Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..εχω το εξης προβλημα..ειχα συνδεσει τον αριθμο της καρτας στο site της paypal...πηγα σημερα στην τραπεζα κυπρου και φορτισα την καρτα με 7 ευρο. πηγα σπιτι μπηκα στον λογαριασμο που ειχα στην paypal. και πατησα edit credit card. και μου ζητουσε να κανω confirm για να ενεργοποιηθει..με το που παταω επομενο για να μου κρατησει 1.50 ευρο και να την ενεργοποιησει, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card"..τι γινεται?

Δημοσ.

για να σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα η χρέωση 1,5 ευρώ έχει γίνει τώρα για να γίνει το verify της κάρτας πρέπει να βάλεις έναν 4 ψηφίο κωδικό ο οποίος εμφανίζεται στης χρεώσεις της κάρτας

Δημοσ.

οταν πηγα στην κυπρου μου ειπε η κοπελα..θα πατησεις verify...και μετα απο 2-3 μερες θα ερθεις απο εδω να σου δωσουμε εναν κωδικο..αλλα πρωτα μου ειπε να κανω verify...και ενω εχω δωσει χρηματα..μεσα λεει οτι εχω 0

Δημοσ.

οταν πηγα στην κυπρου μου ειπε η κοπελα..θα πατησεις verify...και μετα απο 2-3 μερες θα ερθεις απο εδω να σου δωσουμε εναν κωδικο..αλλα πρωτα μου ειπε να κανω verify...και ενω εχω δωσει χρηματα..μεσα λεει οτι εχω 0

Ναι φιλε μου.. το VERIFY το εχεις πατισει.. σημερα λογικα θα στο εμφανιζει... θα βαλεις τον κοδικο στο PAΥPAL και θα πατισεις VERIFY!

Δημοσ.

Don't worry.Δεν είναι κάτι δύσκολο.Αν έχεις e-banking στην Κύπρου,σου εμφανίζει το 4ψήφιο απευθείας στο statement.Αν όχι,πήγαινε αύριο μεθαύριο στην τράπεζα να στο πουν.

Δημοσ.

ενταξει παιδια..επρεπε να περασουνε καποιες μερες για να γινει..γιαυτο μου εβγαζε το σφαλμα..πατησα verify..μου ελεγε να παω μετα απο 3 μερες..πηγα σημερα μου δωσανε τον τετραψηφιο κωδικο..τον εβαλα στο site..μου κρατησε το 1.50 ευρο και αυριο θα ειναι ετοιμη για αγορες..ευχαριστω για την βοηθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...