ana_mas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, πριν καιρό είχα αναφέρει εδώ ενα πρόβλημα http://www.insomnia.gr/topic/415163-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-nvidia-windows-kernel-mode-driver-version-26099-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7/page__p__4174666#entry4174666 το οποίο το επίλυσα με την βοήθεια σας, Πέρασαν δόξα τω Θεώ μήνες χωρίς άλλα προβληματα!!! Πριν από λίγες ημερες παρουσιάστηκε άλλο πρόβλημα Οταν βάζω σε λειτουργία τον υπολογιστή στην αρχή αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη με κάθετες γραμμές όλων των χρωμάτων. Επειδή υπέθεσα ότι είναι θέμα driver τους απεγκατέστησα και έκανα εκ νέου εγκατάσταση. Αντί να επιλυθεί τώρα πλεον δεν παρουσιάζεται αμέσως αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και κατά την διάρκεια που εργάζομαι στον υπολογιστή... Οπότε αν κάνω επανεκκίνηση είναι οκ και πάλι. Το άλλο περίεργο είναι ότι όση ώρα εργάζομαι δεν παρουσιάζεται καμία άλλη δυσλειτουργία, ούτε καν άνοδος θερμοκρασίας. Edit: Κάτι ακόμη που ξέχασα να σας γράψω είναι ότι όταν είμαι σε safe mode δεν παρουσιάζει το παραπάνω. LOL!!!! Εχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν ξέρω που αλλου να κοιτάξω για να το λύσω...μπορείτε να με βοηθήσετε παιδιά; Σας ευχαριστώ ολους.
filip123go Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Έκανες καμια αναβάθμιση driver πρόσφατα...?? (Αν κ μεταξύ μας πιστεύω πως η gpu σου ετοιμάζεται να μας αφήσει)
ana_mas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα τον τελεύταιο driver εννοείς ναι... τον εγκατέστησα Γιατί η gpu? Καινούργιο pc 6 μηνών και έχει πρόβλημα η gpu?
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί η gpu? Καινούργιο pc 6 μηνών και έχει πρόβλημα η gpu? Αν ήταν ελαττωματική, δεν έχει σημασία πόσο καιρό την έχεις...1
ana_mas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αν ήταν ελαττωματική, δεν έχει σημασία πόσο καιρό την έχεις...1 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το service της toshiba?
ana_mas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καμία απάντηση ή είναι χάλια και δεν μιλάει κανείς ή έκανα βλακεία που αγόρασα toshiba :cry:
kostakis1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το service της toshiba? Απο τα καλυτερα στην Ελλαδα!Οποταν βουρ για επιδιορθωση ή και αλλαγη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα