Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα μοντεμ και περνουνε δυο υπολογιστες ιντερνετ πως μπορω η με καποιο προγραμμα να ειμαι ο διευθυντης στο μοντεμ δηλαδη να αποφασιζω αν ο αλλος χρηστης περνει ιντερνετ η οχι

Δημοσ.

μπαινεις στο administration page του modem σου και μπλοκαρεις την mac address του αλλου pc ,οταν θελεις να την κοψεις.

Δημοσ.

στο gui του ρουτερ σου, στη σελιδα του ασυρματου, θα εχει και security. Εκει μεσα θαναι. βιντεο δε προκειτε να σου πει κανεις.......... αν δε πεις τη μαρκα ρουτερ εχεις

Δημοσ.

στο gui του ρουτερ σου, στη σελιδα του ασυρματου, θα εχει και security. Εκει μεσα θαναι. βιντεο δε προκειτε να σου πει κανεις.......... αν δε πεις τη μαρκα ρουτερ εχεις

ενα ρουτερ της Hol εχω

Δημοσ.

Δεν εχει μαρκα/μοντελο?

δεν ξερω καν πως θα το βρω ρε συ το μοντελο .. μπεικα παντος στο Lan αλλα απο εκει και περα δεν ξερω

Δημοσ.

δεν ξερω καν πως θα το βρω ρε συ το μοντελο .. μπεικα παντος στο Lan αλλα απο εκει και περα δεν ξερω

Δες φιλε αν το εχει κάτω στο κουτακι

ή στειλε μια φωτο εδω να το βρουμε. (αν μπορεις 3. πανω κατω και πισω τις συνδεσεις)

Δημοσ.

Δες φιλε αν το εχει κάτω στο κουτακι

ή στειλε μια φωτο εδω να το βρουμε. (αν μπορεις 3. πανω κατω και πισω τις συνδεσεις)

NetFaster IAD 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...