Προς το περιεχόμενο

Jack Russell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στη παρέα

ψάχνω θηλυκό russell για ζευγάρωμα - ο δικός μου είναι 3 χρονών περίπου με χαρτιά εμβολιασμένος

ορίστε και μερικές φώτο

189912_10150113933721799_724511798_6550337_5170674_n.jpg

190136_10150113933571799_724511798_6550334_3068474_n.jpg

188384_10150113933836799_724511798_6550339_6534962_n.jpg

217095_10150168346186799_724511798_6878434_6672828_n.jpg

223231_10150169762796799_724511798_6897515_7787671_n.jpg

αν έχετε θηλυκό στείλτε μου ένα πμ να τα πούμε

ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν θέλω τίποτα άλλο απ'το να κάνω καλό στο σκύλο μου και να ηρεμήσει και λίγο,αγοράκι είναι......wink.gif

Δημοσ.

Kom

χωρίς παρεξήγηση αδερφέ αλλα θα ζητήσεις χρήματα ?

Δεν θέλω να σε τσιγκλίσω αλλα το ρωτάω με αφορμή το οτι εχω δει άπειρες αγγελίες ιδιοκτητών αρσενικών σκύλων οι οποίοι λένε οτι ψάχνουν θηλυκό για ζευγάρωμα για τα ζώα τους , και ζητάνε μέχρι και 100ευρώ για ενα πήδημα ..

δεν θέλω τίποτα άλλο απ'το να κάνω καλό στο σκύλο μου και να ηρεμήσει και λίγο,αγοράκι είναι......wink.gif

του βρίσκεις μια θηλυκιά και απευθείας τον πάς για στείρωση ;)

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησεις γιατί δεν ανήκω στην ομάδα ατόμων που περιγράφεις πιο πάνω

έχω κατοικίδια από τα 17 μου και ποτέ δεν τα εκμεταλλέυτηκα για εμπορικούς σκοπούς

Δημοσ.

Kom

χωρίς παρεξήγηση αδερφέ αλλα θα ζητήσεις χρήματα ?

Δεν θέλω να σε τσιγκλίσω αλλα το ρωτάω με αφορμή το οτι εχω δει άπειρες αγγελίες ιδιοκτητών αρσενικών σκύλων οι οποίοι λένε οτι ψάχνουν θηλυκό για ζευγάρωμα για τα ζώα τους , και ζητάνε μέχρι και 100ευρώ για ενα πήδημα ..

Προίκα ζητάνε, μη σου κακοφαίνεται. NOT.

Πιστεύω πως είναι τουλάχιστον γυφτιά αυτό το πράγμα, αφού στο τέλος, αν και εφόσον κάνουν κουτάβια και αποφασίσουν να τα πουλήσουν έχουν τουλάχιστον 4x κέρδος.

Εκτός αν πάει με το πήδημα και μετά ο ιδιοκτήτης του αρσενικού δεν ζητάει κουτάβια κλπ που πάλι χαζό μου φαίνεται...

Δημοσ.

όχι φίλε μου ευχαριστώ δεν θα πάρω - ότι σιχαίνομαι και με πιάνει εμετίλα δεν θα το κάνω στο σκύλο μου

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησεις γιατί δεν ανήκω στην ομάδα ατόμων που περιγράφεις πιο πάνω

έχω κατοικίδια από τα 17 μου και ποτέ δεν τα εκμεταλλέυτηκα για εμπορικούς σκοπούς

okz

απλα μιλάμε όλοι με αγνώστους στο ιντερνετ , οπότε υπάρχει ενα θέμα με τον τόνο που το εννοεί ο άλλος ;)

πάντως με την στείρωση θα κάνεις καλό και σε εσένα (δεν θα σε "τραβάει" - ταλαιπωρεί με τις ανησυχίες του , δεν θα σε λερώνει κλπ :) ) και κυρίως κάνεις καλό στην υγεία του . Αν δεν θέλεις κουτάβια είναι πιστεύω κάτι που πρέπει να κάνεις .

Δημοσ.

okz

απλα μιλάμε όλοι με αγνώστους στο ιντερνετ , οπότε υπάρχει ενα θέμα με τον τόνο που το εννοεί ο άλλος ;)

πάντως με την στείρωση θα κάνεις καλό και σε εσένα (δεν θα σε "τραβάει" - ταλαιπωρεί με τις ανησυχίες του , δεν θα σε λερώνει κλπ :) ) και κυρίως κάνεις καλό στην υγεία του . Αν δεν θέλεις κουτάβια είναι πιστεύω κάτι που πρέπει να κάνεις .

Που ακριβώς κάνεις καλό στην υγεία του; Όσα στειρωμένα σκυλιά έχω δει είναι πάνχοντρα.

Δημοσ.

Not!

Θα σου άρεσε εσένα να σου κόβανε τα απαυτά σου χωρίς να σε ρωτήσουν; Τέλος πάντων. Ας μη συνεχιστεί η συζήτηση, απλά είμαι εντελώς αντίθετος στη στείρωση στα.... αρσενικά τουλάχιστον και όχι, δεν είμαι... φαλλοκράτης.

Που ακριβώς κάνεις καλό στην υγεία του; Όσα στειρωμένα σκυλιά έχω δει είναι πάνχοντρα.

Απλά ύστερα για να διατηρηθούν σε σωστό βάρος, θέλουν σωστή διατροφή.

Δημοσ.

αυτό ρυθμίζεται με την βοήθεια του ιδιοκτήτη καθως εξυπακούεται οτι μετά την στείρωση γίνονται αλλαγές στον μεταβολισμό του με αποτέλεσμα να είναι επηρεπές στην αύξηση βάρους , οπότε πρέπει να συνδυαστεί με αύξηση της αθλητικής δραστηριότητας (τρεξιμο , βόλτες παιχνιδια κλπ) και μεγάλη προσοχή στο τάϊσμα .

Το άλλο αφορά τον καρκίνο , και δεν μιλάμε για τον κανόνα αλλα για πιθανότητες οι οποίες δεν παύει να αυξάνονται. Στα θηλυκά πχ αν κάνεις στείρωση η πιθανότητα για καρκίνο μαστού είναι 0,5 % ενω αν δεν τα κάνεις φτάνει το 15%

Τέλος πρόκειται και για θέμα ηθικής , με την προϋπόθεση οτι ο ιδιοκτήτης δεν είναι σωστός και με το που γεννήσει η θυληκιά του τα ζώα , ή τα πετάει στα σκουπίδια ή τα αφήνει στον δρόμο { και νάσου που αυξανονται τα αδεσποτα που δαγκωνουν κόσμο κλπ και γκαρίζουν μετα οι φιλοζωϊκές (αααλλοι καμμένοι και του λόγου τους) }.

Για αυτό και δαπανώνται τόσα ποσά κάθε χρόνο στην ευρώπη και γίνεται ολόκληρη προσπάθεια ενημέρωσης απο τους Κτηνιάτρους.

Προς αποφυγη παρεξηγήσεων αναφαίρομαι γενικά σε ιδιοκτήτες και οχι στον φίλο (ειπαμε , το να μιλας μεσω ιντερνετ με αγνωστους συχνα αποληγει αιτιο παρεξηγησεως χωρις λόγο και ζητω συγγνωμη αν προκυψει κάτι τέτοιο)

Not!

Θα σου άρεσε εσένα να σου κόβανε τα απαυτά σου χωρίς να σε ρωτήσουν; Τέλος πάντων. Ας μη συνεχιστεί η συζήτηση, απλά είμαι εντελώς αντίθετος στη στείρωση στα.... αρσενικά τουλάχιστον και όχι, δεν είμαι... φαλλοκράτης.

συζήτηση κάνουμε συνφορουμίτη , δεν υπάρχει θέμα έριδας. Το θέμα ειναι να ανταλλάσουμε απόψεις , right ? :)

αυτό -ΚΑΤΕΜΕ- είναι τεράστια λανθασμένο επιχείρημα , γιατί εγω και ολοι μας , δεν είμαστε σκύλοι , αλλα άνθρωποι , επομένως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Και τα αρσενικά γουρούνια τα ευνουχίζουν όταν είναι μωρά για να μην κυριζει το κρέας τους οταν το σφάξουν , γιατι δεν το θελουν οι καταναλωτες , αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι παρότι δεν μαρέσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...