Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα .. θα ηθελα να μου προτεινεται καμια μητρικη για 2500κ για oc.. σε μεγαλο ευρος τιμων.. και φθηνες και λιγο πιο ακριβουτσικες :P

Δημοσ.

δεν θα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ομως???εχει pci express 3.0 ενω η καρτα γραφικων μου ειναι 2.0...

Δημοσ.

οχι ισα ισα που θα εισαι καλυμενος για μελλοντικες αναβαθμισεις! οι 2.0 καρτες παιζουν μια χαρα,δεν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας οπως οι παλαιοτερες Pci-e 1.0 καρτες σε pci-e 2.0 μητρικες

Δημοσ.

Η πλειοψηφία των z68 μητρικών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, με BIOS update υποστηρίζει pci-e 3.0 ακόμα και αν δεν γράφεται στο κουτί τους. Έχε το υπόψη.

Δημοσ.

Η πλειοψηφία των z68 μητρικών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, με BIOS update υποστηρίζει pci-e 3.0 ακόμα και αν δεν γράφεται στο κουτί τους. Έχε το υπόψη.

Δηλαδη ακομα και οι μητρικες της σειρας GA-Z68X-UD* θα υποστηριζουν PCI 3.0 με μελλοντικό bios update; Που το διαβασες αυτο; μπορεις να μου παραθεσεις την πηγη;

Δημοσ.

Link

Με το F9 bios που υποστηρίζει 22nm το παίρνεις αυτόματα το pcie-3.0 με τα limitations στα sli-xfire. Το 3.0 λειτουργεί φούλ σε μία κάρτα, σε multi-gpu solutions, ισχύουν αυτά που γράφει το άρθρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...