sintalkas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά εδώ και ένα χρόνο μαζεύω αποδείξεις από που βρεθώ και σταθώ,παρόλα αυτά όταν μου ήρθε το εκαθαριστικό της εφορίας ,στο σημείο που λέει πόσα κέρδισα από την καταβολή των αποδείξεων μου αναφέρει ότι κέρδισα μόνο 8.5 ευρώ και ρωτάω εγώ αξίζει τον κόπο να μαζεύει κανένας τις αποδείξεις ή όχι?Ποια είναι η γνώμη σας ή η εμπειρία σας πάνω σε αυτό το θέμα?
PavelX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα είναι πως πρέπει να ζητάς απόδειξη για να μην φοροδιαφεύγει ο άλλος. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες επειδή δεν ζητούσε κανένας.
sintalkas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα είναι αν γλίτωσα κάποια λεφτά ,γιατί ο πατέρας μου μου είπε πως αν δεν μάζευα αποδείξεις θα έπρεπε να πληρώσω +10% επιπλέον στην εφορία.Αληθεύει αυτό?
PavelX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Όχι. Το θέμα είναι να μην φοροδιαφεύγουν. Από το 2012 ξεκινάει αυτό που σου είπε ο πατέρας σου. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες όμως. Ας απαντήσει σε αυτό κάποιος που ξέρει.
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ανάλογα με το εισόδημα που δηλώνεις πάει και το ποσό αποδείξεων που πρέπει να έχεις (για πέρυσι μιλάμε τώρα) και το ποσό που κερδίζεις.
sintalkas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 περίπου 12000 είναι!Πόσο πρέπει να απαλλαγώ?
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 θες 600 ευρώ αποδείξεις για να είσαι αφορολόγητος.
sintalkas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά πλήρωσα 200 ευρώ και επίσης έχω και ένα υπόγειο μαζί με την αδελφή μου...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι γίνεται με τις αποδείξεις του 2011 παιδιά, κανένα νέο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα