NinjaMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα σας. Υπάρχει ένα μικρό ζήτημα που θα ήθελα την βοήθειά σας λίγο γιατί πρέπει να γίνει σήμερα. Ξέρει κανείς πως γίνεται να στείλεις ένα αμάξι μαζί με το κλειδί από Πειραιά και να το παραλάβει κάποιος άλλος από το λιμάνι του Ηρακλείου; Σίγουρα κάποιος από εδώ μέσα θα έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο οπότε please διαφωτίστε με..
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γιατί να μήν γίνεται;Ζητάς να μπεί το αμάξι αρκετά πίσω στο γκαράζ και βάζεις τα κλειδιά κάπου που δέν φαίνονται.Με το που πέσει ο καταπέλτης στι λιμάνι,μπαίνει μέσα ο παραλήπτης και το παίρνει.
NinjaMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απλά τα παλικάρια που θέλουν να μου το στείλουν τους είπαν από την ΑΝΕΚ ότι δεν αναλαμβάνουν αμάξι χωρίς οδήγο. Αλλά θα πάρω και εγώ ένα τηλέφωνο να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Ευχαριστώ για την συμβουλή.
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον εννοούσαν οτι δέν αναλαμβάνουν ευθύνη,γιατί το αμάξι θα είναι ασυνόδευτο.Απο την στιγμή που είναι πληρωμένος ο ναύλος,δέν νομίζω οτι υφίσταται πρόβλημα...
Gorgio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Το έχω κάνει 2 φορές από Χανιά με ΑΝΕΚ και πόσες άλλες γνωστοί μου. Και βέβαια μπορείς να στείλεις ασυνόδευτο αυτοκίνητο και είναι κοινή πρακτική για πολλούς. Βγάζεις κανονικό εισητήριο για το αυτοκίνητο και απλώς θα πας νωρίς για να το βάλεις πίσω πίσω. Παραδίδεις τα κλειδιά σε έναν υπεύθυνο εκεί όπου τους λες ποιός θα το παραλάβει και αριθμό ταυτότητας. Την άλλη μέρα το πρωί πάει ο δικός σου στο καράβι, δείχνει ταυτότητα, του δίνουν τα κλειδιά και καθάρισες. Πήγαινε από τα γραφεία της ΑΝΕΚ να σιγουρευτείς.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 και οπως σε ολα τα πράγματα στο ευρωπαικό παράρτημα της Ουγκάντα, συνηθίζεται και το μπαξίς στον τυπο μεσα για να στο προσεξει, και του αφήνεις τα κλειδιά.
NinjaMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Gorgio πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και το κανόνισα, όλα καλά. Πάντως με την απάντηση σου με έκανες να νιώσω άνετα, να το ξέρεις. Το λέω αυτό για να μην νομίζεις ότι η απάντηση σου γράφτηκε "τζάμπα" σε ένα ασήμαντο thread. Και για να πω την αλήθεια μακάρι στην ζωή μου να είχα μόνο τέτοιους "ασήμαντους" ανθρώπους. Αφήνω όμως τους συναισθηματισμούς τώρα και κλείνω με ένα απλό ευχαριστώ, για μια ακόμη φορά.
katerina_v Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Θα στείλω το αυτοκίνητο μου ασυνόδευτο απο Πειραιά-Σητεία με Αnek..Θέλω ομώς να στείλω μαζί και μια βαλίτσα η οποια δεν θα έχει πράγματα μεγάλης αξίας (πχ. χρήματα,κοσμήματα).Θα έχει ρουχα κτλ...επειδή δεν θα μπορώ να τα παρω μαζί μου αεροπορικώς λόγω όριου βάρους..Το θέμα που με απασχολεί ειναι...να αφήσω την βαλίτσα μεσα στο αυτοκίνητο (δεν θα φαινεται) ή να την δώσω στην αποθήκη του πλοίου για μεγαλύτερη ασφάλεια;;; Λέτε να την κλέψουν;;; Δεν το νομίζω αλλα απο την άλλη ποτέ δεν ξέρεις και με αγχώνει λίγο...Το έχει επιχειρήσει κανείς απο εσάς; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα