Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα ήλθε μια κοπέλα στο γραφείο μου. Ρώτησε ποιος είναι ο υπεύθυνος και ήθελε να με ενημερώσει για κάποια θέματα που αφορούν την υγεία κτλ.

Όπως το παρουσίασε υπέθεσα ότι είναι κάποια ενημέρωση από το υπουργείο υγείας ξέρω 'γω (ΟΚ όνειρα το ξέρω :P) και λέω άντε έλα.

Άρχισε να μου λέει διάφορα όπως αν ξέρω τι να κάνω αν γυρίσει κάποιου η γλώσσα ή πως μπορώ να δω αν κάποιος έχει κάποιο νόσημα από απλές ενδείξεις στο σώμα του.

Τέσπα... κάποια από αυτά ήταν αρκετά χρήσιμες πληροφορίες. Μετά μου πάσαρε μια συνδρομή 20 ευρώ το μήνα που σου δίνουν βιβλία DVD και έχει και 24ωρη γραμμή με γιατρούς κτλ..

Εννοείται δεν το έκλεισα, της είπα ότι θα το σκεφτόμουν και θα έψαχνα τι παίζει πρώτα και μετά. Εκείνη ήταν λίγο πιεστική γιατί "θα έφευγε σε μια ώρα"... της είπα ότι αν πρόκειται να θελήσω να κάνω την συνδρομή, θα βρει κάποιο τρόπο να την κάνουμε.

Έψαξα τη φάση και δεν βρήκα τίποτα εκτός από μια Ligas Εκδοτική www.ligas-books.gr .

Εσάς σας έχουν έλθει; το έχετε ψάξει;

Δημοσ.

εσυ ανησυχεις για το αν θα στα στειλουν για να μην χασεις το 20ε?με πιστωτικη σου παν?

λογικα θα σου στειλουν αλλα γιατι δεν ρωτησες ποιος τα στελνει κτλ.

Δημοσ.

κλασσική περίπτωση τελεμάρκετινγκ.

αυτά τα βιβλία σου πούλαγε μάλλον

Οι πωλήσεις των προϊόντων των εκδόσεων «Λίγκας Εκδοτική», γίνονται μόνο από αντιπρόσωπό μας, στο χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, στο: 801-11-52227 για να κλείσετε ραντεβού.

και αυτο που έλεγε συνδρομή λογικά ήταν η δόση του γραμματίου

η ετσι το καταλαβαίνω εγώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου θυμίζει την "ενημέρωση" που μας έγινε απο έναν ειδικό που ήρθε στο στρατόπεδο και μας είχαν μαζέψει όλους με το ζόρι για να μάθουμε πως θα επιβιωνουμε σε δύσκολες συνθήκες... Μετα απο μια ώρα θεατρινισμους τύπου τηλεμαρκετινγκ και οδηγίες για το πως θα κάνουμε τραχειοτομη με ...στυλό bic απο έναν γραφικό τύπο, έσκασαν μύτη γκομενακια που κρατούσαν τον οδηγό επιβίωσης και ζητούσαν 20 ευρώ απο το κάθε κεφάλι (το πάνω προφανώς).

B)

Δημοσ.

Μου θυμίζει την "ενημέρωση" που μας έγινε απο έναν ειδικό που ήρθε στο στρατόπεδο και μας είχαν μαζέψει όλους με το ζόρι για να μάθουμε πως θα επιβιωνουμε σε δύσκολες συνθήκες... Μετα απο μια ώρα θεατρινισμους τύπου τηλεμαρκετινγκ και οδηγίες για το πως θα κάνουμε τραχειοτομη με ...στυλό bic απο έναν γραφικό τύπο, έσκασαν μύτη γκομενακια που κρατούσαν τον οδηγό επιβίωσης και ζητούσαν 20 ευρώ απο το κάθε κεφάλι (το πάνω προφανώς).

B)

Καλά, δεν προβλέπετε ΕΔΕ για το λαμόγιο που το κανόνισε αυτό; Υποθέτω κάνας υποδοικας θα ήταν.

Προφανώς είναι μούφα.

Epic φάση. Παίρνει τηλέφωνο. Ξέρω τι παίζει. Λέω δεν ενδιαφέρομαι. Απαντάει αγανακτισμένη: ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ; Αντί να ζητήσω όνομα τηλέφωνο κτλ, την παίρνω στο ψιλό και της λέω ότι δυστυχώς η υγεία μου δεν είναι καλά και πάσχω από κάτι ανίατο και καλό θα ήταν να μην παίζει με τον πόνο μου. ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ. Μα εμείς θα σας βοηθήσουμε... Τα πήρα που δεν έπιασε το αστείο μου και που κάποιοι είναι αδίστακτοι και της το έκλεισα στη μάπα.

Και μην ξεχνάτε. Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα τρυπάμε το δάκτυλο στο αριστερό χέρι για να εκτονωθεί η πίεση του αίματος. Αυτό και άλλα πολλά θα βρείτε στη σειρά των 123 τόμων προς 19,99 το μήνα for the rest of your life.

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα ήλθε μια κοπέλα στο γραφείο μου. Ρώτησε ποιος είναι ο υπεύθυνος και ήθελε να με ενημερώσει για κάποια θέματα που αφορούν την υγεία κτλ.

Όπως το παρουσίασε υπέθεσα ότι είναι κάποια ενημέρωση από το υπουργείο υγείας ξέρω 'γω (ΟΚ όνειρα το ξέρω :P) και λέω άντε έλα.

Άρχισε να μου λέει διάφορα όπως αν ξέρω τι να κάνω αν γυρίσει κάποιου η γλώσσα ή πως μπορώ να δω αν κάποιος έχει κάποιο νόσημα από απλές ενδείξεις στο σώμα του.

Τέσπα... κάποια από αυτά ήταν αρκετά χρήσιμες πληροφορίες. Μετά μου πάσαρε μια συνδρομή 20 ευρώ το μήνα που σου δίνουν βιβλία DVD και έχει και 24ωρη γραμμή με γιατρούς κτλ..

Εννοείται δεν το έκλεισα, της είπα ότι θα το σκεφτόμουν και θα έψαχνα τι παίζει πρώτα και μετά. Εκείνη ήταν λίγο πιεστική γιατί "θα έφευγε σε μια ώρα"... της είπα ότι αν πρόκειται να θελήσω να κάνω την συνδρομή, θα βρει κάποιο τρόπο να την κάνουμε.

Έψαξα τη φάση και δεν βρήκα τίποτα εκτός από μια Ligas Εκδοτική www.ligas-books.gr .

Telemarketing είναι, μη ψαρώνεις. Ο δικός μας ο προιστάμενος ψάρωσε και τις άφησε να μας πρήζουν για καμια ώρα. Αλλά ήταν ωραία μωρά, χαλάλι τους! :mrgreen:

Δημοσ.

B)

χαχαχαχα!Ετσι ακριβώς. Γέρος απο ΓΕΣ και καλα. Εν αποστρατία ταξίαρχος.Φιλικός με αστεία.Τι κάνετε μάγκες. Όποιοι καπνίζουν μπουμπουνίστε το κτλπ.Αραξτε οκλαδών.Λέει και κανα ανεκδοτο για κανα γκομενακι αναφερόμενος κτλπ κτλπ.

Ωστε να σε κανει να νιώθεις ωραία και χαλαρά,να σου πει τις μπούρδες του και να αγοράσεις τα χαζό-βιβλία του!

Δημοσ.

B)

Τυχεροί!Εμάς είχε μόνο έναν μπάρμπα σε ένα βαν που έκανε ταμείο(εκτός από τον showman).

Μπορεί να ήταν γιατί στο Παρανέστι ήμασταν πίσω από τον ήλιο και δεν άξιζε να φέρει γκομενάκια. :-D

Ο τύπος ήταν τέρμα γελοίος πάντως και οι τιμές για κλεμμένα/αντιγραμμένα βιβλία επιβίωσης της SAS ήταν ακριβώς διπλάσιες από τα οριγκεναλ.

Κάποιος στο ΓΕΣ έφαγε πολλά από τον μπάρμπα πάντως γιατί επιβεβαιωμένα γύρισε όλα τα κέντρα πυροβολικού και τουλάχιστον 2 άλλα(1 πεζικού και ένα άλλο που δεν θυμάμαι τι ήταν).

btw:Ήταν η πρώτη φορά που είδα πόσα ζαγάρια υπάρχουν στον κόσμο,τρελές πωλήσεις ο τύπος. :rolleyes:

Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς και σε μένα χθές το πρωί.

Βέβαια δεν είχα την παραμικρή όρεξη για spam οπότε την γείωσα. Να σας κάνουμε μια ενημέρωση κτλ 10 λεπτάκια θα πάρει και τα ρέστα. Η αλήθεια είναι οτι ψάρωσα έτσι όπως το έθεσε στην αρχή αλλά όταν την ρώτησα "Σε ποιά πλαίσια;" aka "Τι ρόλο βαράς εσύ;"/"Άς τα σάπια και πές τι θές" και άρχισε να μου λέει για συνδρομές, εταιρίες και μπάλες έφυγε νύχτα.

Δεν έχετε 10 λεπτά για μια ενημέρωση; Όχι μωρή γαγκραινοspammer δεν έχω και παρότι σου έδινα άνετα ένα πρωί πρωί και δεν είσαι και άσχημη τώρα που σε βλέπω καλύτερα, stfu & gtfo.

Φυσικά δεν το έψαξα καθόλου μετά.. Συνέχισα να χάνω την ώρα μου στο ίντερνετ like a baws.

Θεσ/νικη αυτό, ανατολικά. Μια ξανθιά fuckable χωρίς τύψεις.

Δημοσ.

Ε και να έχει κάποιος νόσημα εσύ θα του το γιατρέψεις ? Ας πάει στον γιατρό....

Για το γύρισμα της γλώσσας θυμάμαι μας είχε πει ο γυμναστής στο σχολείο οτι πρέπει να βάλεις ένα κουτάλι μέσα στο στόμα του παθόντος και να προσπαθήσεις να βγάλεις την γλώσσα που έχει φράξει τον οισογάφο και δεν μπορεί να αναπνεύσει ο άλλος, άμα πας να βάλεις το χέρι σου εκτός οτι μπορεί να του μεταδόσεις μικρόβια, σε περίπτωση που καταφέρεις και βγάλεις την γλώσσα αμέσως θα κλείσει το στομα του και μπορεί να σε δαγκώσει και να σου κόψει μέχρι και τα δάχτυλα γιατί έτσι αντιδράει κάποιος όταν δεν μπορεί να αναπνεύσει από γύρισμα γλώσσας και του επαναφέρεις την γλώσσα όπως πρίν χωρίς να το κάνει εσκεμένα ενώ άμα βάλεις κουτάλι απλά θα δαγκώσει το σίδερο και το πολύ πολύ να του σπάσουν μερικά δόντια.

Το άλλο με την τραχειοτομή με το στυλό που ανέφερε κάποιος οτι τους το είπαν στον στρατό, χωρίς να είμαι γιατρός το θεωρώ εντελώς γελίο, άσε που αν πας με ένα αντικείμενο να κάνεις τομή σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπου και το αντικειμενο δεν είναι αποστειρωμένο μπορεί να του μεταδώσεις μικρόβια και να έχει μπελάδες.

Επί του θέματος λοιπόν, πρίν 2 χρόνια μας είχε χτυπήσει το κουδούνι μια κοπέλα νέα γενικά και μας έλεγε παρόμοια πράγματα για αγορά μιας σειράς βιβλίων με παροχή 1ων βοηθειών, το όνομα της σειράς δεν το θυμάμαι. Μάλιστα όταν είπα οτι δεν θα ήθελα να αγοράσω κάτι μου λέει μα είναι για την υγεία σας. Της απάντησα οτι πιστεύω πως γνωρίζω αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος για παροχή 1ων βοηθειών μέχρι εκεί που μπορώ. Και μου λέει ναι αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν το ξέρετε π.χ πως θα αντιμετωπίσετε τραυματίες μετά από τροχαίο δυστήχημα που έχουν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο. Μετά τις λέω αυτό θα το κάνουν οι γιατροί και οι τραυματιοφορείς δεν είμαι γιατρός εγώ ούτε δουλεύω στο ΕΚΑΒ. Μετά το συνεχίζει και λέει ναί αλλά τέτοια βιβλία πρέπει να τα έχει κάθε σπίτι. Της απαντάω και εμείς έχουμε βιβλία 1ων βοηθειών. Μετά λέει μπορείτε να μου πείτε τον εκδότη και τον τίτλο ? Εκεί τα ψηλοπήρα και τις λέω όχι δεν γίνεται αυτό που μου λέτε. Μου λέει καλά όπως θέλετε και φεύγει.

Προφανώς έκανε οτι μπορούσε για να πουλήσει και να πάρει την ποσόστοση, αλλά από αυτά που έλεγε και τον τρόπο που μιλούσε φαινόταν οτι ήταν άσχετη με το θέμα της υγείας. Π.χ για τους τραυματίες σε τροχαία δυστηχήματα γνωρίζω οτι επεμβαίνεις μονάχα όταν είσαι ειδικευμένος και είσαι σίγουρος για αυτό που κάνεις γιατί άμα την ώρα που απεγκλωβίζεις κάποιον τύχει και πεθάνει στα χέρια σου ή κάνεις κάτι λάθος και δεν είσαι διασώστης ειδικευμένος και το πάρουν πρέφα τυχόν αστυνομία ή άλλοι διασώστες σε πάνε κατευθείαν μέσα.

Δημοσ.

Ε και να έχει κάποιος νόσημα εσύ θα του το γιατρέψεις ? Ας πάει στον γιατρό....

Για το γύρισμα της γλώσσας θυμάμαι μας είχε πει ο γυμναστής στο σχολείο οτι πρέπει να βάλεις ένα κουτάλι μέσα στο στόμα του παθόντος και να προσπαθήσεις να βγάλεις την γλώσσα που έχει φράξει τον οισογάφο και δεν μπορεί να αναπνεύσει ο άλλος, άμα πας να βάλεις το χέρι σου εκτός οτι μπορεί να του μεταδόσεις μικρόβια, σε περίπτωση που καταφέρεις και βγάλεις την γλώσσα αμέσως θα κλείσει το στομα του και μπορεί να σε δαγκώσει και να σου κόψει μέχρι και τα δάχτυλα γιατί έτσι αντιδράει κάποιος όταν δεν μπορεί να αναπνεύσει από γύρισμα γλώσσας και του επαναφέρεις την γλώσσα όπως πρίν χωρίς να το κάνει εσκεμένα ενώ άμα βάλεις κουτάλι απλά θα δαγκώσει το σίδερο και το πολύ πολύ να του σπάσουν μερικά δόντια.

Το άλλο με την τραχειοτομή με το στυλό που ανέφερε κάποιος οτι τους το είπαν στον στρατό, χωρίς να είμαι γιατρός το θεωρώ εντελώς γελίο, άσε που αν πας με ένα αντικείμενο να κάνεις τομή σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπου και το αντικειμενο δεν είναι αποστειρωμένο μπορεί να του μεταδώσεις μικρόβια και να έχει μπελάδες.

Επί του θέματος λοιπόν, πρίν 2 χρόνια μας είχε χτυπήσει το κουδούνι μια κοπέλα νέα γενικά και μας έλεγε παρόμοια πράγματα για αγορά μιας σειράς βιβλίων με παροχή 1ων βοηθειών, το όνομα της σειράς δεν το θυμάμαι. Μάλιστα όταν είπα οτι δεν θα ήθελα να αγοράσω κάτι μου λέει μα είναι για την υγεία σας. Της απάντησα οτι πιστεύω πως γνωρίζω αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος για παροχή 1ων βοηθειών μέχρι εκεί που μπορώ. Και μου λέει ναι αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν το ξέρετε π.χ πως θα αντιμετωπίσετε τραυματίες μετά από τροχαίο δυστήχημα που έχουν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο. Μετά τις λέω αυτό θα το κάνουν οι γιατροί και οι τραυματιοφορείς δεν είμαι γιατρός εγώ ούτε δουλεύω στο ΕΚΑΒ. Μετά το συνεχίζει και λέει ναί αλλά τέτοια βιβλία πρέπει να τα έχει κάθε σπίτι. Της απαντάω και εμείς έχουμε βιβλία 1ων βοηθειών. Μετά λέει μπορείτε να μου πείτε τον εκδότη και τον τίτλο ? Εκεί τα ψηλοπήρα και τις λέω όχι δεν γίνεται αυτό που μου λέτε. Μου λέει καλά όπως θέλετε και φεύγει.

Προφανώς έκανε οτι μπορούσε για να πουλήσει και να πάρει την ποσόστοση, αλλά από αυτά που έλεγε και τον τρόπο που μιλούσε φαινόταν οτι ήταν άσχετη με το θέμα της υγείας. Π.χ για τους τραυματίες σε τροχαία δυστηχήματα γνωρίζω οτι επεμβαίνεις μονάχα όταν είσαι ειδικευμένος και είσαι σίγουρος για αυτό που κάνεις γιατί άμα την ώρα που απεγκλωβίζεις κάποιον τύχει και πεθάνει στα χέρια σου ή κάνεις κάτι λάθος και δεν είσαι διασώστης ειδικευμένος και το πάρουν πρέφα τυχόν αστυνομία ή άλλοι διασώστες σε πάνε κατευθείαν μέσα.

Γενικώς δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσεις για ποιόν λόγο δεν θες να αγοράσεις τα βιβλία. Ναι ίσως είναι αγενές να πεις "ευχαριστώ δεν θέλω" και να γυρίσεις τη πλάτη αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι απλά να σου πουλήσουν παραμύθι και κατ επέκταση το προϊόν. Έχουν ήδη μελετήσει πιθανές αντιδράσεις και έχουν έτοιμες απαντήσεις προκειμένου να σε αναγκάσουν ψυχολογικά να υποκυψεις και φυσικά καμία δικαιολογία δεν πρόκειται να τους κάνει να παραιτηθούν. Γι'αυτό δεν ανοίγεις καμία κουβέντα...λες απλά "δεν ενδιαφέρομαι".

Δημοσ.

Ναι ίσως είναι αγενές να πεις "ευχαριστώ δεν θέλω"

Wat? Και ευγενικό τι είναι; Βεβαίως, εδώ ακουμπήστε τον μου;

Αγενές είναι το "πάρε μωρή σαύρα τα βιβλία σου και βάλτα εκεί που ξέρεις".

Έτσι, για μέτρο σύγκρισης το λέω. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...