Προς το περιεχόμενο

Samsung και Nova «σκοράρουν» τρισδιάστατα


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Samsung Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα ψηφιακών μέσων και τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης, και η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα που εισήγαγε την HD υπηρεσία στην ελληνική αγορά, συνεργάστηκαν για να προσφέρουν την πρώτη τρισδιάστατη τηλεοπτική αναμετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στη χώρα μας. Πρόκειται για τον αγώνα του Champions League, Μίλαν - Μπαρτσελόνα, που μεταδόθηκε ζωντανά από τις Samsung Smart TV D8000 και D7000 την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011, στα εμπορικά κέντρα Metro Mall στην Αθήνα και Cosmos Mall στη Θεσσαλονίκη.

 

Η συνέργεια των δύο εταιρειών πρόσφερε στους φίλους του ποδοσφαίρου μία αξέχαστη εμπειρία θέασης, μεταφέροντάς τους στις κερκίδες του γηπέδου. Οι 12 γωνίες λήψεις και οι 24 κάμερες της παραγωγής του αγώνα, σε συνδυασμό με την πρωτοπόρο 3D πλατφόρμα της Nova και με την τελευταίας τεχνολογίας τρισδιάστατη εικόνα και ήχο των Samsung TV D8000 και D7000 απέδωσαν ένα 3D αποτέλεσμα με ασυναγώνιστο βάθος και ρεαλισμό. Οι επισκέπτες των δύο εμπορικών κέντρων φορώντας τα active 3D γυαλιά τους, ένιωσαν πως παρακολούθησαν από κοντά τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου, βλέποντας καρέ-καρέ όλες τις σημαντικές φάσεις του αγώνα, σαν να βρίσκονται στο επίκεντρο της αγωνιστικής δράσης!

 

post-1-0-39883100-1322751309_thumb.jpgpost-1-0-02326200-1322751312_thumb.jpgpost-1-0-19841400-1322751314_thumb.jpg

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη Nova, καθώς δώσαμε την ευκαιρία στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ζωντανά και τρισδιάστατα ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός μεταξύ δύο κορυφαίων ομάδων στον κόσμο. Στόχος της Samsung Electronics Hellas είναι να προσφέρει πρώτη νέες τεχνολογίες στους καταναλωτές της, ικανοποιώντας συνεχώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους», δήλωσε ο Πέτρος Δρακόπουλος, Corporate Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas.

 

«H Nova πάντα πρωτοπόρος στη νέα τηλεοπτική εμπειρία, ξεκινά τη 3D εμπειρία με επιλεκτικές μεταδόσεις μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων και σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας ταινίες και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, εμπλουτίζοντας τον τρόπο απόλαυσης των σημαντικότερων ψυχαγωγικών γεγονότων. Συνεργαζόμενοι με τη Samsung Electronics Hellas, που πρωτοπορεί στην 3D τεχνολογία θέασης, καταφέραμε να προσφέρουμε από κοινού την απόλυτη 3D εμπειρία στους φίλους του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζεμπέκης, Retail Marketing Director του Ομίλου Forthnet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...