Manos Petrucci Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 (Έκανα αναζήτηση στο forum για παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει, θα ανταλλάξω τη συγνώμη μου με το αναζητούμενο thread). Πρόκειται να παραγγείλω έναν MacPRO και όταν είδα τη διαφορά τιμής της RAM από τα 6 στα 16 GBytes είπα: "όπα εδώ παίρνω καινούργιο τουμπανίσιο pc με 750€"... Έκανα μια έρευνα στο ιντερνετ για το θέμα RAM των MacPRO στην οποία μέσα στις προτάσεις για RAM ήταν και η εταιρία Crucial. Αυτό το οποίο θα ήθελα να μάθω είναι αν κάποιος έχει κακές ή καλές εμπειρίες με την αναβάθμιση RAM στα MacPRO κι αν υπάρχουν στην Ελλάδα κάποια καταστήματα με γνώση πάνω στο αντικείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πιστευω το συγκεκριμενο θα σε βοηθησει αρκετα
Manos Petrucci Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πιστευω το συγκεκριμενο θα σε βοηθησει αρκετα Ευχαριστώ πολύ... Το διάβασα αν και όλοι σ' αυτό το thread μιλάτε για Mac Books κι όχι για MacPRO αλλά και πάλι μπορεί να μην υπάρχει διαφορά σ' αυτό το θέμα. Θα ήθελα να μου πεις αν μέχρι τώρα αντιμετώπισες κάποιο κόλλημα...!?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ... Το διάβασα αν και όλοι σ' αυτό το thread μιλάτε για Mac Books κι όχι για MacPRO αλλά και πάλι μπορεί να μην υπάρχει διαφορά σ' αυτό το θέμα. Θα ήθελα να μου πεις αν μέχρι τώρα αντιμετώπισες κάποιο κόλλημα...!? Υeap, εν γνωση μου σου υπεδειξα το συγκεκριμενο, παρα τη διαφορα στην οποια αναφερεσαι. Απλα για να παρεις μια ιδεα περι της ποιοτητας απο μελη που εχουν αγορασει πριν απο εμενα. Δεν εχω/ειχα κανενα προβλημα, γι αυτο και τις προτεινω ανεπιφυλακτα
Whiteyez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Είχα βάλει εγώ στο Mac Pro μου Crucial μνήμες δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Manos Petrucci Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά, το εκτιμώ..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα