CoOliO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Έχω 1 pc ενός φίλου το οποίο παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα!!!Ανοίγει κανονικά βλέπω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το πληκτρολόγιο!!!Δεν πέρνει ρεύμα με τίποτα και εκεί στο bios λέει κάτι για Cmos default αν θυμάμαι καλά...Κ κάνει 1 συνεχή ήχο!!!Καμιά σκέψη??Έβγαλα μπαταρία και έκανα clear cmos αλλά και πάλι τίποτα!!!Ορίστε και η μητρική------------> Asus a7n266 Socket A...........Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
Dexterpap Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα φιλε, αν εχει να κανει με Cmos default error δες αυτο το λινκ μηπως σε βοηθεισει http://www.tech-faq.com/cmos-checksum-bad-error.html
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το συνεχής beep κατά κανόνα δηλώνει ότι κάτι βραχυκυκλώνει κάποια κάρτα δεν πατάει καλά ή γενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο υλικό που μέχρι να το βρεις ποιο είναι δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με το Bios/cmos.
CoOliO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ορίστε τι μου λέει..Το θέμα είναι πως πάνω του υπάρχει η μνήμη και ο σκληρός!!!Τίποτα άλλο http://imageshack.us/photo/my-images/827/20111203204815.jpg/ Ο ήχος που ακούγεται από 1 ενσωματωμένο speaker της μητρικής δεν είναι ακριβώς ντιτ όπως πχ όταν κάτι δεν πάει καλά με μνήμη η κ.γραφικών αλλά 1 περίεργο κάπως τρρριιιτττ...
tigergreg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Tον ανοιγεις τον καθαριζης μπαινοβγαζης ολα τα βυσματα και δοκιμαζης παλι. Εαν συνεχιζη να μην βλεπει τον σκληρο στο μαστερ πιθανοτατα εχει τελειωσει ο δισκος.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε ο,τι λέει ο tigergreg και βάλε τον δίσκο στο σωστό βύσμα στο καλώδιο και δες και το jumper να γίνει primary master και βλέπουμε.
logitech Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Έχω 1 pc ενός φίλου το οποίο παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα!!!Ανοίγει κανονικά βλέπω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το πληκτρολόγιο!!!Δεν πέρνει ρεύμα με τίποτα και εκεί στο bios λέει κάτι για Cmos default αν θυμάμαι καλά...Κ κάνει 1 συνεχή ήχο!!!Καμιά σκέψη??Έβγαλα μπαταρία και έκανα clear cmos αλλά και πάλι τίποτα!!!Ορίστε και η μητρική------------> Asus a7n266 Socket A...........Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! αφου λεει οτι ανοιγει κανονικα μονο το πληκτρολογιο δεν δουλευει αμα εχει χτυπησει ο σκληρος δεν θα μπουταριζε καν!
CoOliO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μα τι να βγάλω από πάνω του αφού έχει 1 μνήμη και 1 σκληρό!!Τα άλλαξα θέσεις,τίποτα!!Άλλαξα μνήμη πάλι τίποτα!!Στην φωτογραφία αυτό που βλέπετε είναι ο δίσκος ο οποίος είναι σωστά συνδεδεμένος!!!
tigergreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εαν το πληκτρολογιο ειναι USB βαλε ενα PS2, βαλε και τον δισκο στο μαστερ και προσπαθησε παλι. Βγαλε και την φισα του φλοπυ γιατι γραφει ερορ. αφου λεει οτι ανοιγει κανονικα μονο το πληκτρολογιο δεν δουλευει αμα εχει χτυπησει ο σκληρος δεν θα μπουταριζε καν! Που ειπε οτι μπουταρισε?
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Έχω 1 pc ενός φίλου το οποίο παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα!!!Ανοίγει κανονικά βλέπω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το πληκτρολόγιο!!!Δεν πέρνει ρεύμα με τίποτα και εκεί στο bios λέει κάτι για Cmos default αν θυμάμαι καλά...Κ κάνει 1 συνεχή ήχο!!!Καμιά σκέψη??Έβγαλα μπαταρία και έκανα clear cmos αλλά και πάλι τίποτα!!!Ορίστε και η μητρική------------> Asus a7n266 Socket A...........Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! εδω
tigergreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ανοιγει κανονικα στα win η ανοιγει ο η/υ ειναι το ερωτημα μαλλον γιατι αν ανοιξε στα win και κανει μπιπ σημαινει οτι εχει μεινη πατημενο/μπλοκαρισμενο καποιο κουμπι του πληκτρολογιου οποτε παει γι αλλο πληκτρολογιο.
CoOliO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει συνδεδεμένο το floppy..Επίσης ο δίσκος δοκιμάστηκε και ως master και ως slave!! Δυστυχώς δεν έχω το adaptor για ps2
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 και εγω σε αυτο μπερδευτηκα,στα win μπαινει το pc η απλα ανοιγει?
tigergreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει συνδεδεμένο το floppy..Επίσης ο δίσκος δοκιμάστηκε και ως master και ως slave!! Δυστυχώς δεν έχω το adaptor για ps2 Ξεχνα τον ανταπτορα γιατι και παλι δεν θα δουλεψει το πληκτρολογιο και βαλε ενα ρς2 να προχωρησει κανονικα. Ληξις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα