rikos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια. δεν εχω ξανακανει ποτε μου overclock και θα ηθελα να σας ρωτισω καπια πραγματακια: 1) ο e5700 ειναι στα 3.0ghz ποσο θα μπορεσω να τον φτασω? 2)θα δω καπια διαφορα στο πριν και το μετα? 3) εινε ασφαλες το overclock οχι υπερβολικα δηλαδη να φτασει στο τερμα του 4) εχω αλαγμενη ψικτρα της xigmatec και τωρα το μαχ που φτανει εινε 40 βαθμους
caution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 1) Δεν ξέρουμε, δεν μας λες και τίποτα (board/μνήμες...) 2) Ναι 3) Αν παίξεις ~ 1.4V και <80*C @ δεν έχεις να φοβάσαι 4) Καλή φάση
rikos89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 1) Δεν ξέρουμε, δεν μας λες και τίποτα (board/μνήμες...) 2) Ναι 3) Αν παίξεις ~ 1.4V και <80*C @ δεν έχεις να φοβάσαι 4) Καλή φάση οκ caution εχεις δικιο 1)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-4GB-DDR3-1333-Ram-Dimm.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-G41MT-D3V-s775-DDR3-VGA-G41MT-D3V.htm 4)αυτο το ανεφερα για να μου πιτε αν θα κρατιση χαμηλα τις θερμοκρασιες οχι για κανεναν αλλο λογο Ευχαριστω για την βοηθεια σου :-D
caution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία. Ρίξε ένα διαβασματάκι εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/ να καταλάβεις τις βασικές έννοιες και μετά μπαίνεις στο BIOS να δεις τι επιλογές σου δίνει η μητρική σου (γιατί δεν την ξέρω καθόλου). Αν τα δεις σκούρα στο bios βγάλε μερικές φωτογραφίες και ποσταρε τες - να το δούμε παρέα.
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Για ποιους λόγους σκέφτεσαι να κλοκάρεις;
conkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για ποιους λόγους σκέφτεσαι να κλοκάρεις; δεν μου αρεσει να τρολλαρω αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ??? για να πηγαινει το PC γρηγοροτερα.... Βασικα η ερωτηση ειναι γιατι καποιος να ΜΗΝ κλοκαρει το hardware του . Αφου εδω και χρονια ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες δινουν γερ0 περιθώριο απο 20-50% ανετου OC στα προιοντα τους (βασικα εξεπιτηδες για να κλοκαρεις....)
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 δεν μου αρεσει να τρολλαρω αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ??? για να πηγαινει το PC γρηγοροτερα.... Βασικα η ερωτηση ειναι γιατι καποιος να ΜΗΝ κλοκαρει το hardware του . Αφου εδω και χρονια ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες δινουν γερ0 περιθώριο απο 20-50% ανετου OC στα προιοντα τους (βασικα εξεπιτηδες για να κλοκαρεις....) σε τι πιστευεις οτι θα πηγαινει γρηγοροτερα?μετα απο καποια χρονια οι επεξεργαστες και συγγεκριμενα στο gaming οσο και να τους κλοκαρεις παλι θα τα βρισκουν σκουρα ειδικα αμα εχεις καλη καρτα και τρως μπουκαλι(αν ειναι αυτος ο λογος που θες να κανεις o/c)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα