Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε συνολο 170 ευρω. Επειδη ειμαι ενοικιαστης, ποιο ακριβως ποσο λεω στον ιδιοκτητη να πληρωσει; Ολο το Β;

Δημοσ.

Oχι βεβαια.Πανω απο το Β εχει ενα κουτατι του ποσου το οποιο ειναι υπολογισμενο με τα τετραγωνικα * 1,05 * 5€ και απο κατω γραφει τις 2 δοσεις.Αυτο πληρωνει ο ιδιοκτητης,στο Β συμπεριλαμβανεται και η ΕΡΤ.

Δημοσ.

έλα μην το ψάχνεις πολύ. Το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. είναι. Εγώ τα πήρα ήδη από τους σπιτονοικοκύρηδες...

Δημοσ.

Και έρχονται και οι υπόλοιπες για το 2012,2013 και για μια ζωή. ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ!!!!!!!! Βέβαια εσείς που νοικιάζεται δεν έχετε πρόβλημα άμεσο πρόβλημα μιας και το χαράτσι αυτό το χρεώνεται ο ιδιοκτήτης..

Δημοσ.

Ναι δυο ειναι οι δοσεις.Απο πανω λεει ολο το συνολο, υποθετω 196 και το σπιτι ειναι ~40 τ.μ .

Μην υποθετεις και τοσο πολυ εσυ! Λογικο να ειναι τοσο το συνολο, αφου οι δοσεις ειναι ισοποσες! :P

49τμ ειναι το σπιτι!

Δημοσ.

170 εκκαθαριστικός ή έναντι; Τι σκατά καίτε;

170 σύνολο. Τα 98 (πες 100) είναι το χαράτσι. Τα άλλα 70 είναι ο κανονικός λογαριασμός. Τώρα αν είναι έναντι ή εκκαθαριστικός που κολλάς?

Δημοσ.

Μην υποθετεις και τοσο πολυ εσυ! Λογικο να ειναι τοσο το συνολο, αφου οι δοσεις ειναι ισοποσες! :P

49τμ ειναι το σπιτι!

Το αναποδο ηθελα να γραψω. :lol:

Ο εναντι ειναι κατα προσεγγιση, δεν ειναι δηλαδη η ακριβης μετριση του ρολογιου.Αν η προσεγγιση ειναι πολυ μεγαλυτερη τοτε στον εκκαθαριστικο θα ειναι μικροτερος ο λογαρασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...