Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το ψάχνετε πολύ. Καλέστε έναν καλό επαγγελματία για απεντομώσεις/μυοκτονίες και πάπαλα οι κατσαρίδες. Κάποτε φύγαμε για διακοπές από το σπίτι και ξεχάσαμε το τζάμι της κουζίνας ανοιχτό με το πατζούρι κλειστό απέξω. Όταν γυρίσαμε βρίσκαμε κάτι μικρές κατσαρίδες μέσα στο ψυγείο ανέβαιναν στα φαγητά επάνω, βρίσκαμε στα ντουλάπια στα ποτήρια στο μπάνιο εκεί που βάζαμε τις οδοντόβουρτσες και γενικά γινόταν χαμός, είχανε γεννήσει επίσης και έβλεπα και κάτι μικρά κατσαριδάκια που πρέπει να ήτανε δεκάδες. Είχαμε αδειάσει΄ολα τα supermarket της περιοχής από εντομοκτόνα και δεν έκαναν τίποτα. Καλέσαμε έναν άνθρωπο που του δώσαμε 150ευρώ τότε και μας έβαλε ένα φάρμακο που ήταν υπό την μορφή ενός παχύρευστου υγρού, το φάρμακο το έβαζε με μια σύριγγα σε διάφορα σημεία. Από τότε και για 4-5 χρόνια δεν είχε εμφανιστεί ούτε ίχνος κατσαρίδας, και μιλάω για πολύ παλιό σπίτι με υγρασία. Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να δίνεις 150-200 ευρώ για 4-5 χρόνια παρά να τρέχεις άσκοπα για baygon εντομοκτόνα του εμπορίου και να γεμίζεις όλο το σπίτι που εκτός αυτού καταντάει και ανθυγεινό.

Όσο για κάτι μηχανήματα με ήχους που ανέφερε κάποιος στην αρχή είναι απλά μούφα, δε κάνουν απολύτως τίποτα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το ψάχνετε πολύ. Καλέστε έναν καλό επαγγελματία για απεντομώσεις/μυοκτονίες και πάπαλα οι κατσαρίδες. Κάποτε φύγαμε για διακοπές από το σπίτι και ξεχάσαμε το τζάμι της κουζίνας ανοιχτό με το πατζούρι κλειστό απέξω. Όταν γυρίσαμε βρίσκαμε κάτι μικρές κατσαρίδες μέσα στο ψυγείο ανέβαιναν στα φαγητά επάνω, βρίσκαμε στα ντουλάπια στα ποτήρια στο μπάνιο εκεί που βάζαμε τις οδοντόβουρτσες και γενικά γινόταν χαμός, είχανε γεννήσει επίσης και έβλεπα και κάτι μικρά κατσαριδάκια που πρέπει να ήτανε δεκάδες. Είχαμε αδειάσει΄ολα τα supermarket της περιοχής από εντομοκτόνα και δεν έκαναν τίποτα. Καλέσαμε έναν άνθρωπο που του δώσαμε 150ευρώ τότε και μας έβαλε ένα φάρμακο που ήταν υπό την μορφή ενός παχύρευστου υγρού, το φάρμακο το έβαζε με μια σύριγγα σε διάφορα σημεία. Από τότε και για 4-5 χρόνια δεν είχε εμφανιστεί ούτε ίχνος κατσαρίδας, και μιλάω για πολύ παλιό σπίτι με υγρασία. Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να δίνεις 150-200 ευρώ για 4-5 χρόνια παρά να τρέχεις άσκοπα για baygon εντομοκτόνα του εμπορίου και να γεμίζεις όλο το σπίτι που εκτός αυτού καταντάει και ανθυγεινό.

Όσο για κάτι μηχανήματα με ήχους που ανέφερε κάποιος στην αρχή είναι απλά μούφα, δε κάνουν απολύτως τίποτα.

Αυτό πιστεύω και εγώ.Δοκίμασα τα πάντα και μόνο η επαγγελματική βοήθεια έπιασε.

Τέλος ωραίο κόλπο για να σταματήσεις κατσαρίδα(ώστε να πέσει η τελική παντοφλιά) είναι να της ρίξεις λίγο οινόπνευμα.Εκεί σταματάει σχεδόν τελείως και γίνεται εύκολος στόχος.

Δεν είναι δικό μου,μου το είπε φίλος βιολόγος που το κάνανε στο εργαστήριο.

Έπιανε πάντως σε αυτές που είχα σπίτι.

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω και εγώ.Δοκίμασα τα πάντα και μόνο η επαγγελματική βοήθεια έπιασε.

Τέλος ωραίο κόλπο για να σταματήσεις κατσαρίδα(ώστε να πέσει η τελική παντοφλιά) είναι να της ρίξεις λίγο οινόπνευμα.Εκεί σταματάει σχεδόν τελείως και γίνεται εύκολος στόχος.

Δεν είναι δικό μου,μου το είπε φίλος βιολόγος που το κάνανε στο εργαστήριο.

Έπιανε πάντως σε αυτές που είχα σπίτι.

Τι οινόπνευμα ? Εδώ πέρα μιλάμε οτι τα κατσαριδάκια που είχα στο σπίτι με το που πλησίαζες κοντά για να ψεκάσεις γινόντουσαν καπνός, μερικά μέχρι να πατήσεις με το χέρι το κουμπί από το εντομοκτόνο και να φύγει το υγρό στην κατααρίδα αυτή προλάβαινε και εξαφανιζόνταν ποιο γρήγορα. Με λίγα λόγια ούτε που μπορούσες να τις πετύχεις. Συνήθως το baygon είναι αν εντοπίσεις καμία πολύ μεγάλη και τρομάξεις ε εκεί πάρε το εντομοκτόνο να τις ρίξεις επάνω της άμα σου ορμίξει η κατσαρίδα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια σαν πρώτη δοκιμή πήρα της raid παγίδες μπαίνει μέσα η Κατσαρίδα στη φωλιά τρώει το δόλωμα το μεταφέρει στη φωλιά και ψωφανε και οι υπόλοιπες:D

Δημοσ.

+1 Στο κυνηγι με οινοπνευμα! :P Ενα καλοκαιρινο βραδυ ενω εκανα ενα maintenance service σκαει μυτη μια καφε μεσεου μεγεθους.... Ειχα διπλα το πουαρ με το καυσιμο (Νιτρομεθανολη με καστορελαιο ή συνθετικο ειναι) και την ελουσα... Δε πηγε 10 εκατοστα και εμεινε στον τοπο :D Μετα ακολουθησε bbq party με μια υπεροχη λευκη φλογα! :P

Δημοσ.

Αυτο που εβαλε ηταν το maxforce που ειπαν πριν...κανει 20e στο εμποριο...τσεπωσε 130e το λιγοτερο ο τυπος δλδ...not bad

Δημοσ.

εγω με οινοπνευμα και φωτια εκαιγα τους σκορπιους στο χωριο των παππουδων μου.

και το πρωι παρακολουθαγα τα μυρμηγκιά που τους διαμελιζαν για να τον πανε στην φωλια τους.γυρω στην μια ωρα τους επαιρνε.

ειδικα το καλοκαιρι θυμαμαι εκαιγα και απο εναν καθε βραδυ.good times.

Δημοσ.

Υιοθέτησε κανά δύο γάτες/γατάκια. Όσες δεν φαγωθούν ή εκτελεστούν με ninja πρακτικές, θα σηκωθούν και θα φύγουν λόγω της μυρωδιάς των γατών στον χώρο που στα κατσαριδικά σημαίνει ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Εγγυημένα πράγματα.

Σημ: η λύση της γάτας ενδύκνειται και για οποιοδήποτε άλλο ερπετό/έντομο.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα τη βοήθεια σας, εχω δυστυχώς θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι μου, εχω φέρει απολυμαντικό πάνω απο 5-6 φορες, για ένα μήνα ειναι ολα οκ και μετα αρχίζουμε πάλι να βλέπουμε περίπου 2 τη βδομάδα. Έχουμε βάλει τζελ, έχουμε ψεκάσει με καοθριν, κάναμε και μια απολύμανση με καπνό για να εισχωρήσει υποτίθεται παντού αλλα τίποτα. Το πιο πιθανό ειναι να έχουν γεννήσει μέσα στις γυψοσανίδες. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πέρα απο μπουρλότο ή μετακόμιση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...