Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι!Αν ειναι για επισκεψη σε γιατρο δεν ειναι πολλα.Αλλα για εξετασεις ειναι αρκετα!Συγκεκριμενα δε ξερω.

Δημοσ.

5,5 ευρω πληρωσε η κοπελα μου αν θυμαμαι καλα..

Για ? Εννοω απλως για επισκεψη (εξεταση) σε γιατρο , παρεμεινε , εκανε εξετασεις ?

Δημοσ.

Για εξετασεις που ειχα κανει παντως, πριν χρονια μου ειχαν παρει 150 ευρω.. επειδη με ποναγε πολυ το στομαχι μου.

Δημοσ.

Να σας αναφερω συγκεκριμενα αν γνωριζει καποιος.

Θελω να αφαιρεσω ενα λιπωμα που εχω βγαλει (σαν καρουμπαλακι). Λογικα θα χρειαστει χειρουργος για να κανει τομη και να το αφαιρεσει.

Απο οτι γνωριζω απο γνωστο μου που εκανε το ιδιο δεν χρειαζεται ναρκωση κλπ. Διαδικασια 5-10 λεπτων ειναι.

Δημοσ.

Εξωτερικά ιατρεία στο νοσοκομείο, οι τιμές ανάλογα..ξεκινάνε από 3€ έως και 6€..!

Αλλιώς μπορεί απλά να βγάλει βιβλιάριο πρόνοιας(ανεργίας,άπορος κλπ) όπου η περίθαλψη είναι δωρεάν όπως και τα φάρμακα, κατόπιν ΠΑΝΤΑ ραντεβού στο αρμόδιο ιατρείο.

I think...:)

Δημοσ.

Για τοσο μιλαμε δηλαδη? Γυρω στα 5 ευρω?

Δηλαδη αν καποιος χρειαζεται να κανει εγχειρηση π.χ. σκωληκοειδίτιδας δεν πληρωνει παλι σχεδον τιποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι λαθρομεταναστες θα μπουν/χειρουργηθουν τσαμπε εσυ παλι θα χρεωθεις κανονικες τιμες...εκτος και αν εχεις βιβλιαριο αποριας ή ασφαλιση οαεδ ή δηλωσεις οτι να ναι

τα 5ευρω που λενε ειναι εκεινο που χαν βαλει για "εισοδο"στα ιατρεια

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ.

αν χρειαστει να κανεις οτιδηποτε εξεταση ή πχ αναλυσεις αιματος ουρων μη το επιχειρησεις καν οι τιμες ειναι ελαχιστα λιγοτερες απο μια ιδιωτικη κλινικη. για την εγχειρηση σου στο λιπωμα πας ρωτας στο γραφειο κινησης του νοσοκομειου και εκει θα δουν στον υπολογιστη ποια ειναι η ταριφα για την επεμβαση. σκεψου και τις συνθηκες και την τιμη που θα σου πουνε αλλα ρωτα πριν και σε μια ιδιωτικη κλινικη τι ταριφα εχουν.

τα 5 ευρω που πληρωνεις στα εξωτερικα ιατρεια ειναι μονο για μια την εισοδο στο νοσοκομειο και τη γνωματευση του εφημερευοντα ιατρου.

Δημοσ.

δλδ γινανε και τα δημοσια νοσοκομεια κλινικες.....χμμμμ...και τοτε τι στο δι@ολο πληρωνω το ασφαλιστικο

μου ταμειο ?????(δεν το πληρωνω πλεον,αλλα λεμε τωρα!!!!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...