looperman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο αλλα το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ Connx δεν έχει περάσει τον 1 χρόνο (λήγει τον μάρτιο). Ξέρετε αν χρειάζεται να πληρώσω κάτι για αυτή την διακοπή του συμβολαίου?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας Κώστας
theomalegan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όλες οι εταιρίες νομίζω έχουν τέλος διακοπής κοντά στα 70 ευρώ εκτός από την wind που έχει το μεγαλύτερο από όλες.
Alxnks Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Επειδή κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε εμένα, ο οτε ζητάει 110 ευρώ για πρόωρη διακοπη συμβολαίου. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
looperman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τόσα πολλά ρε παιδιά?? Τί θα γίνει αμα δεν τα πληρώσεις???
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Θα πληρωσεις κανα 70αρι οποτε περιμενε 3 μηνες που εμειναν.αν δεν το πληρωσεις το πιο πιθανο ειναι να γινει ενα απο τα 2 παρακατω. α.αν πας να μεταφερεις την γραμμη σε αλλη εταιρεια να μην το κανει ο οτε λογω οφειλων. β.να λαβεις κανα σημειωματακι απο δικηγορο μετα απο κανα δυο χρονια οτι χρωστας χ λεφτα + προσαυξησεις κτλ.και δεν λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα