Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να κανω. Εβγαλα τους Δισκουw (sata 2) από το παλιό Η/Υ και προσπαθω μεσω εξωτερικής θήκης να τους αντιγράψω τα αρχεια. Εδω ειναι το πρόβλημα. Το νεο pc (win 7) ενώ αναγνωριζει το δισκο μεσω usb ως εξωτερικό λέει οτι δεν μπορειτε να εχετε προσβαση αν δεν κανετε φορματ. Τι θα κάνω? Εχω πολυ σημαντικά αρχεια που δεν θέλω να τα χάσω... Παρακαλώ βοηθήστε

G: is not....

The volume does not contain a recognized file system

αυτό το μύνημα εμφανίζει οταν ακυρώνω το φορματ

Δημοσ.

Αν και μας τα λες λίγο μπερδεμένα...πάνε στην διαχείριση δίσκων και δοκίμασε με δεξί κλικ να δόσεις γράμμα μονάδας στον δίσκο.

Για να ξεκινήσετε τη Διαχείριση Δίσκων (Disk Management):

Συνδεθείτε ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας Administrators.

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε compmgmt.msc και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Στη δομή κονσόλας, κάντε κλικ στο στοιχείο Διαχείριση Δίσκων (Disk Management). Εμφανίζεται το παράθυρο διαχείρισης δίσκων. Οι δίσκοι και οι τόμοι σας εμφανίζονται σε προβολή με γραφικά και προβολή λίστας. Για να προσαρμόσετε τον τρόπο προβολής των δίσκων και των τόμων σας στο επάνω και στο κάτω τμήμα του παραθύρου, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εντολή Άνω πλαίσιο (Top) ή Κάτω πλαίσιο (Bottom) του μενού Προβολή (View) και κατόπιν κάντε κλικ στην προβολή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Δημοσ.

τιποτα αλλαξα το ονομα το γραμμα του δισκου

αλλα τιποτα.

Η διοαχειρηση δισκων τον βλέπει κανονικα

αλλα μολις παταω να μπω λεει οτι πρεπει να κανω φορματ

το μύνημα ειναι αυτό

"E:\ is not accessible.

The volume does not contain a recognized file system.

Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted."

Δημοσ.

Πρακτικά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις τους δίσκους εσωτερικά και να πάρεις τ' αρχεία σου.

Κατά τ' άλλα, διάφορα μπορεί να παίζουν, όπως το να είναι προβληματική η θήκη ή να μην τροφοδοτείται σωστά. Στο παλιό pc δούλευε;

[Δοκίμασε να τη συνδέσεις σε άλλες USB θύρες (ειδικά αν για την ώρα δοκίμασες μόνο σε τυχόν μπροστινές θύρες, δοκίμασε και στις τυχόν υπάρχουσες στο πίσω μέρος του υπολογιστή) κι αν δεν, δοκίμασε την θήκη σε άλλο υπολογιστή]

Επίσης δοκίμασε (δεν του δίνω πολλές πιθανότητες, αλλά δοκίμασέ το) να αλλάξεις (εφ' όσον υπάρχει τέτοιο) θέση στο τζαμπεράκι του κάθε δίσκου, για αναγνώριση του δίσκου ως SATA1 (αν υπάρχει η δυνατότητα, θα περιγράφεται στο αυτοκόλλητο του δίσκου).

Δημοσ.

Και στην απευκταία περίπτωση του κάτι να έχει πάει στραβά, δοκιμάζει ένα πρόγραμμα recovery και λογικά θα ανακτήσεις τα δεδομενα σου..

π.χ εγώ εχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορες και επιτυχημενα της easus

Δημοσ.

Τελικά αφου δοκιμασα τα πάντα...και μετα απο πολλα βιδώματα ξεβιδώματα βρηκα εσχατη λύση

με GETDATABACK. θαυματουργο πρόγραμμα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Μια ερώτηση ακόμα

Υπάρχει καποιο πρόγραμμα για ασφαλές φορματ

Δηλαδη να μην υπάρχει περιπτωση ανακτησης των δεδομενων μετά απο αυτό.

Θελω να δωσω τους δισκους για αυτό ρωτάω

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να έγινε αν στο παλιό PC σου είχες Windows XP Service Pack 1 και κάτω. Θυμάμαι που μου το είχα κάνει όταν είχα αλλάξει τα Windows από SP1 σε SP2 και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα. Τέσπα καλό θα ήταν να δοκίμαζες το πρόγραμμα που σου είπε ο jordan4 γιατί με το GetDataBack μπορεί να βρείς πολλά Corrupted Files, επίσης είναι πολύ πιο αργό από το EASEUS.

Δημοσ.

Στον ενα από τουσ δυο δισκους ειχα win Xp. ΔΕν ξερω τι φταιει ομως αφου δεν μπορω και στον αλλο που δει ειχε "παραθυρα" να μπω.

δουλεψα το getdata vers. 4.25 και εμεινα ευχαριστημενος. Τσεκαρα τα αρχεια και τα μετεφερε σωστά. Ισως βεβαια το αλλο προγραμμα να ναι καλύτερο αλλά στην παρούσα φάση η ζημιά εγινε.

τωρα ψαχνω πρόγρα για σωστο φορματ των δισκων. wipe and format ωστε να αδυνατον το data recovery

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...