Hamurabi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Eυχαριστω για τις σοβαρες απαντησεις. Οι υπολοιπες...ενταξει ρε παιδια... αν λεμε κατι μια φορα ειναι αστειο,αντε και δευτερη. αλλα 15 φορες παυει να ειναι αστειο.
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 θα συμφωνήσω με ένα Oilers JErsey, άμα δεν τον πέρνει χρηματικά (γιατί τα Original εδώ πάνε απο 140-240 CAD) κάποιο των Eskimoos. Αν βέβαια δεν θες να τον βάλεις σε έξοδα πολλά, πάρε τα γάντια για τους χειμερινούς του 2012(τα σπάνε...) η σκουφάκια κασκολ και όλα τα σχετικά! Timbits και poutine νομιζω θα τα φανε οι αλλοι στο αεροπλανο
tsifotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μου φερανε λογω εποχιακης δουλειας τους, φιλοι απο καναδα περυσι, το αθλητικο ζεστο φουτερακι της εθνικης ομαδας hockey. Ωραιο ειναι. Τωρα πια δεν ειμαστε στα 80s να περιμενεις να σου φερουνε VHS με Stalone δυο χρονια πριν μεχρι στους ελληνικους σινεμαδες ουτε να νομιζεις οτι το ipod θα σου βγει 1/2 τιμη. Παγκοσμιοσποιηση. Τα τεχνολογικα ναι ειναι φθηνοτερα αλλα οχι απογειωτικα νουμερα. Με το καλο να τους δεχτεις
salliara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να αστειεύομαι, το πιο φανταστικό που μου χουν φέρει τουριστο-μαγνητάκι, ειναι αυτο απ το Canada, που μου έφερε πολυαγαπημένος συμφορουμίτης (εξακολουθεί να είναι το πιο τέλειο στη συλλογή μου )
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να αστειεύομαι, το πιο φανταστικό που μου χουν φέρει τουριστο-μαγνητάκι, ειναι αυτο απ το Canada, που μου έφερε πολυαγαπημένος συμφορουμίτης (εξακολουθεί να είναι το πιο τέλειο στη συλλογή μου ) θελω και γω
salliara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 θελω και γω Aμα δεν μας έχει τελέιως γραμμένους πλεον και ξαναρθει σύντομα, μπορεί και να του πω να σου φέρει. Εναλλακτικά, μπορείς να το παραγγέλνεις και στον φίλο του hamurabi
athlios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 θελω και γω Καβλερο. Ειδικα αν ηταν καμια "καρφιτσα"-pin θα εσπερνε.
headbanger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καμιά δεκαριά-εικοσαριά τέτοια. Δεν έχει και τις καλύερα γευστικά μπύρες . και είναι παράλογα ακριβό.... εγώ στο σπίτι έχω κούτεσ 24Pc Canadian (Μπλιαχ αλλα σε σουρώνει...μετά από ώρα--απράδεκτη χρίς αλμυρά σνακ) ,και budweizeir -μετρια.. πολύ μετρια αλλά πίνεται και σκέτη
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Η Unibroue δεν φτιάχνει καλές μπύρες;; Ήπιες και δεν σου άρεσαν;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αν πίνεις επιδόρπιους οίνους, τα Καναδικά ice wines είναι εξαιρετικά -μας είχαν φέρει κάποτε, τα αναζητήσαμε και στην Ελλάδα αλλά εκτός του ότι τα φέρνουν ελάχιστοι, σε πολύ μικρές ποσότητες, τα χτυπάνε πολύ σε σχέση με τον Καναδά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα