Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε οτι θες, αλλα εσυ δημιουργεις τις θεωριες συνωμοσίας. Απλά το forum που προτιμάμε και παρακολουθουμε και ποσταρουμε, το ενημερωνουμε και ολας...λεω εγω.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2) Ας κερδίσουν και τπτ οι "κακομοίριδες" οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το πλαίσιο και πάνε από εκεί για τις αγορές τους χωρίς να έχουν ψάξει πρώτα όλη την υφήλιο (εγώ όλο τοκ κόσμο ψάχνω αλλά δεν με πειράζει να κερδίσει και ο απλός συμβατικός πελάτης κάτι, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου).

Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα λειτουργήσει ποτέ ο ανταγωνισμός στην αγορά και χαμένοι θα είναι ΟΛΟΙ οι καταναλωτές (δηλαδή και εμείς) και όχι μόνο οι "κακομοίρηδες" που εμπιστεύονται (σαν τα πρόβατα) μόνο το Πλαίσιο για τις αγορές τους

Δημοσ.

να ανοίξω λογαριασμό;

Μήπως και στο myphone είμαι γραμμένος από το 2004; (δεν είναι θέμα μαγκιάς απλά είμαι μεγάλος σε ηλικία :P)

Να έγραφα τι εδώ ότι πήγα και πήρα τα δύο τελευταία τηλέφωνα σκάστε από την ζήλια σας;

Στο myphone έγραψα για να διευκρινίσω για το blue ray.

Έγινε μία προσφορά ΔΕΝ ανακοινώθηκε πουθενά και το στοκ ήταν αστείο για το μέγεθος του καταστήματος (άντε λέω εγώ να είχε 5-10 συσκευές σε κάθε κατάστημα) το media markt με το nexus έχει ξεπουλήσει ολόκληρες παλέτες. Αυτό δλδ αυτόματα πρέπει να σημαίνει ότι το πλαίσιο πλήρωσε κράχτες; Έλεος με τις θεωρίες συνωμοσίας.

Για εμένα (λέω ξανά πως το δικό μου optimus το έχω αγοράσει 305euro από το birdphone πριν 7 ακριβώς ημέρες) καλά έκανε το πλαίσιο και δεν ανακοίνωσε την τιμή για δύο λόγους:

1) Μικρό στοκ (με την γνωστή δικαιολογημένη εν μέρη γκρίνια του τύπου αφού είχατε 5 συσκευές τι μας παραμυθιάζεται)

2) Ας κερδίσουν και τπτ οι "κακομοίριδες" οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το πλαίσιο και πάνε από εκεί για τις αγορές τους χωρίς να έχουν ψάξει πρώτα όλη την υφήλιο (εγώ όλο τοκ κόσμο ψάχνω αλλά δεν με πειράζει να κερδίσει και ο απλός συμβατικός πελάτης κάτι, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου).

Δεν το λες για να σκάσουμε από τη ζήλια μας, το λες ελπίζοντας να προλάβουμε να το πάρουμε από τα υπόλοιπα καταστήματα

Λογικά 1 μέρας προσφορά θα ήταν. Τυχερά είναι αυτά.

Δημοσ.

Eγώ αν πάω και τους πω, θέλω το τάδε κινητό εδώ και τώρα τοις μετρητοίς σε τιμή ίντερνετ θα φάω πόρτα λέτε; Είναι μερικά κινητά των 100 ευρώ μαξιμουμ που τα έχει πάνω από 10 τοις εκατό φτηνότερα στο ίντερνετ, αλλά δεν θέλω να πάρω κινητό από ίντερνετ κ να μου έρθει κανένα μισοανοιγμένο κουτί!

Δημοσ.

Eγώ αν πάω και τους πω, θέλω το τάδε κινητό εδώ και τώρα τοις μετρητοίς σε τιμή ίντερνετ θα φάω πόρτα λέτε; Είναι μερικά κινητά των 100 ευρώ μαξιμουμ που τα έχει πάνω από 10 τοις εκατό φτηνότερα στο ίντερνετ, αλλά δεν θέλω να πάρω κινητό από ίντερνετ κ να μου έρθει κανένα μισοανοιγμένο κουτί!

Και γιατί δεν το παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ και να δηλώσεις παραλαβή το κατάστημα που θές ?

Δημοσ.

Και γιατί δεν το παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ και να δηλώσεις παραλαβή το κατάστημα που θές ?

Πληρώνεις τιμή καταστήματος, δεν έχει διαφορά. Μ***κίες του Πλαίσιου.

Δημοσ.

Πληρώνεις τιμή καταστήματος, δεν έχει διαφορά. Μ***κίες του Πλαίσιου.

Οχι.Διαβασε τι εχει γραψει ακριβως.ειπε παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα.Αυτο μπορει να γινει με 2 τροπους.

-κρατηση(κραταει 1 μερα)

-παραγγελια

η ιδια τιμη που λες,γινεται οταν παραγγελνεις για το σπιτι σου.

Δημοσ.

Οχι.Διαβασε τι εχει γραψει ακριβως.ειπε παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα.Αυτο μπορει να γινει με 2 τροπους.

-κρατηση(κραταει 1 μερα)

-παραγγελια

η ιδια τιμη που λες,γινεται οταν παραγγελνεις για το σπιτι σου.

Είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να πάει σε κατάστημα και να αγοράσει κάποιο κινητό με τιμή Internet. Στο Πλαίσιο δεν γίνεται αυτό, αν πας στο κατάστημα πληρώνεις τιμή καταστήματος, ακόμα και αν έκανες παραγγελία μέσω internet.

Δημοσ.

Πειτε με καχύποτπο, αλλά βλέπω πως οσοι κανανε αγορα απο το myphone έχουν ολο κι ολα καμια 10ρια μηνυματα και ολα για αυτο το θεμα.

Και η ημερομινίες εγγραφής τους είναι μεσα στο Δεκεμβριο του 2011 ΄η τον Νοεμβριο (Δηλαδη μεσα στην εβδομαδα).

Ανάμεσα τους είμαι και εγώ ως moderator με περισσότερα από 34.000 post. Ακόμα είσαι καχύποπτος;

Δημοσ.

Παντου υπαρχεις athanaso!!

android.png

να σας πω κι εγω για το myphone.... εχω κωδικό αλλά ειναι το πραγματικό μου όνομα και προτιμώ να μην γράφω.... για ευνόητους λόγους. Οταν το άνοιξα δεν είχα φανταστεί τι σημαίνει φορουμ και nick name (από τότε που το λεγανε unwired ή κάπως έτσι). Επλίζω να βοηθησα

Δημοσ.

υπάρχουν αυτά τα κινητά τελικά ή πάμε τσάμπα... το 2χ ειναι απιστευτα κάτω...

Παρτους τηλεφωνο αν εισαι μακρια γτ απο οτι καταλαβα αφου δεν τα εχει καν στο site ειχαν/εχουν μεινει 2-3τμχ σε καθε μαγαζι και τα σκοτωνουν. Τωρα οτι εδωσαν στον αλλο και bluray @249 χωρις συνδεση , αν δε δω αποδειξη δε το πιστευω καν :D

Δημοσ.

Ανάμεσα τους είμαι και εγώ ως moderator με περισσότερα από 34.000 post. Ακόμα είσαι καχύποπτος;

Βασικά...ναι. οταν βλέπεις οτι υπάρχουν άτομα που είναι όλοι τη μέρα στο συγκεκριμένο forum και τρέχουν πρώτοι για τις προσφορές των άλλων, αλλά οταν βρούν αυτοί κάτι, λενε, "ε...ας παρει και κανενας κακομοίρης...(μην τα παίρνουν όλα οι ίδιοικαι οι ίδιοι)", μάλλον για τον εαυτό τους μιλάνε. Στην κακομοιριά είμαι καχύποπτος...

Δημοσ.

Ναι. Πήρα κι εγώ χτές το Optimus x2 στα 249 ευρώ. Ήταν το τελευταίο στο κατάστημα της Πάτρας. Απλά έτυχε και το είδα και νόμιζα στην αρχή ότι είχαν κάνει λάθος. Απλά άψογο κινητάκι. Κρίμα να μην είχε κι άλλο... Θα έπερνα και για τον αδερφό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...