Hamurabi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια.Περιμενω ενα φιλαρακι σε λιγες μερες απο Καναδα. Αξιζει να μου φερει κατι απο εκει; καποιο iphone ή κατι τετοιο; ποσο να κανουν εκει; αλλες ιδεες;
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 maple syrup. Γαμάτο. Δεν ξέρω άμα έχει εδώ.
μαφαλντα Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εχει στα μεγάλα σουπερ μαρκετ και στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα
Hamurabi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εχω και λεφτα και αμαξι και γυναικα. κατι αλλο? σε gadget? Τα iphone κι αυτα δεν ειναι πολυ φτηνα εκει;
zazik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τους Terrance and Phillip Σε μπλουζάκι....τα σπάνε οι τυπάδες... Γνήσιοι Καναδοί .
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αν ασχολεισαι με hockey καμια μπλουζα απο oilers με το μαγικο νουμερο 99 ισως μπουφαν απο την canada goose http://en.wikipedia.org/wiki/Canada_Goose_%28clothing%29
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τη δημοσιονομικη τους πολιτικη, (και αν δεν τον κοψουν στο τελωνειο) πες του να φερει και την οικονομια τους.
headbanger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 θα συμφωνήσω με ένα Oilers JErsey, άμα δεν τον πέρνει χρηματικά (γιατί τα Original εδώ πάνε απο 140-240 CAD) κάποιο των Eskimoos. Αν βέβαια δεν θες να τον βάλεις σε έξοδα πολλά, πάρε τα γάντια για τους χειμερινούς του 2012(τα σπάνε...) η σκουφάκια κασκολ και όλα τα σχετικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα