arbaden Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα Θελω να δημηουργησω ενα flash site Το μονο site που ειχα φτιαξει ειναι με το joomla οποτε δεν ξερω απο flash Το μονο προγραμμα που ξερω οτι μπορεις να φτιαξεις flash site ειναι το Adobe Flash Professional Οπως εψαχνα στο internet βρηκα αυτη την σελιδα http://www.wix.com/ που κατασκευαζεις site με ευκολο τροπο Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα τετοιου ειδος προγραμμα και οχι στην σελιδα που το κατασκευαζεις του wix Και αλλη μια ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν το Silverligh η flash και η HTΜL5 εχουν το ιδιο αποτελεσμα και ποιο ειναι καλυτερο
egoeimai1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μόνο με adobe flash λογισμικό στον υπολογιστή. Η τεχνολογία flash είναι της adobe, οπότε μη περιμένεις να βρείς άλλο πρόγραμμα. Όσο αφορά την HTML5, ξέρω ότι υποστηρίζει ότι και ο flash player χωρίς τη χρήση του flash player, όμως απο ότι ξέρω υπάρχουν ακόμα προβλήματα.
kalogeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου, απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις ιδιαίτερες γνώσεις από flash. Είσαι σίγουρος ότι θες να φτιάξεις ολόκληρο site?
fatmike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Το flash δεν είναι ενδεδειγμένη λύση για ολόκληρο site. Αν όμως έχεις γνώσεις προγραμματισμού και αλγορίθμων τότε το actionscript θα σου φανεί εύκολο. Έχει πολλά μειονεκτήματα όμως με το κυριότερο την δυσκολία των search engines να κάνει crawling το site σου, οπότε μην ελπίζεις να γίνεις ποτέ πρώτος στο google Όσο για html5 υπάρχει ο canvas του οποίου οι λειτουργίες είναι ακόμα περιορισμένες και δύσκολο στην κατασκευή αφού δεν υπάρχει κάποιο application ακόμα για την προσομοίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα