narkous Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από narkous
μαφαλντα Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ανω φόρτωσης-να το διορθώσεις. Pitsos,indesit,candy μια χαρά είναι. Δες εδώ. κι εδώ
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πίτσος, 13 χρόνια έγγαμου βίου και δε καταλαβαίνει τίποτα.
traganeus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε πάρε οτι πιο φτηνό βρείς. Φοιτητής είσαι δεν θα το δουλεύεις κάθε μέρα και μόλις τελειώσεις θα σου είναι άχρηστο.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Βγάζει και η Candy μερικα οικονομικά μοντέλα που έχουν κανονικα πόρτα μπροστά αλλα οι διαστάσεις τους είναι όπως αυτα με την άνω φορτωση.
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Βγάζει και η Candy μερικα οικονομικά μοντέλα που έχουν κανονικα πόρτα μπροστά αλλα οι διαστάσεις τους είναι όπως αυτα με την άνω φορτωση. δεν είναι θέμα διαστάσεων ακριβώς αλλά το αν θα ανοίγει η πόρτα
narkous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) e0e33f0ee3f0c72 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από narkous
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχω το Brand των 5,5Kg.Ουσιαστικά το επόμενο μοντέλο απο αυτό που παραθέτεις.Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος,με μόνη παραξενιά τον τρόπο που διαχειρίζεται το μαλακτικό.Αν βάζεις μικρές ποσότητες ή συμπυκνωμένο,το εξαφανίζει σε χρόνο dt και δέν μένει τίποτα στα ρούχα. Οσο για το τι θα κάνεις στην πορεία (αποφοίτηση),μή φοβάσαι.Κάνε deal με τον σπιτονοικοκύρη να του το δώσεις κάνοντας σκόντο στο ενοίκιο.Στο κάτω κάτω, μαζί με το aircondition,αποτελεί asset για το σπίτι και θα μπορέσει να σπρώξει το σπίτι πιο εύκολα.Οι περισσότεροι είναι φιδέμποροι και θα το δεχτούν.
opera Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 το Πίτσος μου είναι 750 στροφών,με 600 δε ξέρω αν θα τα στύβει καλά, ισχύει ότι όσο περισσότερες στροφές τόσο πιό στεγνά τα βγάζει.
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ναί,άλλα όταν ανεβαίνουν οι στροφές,τόσο τσαλακώνονται τα ρούχα.Ειδικά τα πουκάμισα θέλουν τον "Ατσαλάκωτο" (ακα πρέσα) έτσι και τα βάλεις στις 800+ στροφές. To brandt wt05735g που έχω παίζει στις 500 στροφές και σιδερώνω με ένα Tefal ultragliss . Οταν άπλωνα το καλοκαίρι,τα ρούχα χρειάζονταν βαριά 6~8 ώρες.Το χειμώνα κάτι παραπάνω απο 48 ωρες...Καταραμένη υγρασία,τα έχεις μουσκέψει όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα