Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ο γιος ενα Nokia music express και η μπαταρια την μια δειχνει γεματη και δυο ωρες κλεινει και την αλλη μερα χωρις να το φορτισει ειναι παλι γεματη αλλα παλι δεν κραταει.Υπαρχει τροπος να ελεγθει αν φταιει η μπαταρια ή κατι αλλο στο κινητο να μην δινω ασκοπα 30+ ευρω για μπαταρια χωρις να λυθει το προβλημα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

άστο να ξεφορτίσει τελείως και μετά φόρτισε το, μήπως παρουσιάζει φαινόμενο μνήμης

Μα σβηνει απο μονο του...

επισης κ Γιαννη δοκιμασε και μια αναβάθμιση... *#0000#, πανω στο φορτιστη και με ενα wifi σταθερο κοντα...

Αυτο σβηνει οτι εχει το κινητο ???

Θα το δοκιμασω παραμονες Χριστουγεννων μιας και το εχει ο γιος φανταρος στην Λεσβο...Ευτυχως εχει και ενα πιο παλιο μαζι γιατι δεν επιτρεποντε τα κινητα με καμερα κανονικα.

Ακουσα οτι στον Γερμανο ελεγχουν τις μπαταριες αλλα δεν ειμια σιγουρος

Δημοσ.

Γιάννη θα πάω μάλλον σήμερα Γερμανό γιατί το μικρούλι sony-ericsson που έχω άρχισε χτες να υπερθερμαίνεται και να πέφτει απότομα και γρήγορα και θέλω να το δει κάποιος, οπότε θα σου πω τι θα με πουν :-D

Δημοσ.

Γιάννη θα πάω μάλλον σήμερα Γερμανό γιατί το μικρούλι sony-ericsson που έχω άρχισε χτες να υπερθερμαίνεται και να πέφτει απότομα και γρήγορα και θέλω να το δει κάποιος, οπότε θα σου πω τι θα με πουν :-D

Ευχαριστω.Για να δουμε τι θα σε πουν !!!

Δημοσ.

Λοιπόν, στον Γερμανό μου το κράτησαν για να το φορτίσουν εκεί, η φόρτισή του έγινε ομαλά και μέχρι το 100% οπότε μου το έδωσαν πίσω και μου είπαν πως ίσως να είναι πρόβλημα του φορτιστή, οπότε αν σε επόμενη φόρτιση μου κάνει τα ίδια και υπερθερμανθεί θα είμαστε σίγουροι πως το πρόβλημα είναι στον φορτιστή.

Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά που το ένοιωσα να καίει είχαν περάσει μερικές ώρες από το τέλος της τελευταίας φόρτισης!

Επίσης μου είπαν πως τα κινητά (ή οι μπαταρίες τους?) έχουν ένα σύστημα που σε περίπτωση που ο φορτιστής δε λειτουργεί κανονικά, υπερθερμαίνεται ώστε να σταματήσει η παροχή ρεύματος προς τη μπαταρία και η φόρτιση. Μου σύστησαν μάλιστα να χρησιμοποιώ όσο μπορώ σταθεροποιητές τάσης γιατί ειδικά εδώ στο νησί το ρεύμα μας έχει κακές επιδόσεις και κάνει ζημιές ...

Τελικά όταν ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο της μπαταρίας στον Γερμανό επί τόπου μου είπαν πως δε γίνεται, αλλά αυτό έχει μάλλον να κάνει με τη συσκευή μου που έχει τη μπαταρία ενσωματωμένη (μή αποσπώμενη).

Το πρώτο που μου είπαν πάντως απ΄το τηλέφωνο πριν το πάω εκεί το κινητό, ήταν μήπως έπεσε νερό στη συσκευή και βραχυκύκλωσε.

Τι να πω, ελπίζω να βοήθησα.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, στον Γερμανό μου το κράτησαν για να το φορτίσουν εκεί, η φόρτισή του έγινε ομαλά και μέχρι το 100% οπότε μου το έδωσαν πίσω και μου είπαν πως ίσως να είναι πρόβλημα του φορτιστή, οπότε αν σε επόμενη φόρτιση μου κάνει τα ίδια και υπερθερμανθεί θα είμαστε σίγουροι πως το πρόβλημα είναι στον φορτιστή.

Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά που το ένοιωσα να καίει είχαν περάσει μερικές ώρες από το τέλος της τελευταίας φόρτισης!

Επίσης μου είπαν πως τα κινητά (ή οι μπαταρίες τους?) έχουν ένα σύστημα που σε περίπτωση που ο φορτιστής δε λειτουργεί κανονικά, υπερθερμαίνεται ώστε να σταματήσει η παροχή ρεύματος προς τη μπαταρία και η φόρτιση. Μου σύστησαν μάλιστα να χρησιμοποιώ όσο μπορώ σταθεροποιητές τάσης γιατί ειδικά εδώ στο νησί το ρεύμα μας έχει κακές επιδόσεις και κάνει ζημιές ...

Τελικά όταν ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο της μπαταρίας στον Γερμανό επί τόπου μου είπαν πως δε γίνεται, αλλά αυτό έχει μάλλον να κάνει με τη συσκευή μου που έχει τη μπαταρία ενσωματωμένη (μή αποσπώμενη).

Το πρώτο που μου είπαν πάντως απ΄το τηλέφωνο πριν το πάω εκεί το κινητό, ήταν μήπως έπεσε νερό στη συσκευή και βραχυκύκλωσε.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ εγω παλι υποθετω πως καποια εφαρμογη μενει ανοιχτη και σου καταναλωνει την μπαταρια. Επισης φαινεται πως δουλευει στο φουλ ο επεξεργαστης. Αν εχεις περασει καποια τελευταια δοκιμασε της κανεις απεγκατασταση.

Αλλιως μπορει να ειναι και θεμα της εκδοσης του Android που εχει η συσκευη σου και δημιουργει το battery drain. Ποια εκδοση εχεις? (Settings>About Phone)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...