The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Για πολύ μπρούταλ τύπους... οινόπνευμα και μετά φωτιά για καυτηριασμό Καλύτερη λύση είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) στην αρχή και έπειτα betadine ή κάτι παρόμοιο.
athlios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μου γάμησες το μυαλό, αλλά το βρήκα. Ο χρήστης Lucifer λέει (2:21 PM) θυμασαι μικρα οταν χτυπουσαμε που αναλογα τη φαση μας βαζανε ειτε μαυρο ειτε κοκκινο ιωδιο; Ο χρήστης R . λέει (2:21 PM) NAIIIIII pou to ena etsouze emeis legame to mayro iwdio Ο χρήστης R . λέει (2:22 PM) k to allo to legame kokkino sketo Ο χρήστης Lucifer λέει (2:22 PM) και το αλλο "κοκκινο" ναι ολος ο κοσμος αυτο Ο χρήστης R . λέει (2:22 PM) k m lege h mama mou mh fovasai kokkino einai Ο χρήστης Lucifer λέει (2:22 PM) το μαυρο ηταν βαμμα ιωδιου και ετσουζε επειδη ειχε και αιθανολη Ο χρήστης R . λέει (2:22 PM) aa Ο χρήστης Lucifer λέει (2:22 PM) το γαμημενο το κοκκινο τι στο μπουτσο ηταν αυτο ψαχνω το τελευταιο μισαωρο Ο χρήστης R . λέει (2:22 PM) de kserw re file Ο χρήστης Lucifer λέει (2:22 PM) ηταν η ιωδιουχος ποβιδονη η μερβρομινη αλλα εχω σκασει Ο χρήστης R . λέει (2:22 PM) alla prosfata kati egrafe enas sto facebook oti kapoio ap ayta exoun katarghsei giati de kanei kalo Ο χρήστης Lucifer λέει (2:22 PM) Α Ο χρήστης Lucifer λέει (2:23 PM) ΝΑΙ;;; ΜΕΡΒΡΟΜΙΝΗ ΤΟΤΕ Ο χρήστης R . λέει (2:23 PM) merkouroxrwm egrafe panw Ο χρήστης Lucifer λέει (2:23 PM) ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΘΕΝΞ. Mercurochrome λοιπόν, με δραστική ουσία merbromin. eosin, eosin methylene και τετοια δε παιζουν?
Luxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το οξυζενε σε τι διαφερει απο το ιωδιο και το πεταντιν; Ποιο ειναι το καλυτερο απο τα τρια;
Vaggos02 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Και άμα δεν έχετε πρόχειρες σφαίρες η μπαρούτι βάλτε σκέτη φωτιά! Το Πάσχα πάντως πρέπει να είναι η πιο εύκολη περίοδος για πρώτες βοήθειες ε;
xreokopia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Eγω αυτο που ξερω ειναι οτι το οινοπνευμα επιτρεπεται/επιβαλλεται στις πληγες, το ιωδιο οχι. Το ιωδιο χρησιμευει στο καθαρισμο της πληγης γυρω-γυρω απο αυτη. Οσο για το νερο που αναφερθηκε, εχω ακουσει οτι απαγορευεται γιατι ετσι ραντιζουμε τη πληγη με τα πολυαριθμα μικροβια που αυτο περιεχει.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το "επιβάλλεται" με την καμία. Το "επιτρέπεται" ναι, αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο εύκαιρο όπως οξυζενέ ή ορό
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό το "επιβάλλεται" μου θυμίζει την αμερικανιά "windex". Λερώθηκαν τα τζάμια; Βάλε windex. Κατουρήθηκες; Βάλε windex. Κτλ.
xreokopia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Επιβαλλεται απο την αποψη της απολυμανσης. Τωρα αν εχεις κατι αλλο για απολυμανση, βαλε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα