Προς το περιεχόμενο

usb hub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συνδέεις σε μια usb 2 θύρα του υπολογιστή, βάζεις επάνω του έναν εξωτερικό δίσκο επίσης με σύνδεση usb 2 και τσεκάρεις την ταχύτητα μεταφοράς από και προς αυτόν.

Αλλιώς, γκουγλάρεις το μοντέλο του hub και λογικά, κάπου θα βρεις τα χαρακτηριστικά του (εκτός κι αν είναι τελείως no name, οπότε ίσως να μην υπάρχουν).

Πάντως, αν το αγόρασες πρόσφατα, δύσκολο το βλέπω να μην είναι usb 2. Δε νομίζω ότι κυκλοφορούν usb 1 πλέον.

Δημοσ.

Το συνδέεις σε μια usb 2 θύρα του υπολογιστή, βάζεις επάνω του έναν εξωτερικό δίσκο επίσης με σύνδεση usb 2 και τσεκάρεις την ταχύτητα μεταφοράς από και προς αυτόν.

Αλλιώς, γκουγλάρεις το μοντέλο του hub και λογικά, κάπου θα βρεις τα χαρακτηριστικά του (εκτός κι αν είναι τελείως no name, οπότε ίσως να μην υπάρχουν).

Πάντως, αν το αγόρασες πρόσφατα, δύσκολο το βλέπω να μην είναι usb 2. Δε νομίζω ότι κυκλοφορούν usb 1 πλέον.

πως μπορω να τσεκαρω την ταχυτητα?υπαρχει καποιο προγραμμα?

Δημοσ.

πως μπορω να τσεκαρω την ταχυτητα?υπαρχει καποιο προγραμμα?

Απλά βλέπεις κατά τη διάρκεια της αντιγραφής από τον εξωτερικό δίσκο προς κάποιον εσωτερικό (καθώς και το αντίστροφο), με τι ταχύτητα γίνεται η μεταφορά.

Δημοσ.

πολλα hub ομως τρεχουν και σε usb 2.0 & 1.1

Το πιο απλο που μπορεις να δεις ειναι :

αν εχει εξωτερικη τροφοδοσια το hub ειναι τοτε usb 2.0 !

αν δεν εχει δεν συμενει οτι δεν ειναι και usb 2.0

Δημοσ.

οκ παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

οταν κανω αντιγραφη απο το ενα στο αλλο και το αντιστροφο δεν εχει καπου για ταχυτητα.με ενα προχειρο ψαξιμο στο google δεν βρηκα καποιο προγραμμα που να δειχνει την ταχυτητα...

EDIT: βρηκα που δειχνει την ταχυτητα..~900KB ειναι καλα για 2.0?

Δημοσ.

οταν κανεις αντιγραφη καποια αρχεια ειδικα μεγαλου μεγεθους λεει σε ενα παραθυρακη τη windows εχεις ;

οκ το βρηκα ;)

Tα 7 εχω.Τρεχει με περιπου 900KB...

Δημοσ.

Aυτά τα 900kb τα είδες με σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στο usb, ή με ένα απλό flashάκι;

Η πρώτη περίπτωση δείχνει 1.0.

το 2ο με ενα απλο φλασακι...αρα τι εχουμε τωρα?

Δημοσ.

Μάλλον είναι πολύ περιορισμένη η ταχύτητα (ούτως ή άλλως) του φλασακίου, και δεν μπορώ να βγάλω.. πόρισμα!

παντως οτι συσκευη και να συνδεσω μου εμφανιζει το ακολουθο συννημενο μηνυμα..τι μπορει να φταιει?

post-128182-0-52044700-1323550003_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...