GSRKOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενα μοντεμ και περνουνε δυο υπολογιστες ιντερνετ πως μπορω η με καποιο προγραμμα να ειμαι ο διευθυντης στο μοντεμ δηλαδη να αποφασιζω αν ο αλλος χρηστης περνει ιντερνετ η οχι
Mika Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 μπαινεις στο administration page του modem σου και μπλοκαρεις την mac address του αλλου pc ,οταν θελεις να την κοψεις.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μονό όπως λέει ο Mika. Πρέπει να φιλτραρεις τις MAC διευθύνσεις. Ψάξε στο Google ειδικά για το μοντέλο του μόντεμ σου αν,δεν έχεις το manual.
rfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 στο gui του ρουτερ σου, στη σελιδα του ασυρματου, θα εχει και security. Εκει μεσα θαναι. βιντεο δε προκειτε να σου πει κανεις.......... αν δε πεις τη μαρκα ρουτερ εχεις
GSRKOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 στο gui του ρουτερ σου, στη σελιδα του ασυρματου, θα εχει και security. Εκει μεσα θαναι. βιντεο δε προκειτε να σου πει κανεις.......... αν δε πεις τη μαρκα ρουτερ εχεις ενα ρουτερ της Hol εχω
newtech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ενα ρουτερ της Hol εχω Δεν εχει μαρκα/μοντελο?
GSRKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχει μαρκα/μοντελο? δεν ξερω καν πως θα το βρω ρε συ το μοντελο .. μπεικα παντος στο Lan αλλα απο εκει και περα δεν ξερω
newtech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω καν πως θα το βρω ρε συ το μοντελο .. μπεικα παντος στο Lan αλλα απο εκει και περα δεν ξερω Δες φιλε αν το εχει κάτω στο κουτακι ή στειλε μια φωτο εδω να το βρουμε. (αν μπορεις 3. πανω κατω και πισω τις συνδεσεις)
GSRKOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δες φιλε αν το εχει κάτω στο κουτακι ή στειλε μια φωτο εδω να το βρουμε. (αν μπορεις 3. πανω κατω και πισω τις συνδεσεις) NetFaster IAD 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα