Προς το περιεχόμενο

blue screens

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

τις τελευταιες 2 μερες εχω φαει 3 blue screens το ενα ενω το pc το ειχα απλα ανοιχτο κ εγω ελειπα(δεν δουλευε κανενα προγραμμα εκεινη την στιγμη) κ τα αλλα 2 τα εφαγα την ωρα που επαιζα το saints row την πρωτη φορα το εφαγα στα 10 λεπτα την 2 το εφαγα οταν επαιζα κανα 2 ωρο λετε να φταινε οι τελευταιοι beta drivers που εχω βαλει στη καρτα?

το pc ειναι αυτο της υπογραφης μου,τα blue screens τα εφαγα με stock ρολογια εβαλα κ furmark κ στρεσαρα την καρτα μου στο full αλλα δεν εφαγε blue screen ουτε εβγαλε κανα προβλημα

αυτα μου εβγαλε οταν ξεκινησε το pc

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: 3d

BCP1: FFFFF880032CC050

BCP2: 0000000000000000

BCP3: 0000000000000000

BCP4: FFFFF8800F323C8A

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\121011-16738-01.dmp

C:\Users\fanis\AppData\Local\Temp\WER-26223-0.sysdata.xml

Υπογραφή προβλήματος:

BCCode: 1000007e

BCP1: FFFFFFFFC0000005

BCP2: FFFFF88004F28CEE

BCP3: FFFFF8800559E6A8

BCP4: FFFFF8800559DF00

C:\Windows\Minidump\121111-16052-01.dmp

C:\Users\fanis\AppData\Local\Temp\WER-29484-0.sysdata.xml

μολις εφαγα αλλο ενα κ ειχα μονο τον μοζιλα ανοιχτο

Υπογραφή προβλήματος:

BCCode: 3b

BCP1: 00000000C0000005

BCP2: FFFFF800036883A5

BCP3: FFFFF88003A24E50

BCP4: 0000000000000000

C:\Windows\Minidump\121111-27502-01.dmp

C:\Users\fanis\AppData\Local\Temp\WER-58671-0.sysdata.xml

• Moderators
Δημοσ.

Οι μνημες σου περνανε memtest? O σκληρος σε τι κατασταση βρισκεται? CPU,PSU και θερμοκρασιες?

Δημοσ.

αλλαξα drivers στην καρτα κ μεχρι στιγμης δεν μου το εχει κανει ξανα κ επαιζα ποση ωρα.

απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα,κανα προγραμμα για να ελεγξω τον σκληρο?

• Moderators
Δημοσ.

Ηard disk sentinel και επισης με μια βολτα στο site του κατασκευαστη του σκληρου λογικα θα βρεις καποιο utility για αυτη τη δουλεια.

Πχ η western digital εχεις δικα της diagnostics

Δημοσ.

ok θα κανω κ το memtest βασικα το παθαινω απο την μερα που πηγα το pc σε αλλο σπιτι,λες να κουνηθηκε τιποτα μεσα?κ μολις εφαγα το blue screen μετα απο 5 λεπτα εφαγα αλλο ενα ετσι επαθα κ χθες,δηλαδη τρωω 2 blue screen την ημερα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να πηγε στραβα κατα τη μεταφορα και εαν οντως φταιει κατι που εγινε σ αυτη. Γι αυτο το λογο κανεις και τα διαφορα τεστς, για να εντοπισεις εαν υπαρχει προβλημα στο hardware.

Δημοσ.

με τα χερια το πηγα 2 ατομα κιολας κ το πηγα πολυ σιγα

το sentinel μου εβγαλε αυα τα αποτελεσματα

38974728.png

αυριο θα κανω το memtest γιατι τωρα δεν εχω με τι να το κανω boot θα τρεξω tο βραδυ το απλο που τρεχει απο windows μεσα κ αυριο το bootable

• Moderators
Δημοσ.

αυριο θα κανω το memtest γιατι τωρα δεν εχω με τι να το κανω boot θα τρεξω tο βραδυ το απλο που τρεχει απο windows μεσα κ αυριο το bootable

Aπο σκληρο εισαι οκ. Οσον αφορα το memtest μεσα απο τα windows,δεν υπαρχει λογος να το κανεις απο τη στιγμη που θα κανεις το bootable. Ακομα και αν σου πει πως εισαι οκ, δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται με τη μνημη που δεν μπορει να ελεγξει. Αν παλι σου πεταξει error, δεν μπορεις να ξερεις εαν ειναι οντως η μνημη που εχει προβλημα ή κατι αλλο εντος windows το οποιο προκαλει προβλημα στο ιδιο το προγραμμα. Φαυλος κυκλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρηκα τι εφταιγε,εχω βαλει σε συνδεση HOL ρουτερ απο ONtelecoms(pirelli).οποτε καποιος συνδεσει ενα ethernet η το βγαλει αν ειναι ηδη επανω τρωω blue screen.εγω ειμαι παντα ασυρματα γιατι εχω το pc μεσα σε δωματιο.

αν βαλω το αρχικο router της HOL τοτε δεν εχω προβλημα ουτε κ με τα ethernet(δεν τρωω ποτε blue scren) αλλα επειδη με το pirelli εχω γενικα καλυτερες επιδοσεις θελω να χρησιμοποιω το pirelli.τωρα μπαινουν ολοι ασυρματα στο σπιτι(3 laptop k το δικο μου pc) κ δεν εχω ποτε blue screen,ακυρο προβλημα ομως.

το παρατηρησα γιατι τα blue screen τα ετρωγα συνηθως βραδυ κ ηταν η ωρα που γυρνουσαν οι υπολοιποι σπιτι κ ανοιγαν τα λαπτοπ τους που ηταν συνδεδεμενα με ethernet.μετα με μερικα πειραματα βγαλε βαλε ethernet k αμεσως ετρωγα blue screen καταλαβα τι εφταιγε,

παντως το προβλημα γενικα δεν το εφτιαξα η βαζω το HOL ρουτερ κ εχω πιο χαλια γραμμη η ολοι με pirelli ασυρματα κ μονο ετσι δεν εχω blue screens

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβω, γιατι ειναι λιγο δυσαναγνωστο το post σου χωρις τις τελειες: Το pc που εχει προβλημα με μπλε οθονες ειναι παντα συνδεδεμενο στο δικτυο σου ασυρματα και οι μπλε οθονες εμφανιζονται οταν καποιο αλλο pc συνδεεται/αποσυνδεεται στο router μεσω ethernet?

Δημοσ.

ναι ακριβως αυτο που λες εφτιαξα κ το post μου.τωρα που ειμαστε ολοι ασυρματα(με pirelli router) δεν εχω ουτε ενα blue screen.με το κανονικο router της HOL δεν εχω blue screen ουτε αν συνδεθει καποιο αλλο Pc με ethernet

• Moderators
Δημοσ.

Εχω μεγαλη απορια να δω τα minidumps σου.

Ανεβασε καπου το φακελο c:\windows\minidump, αφου τον κανεις ενα zip.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...