Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο μάλλον

Μου δείχνει οτι έχω μόλις 29gb ελεύθερο ενώ ο υπολογιστής είναι άδιος

για αυτο τον λογο κατέβασα το treesize και βλέπω μέσα απο αυτο ότι υπάρχει ένας φάκελος στο document and settings με το όνομα μου που περιέχει πολλά αρχεία, μουσική, εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα. Αυτά τα βλέπω μόνο απο το treesize. Αμα πάω κανονικά στον document and settings υπάρχει αυτος ο φάκελος αλλά μου λέει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση..........

Tι να κάνω για να τον διαγράψω......?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...........

Δημοσ.

Τι σκληρό έχεις; Πόσα GB;

Καλύτερα να μην διαγράψεις αυτόν τον φάκελο, αλλά τα περιεχόμενα του.

Δεν τα χρειάζεσαι αυτά που έχει μέσα; Δες τι δεν θέλεις από εκεί μέσα και διέγραψε το.

Δημοσ.

ο σκληρός που έχω ειναι 80gb θέλω να τα διαγράψω αλλά δεν μπορώ.

ουτε να τα δω δεν μπορώ. μόνο με το treesize τα βλέπω.....

δεν με αφήνει να μπω

Δημοσ.

το δοκίμασα και αυτό αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει φορματ....... κάνει μόνο εγκατάσταση τα xp

δηλαδη εκεί που βάζεις το cd τον windows κανεις reboot και τα λοιπα δεν μου εμφανίζει το σημείο που κανεις delete partition και κάνει κατευθείαν επανεγγατάσταση τον windows xp

Δημοσ.

Για να στο ανοίξει μόλις κάνεις επανεκκίνιση πρέπει να πατήσεις DEL για να μπείς στο BIOS και να βάλεις 1st Boot Device το CD/DVD Drive σου και Save & Restart. Μετά μόλις πάει να ανοίξει το PC θα σου εμφανίσει Press any key κτλ και πατάς και μπαίνεις στην εγκατάσταση των Windows.

Δημοσ.

Μπουτάρει κανονικά από το cd απλά έχει έκδοση που κάνει απευθείας εγκατάσταση.

Πρέπει να φορμάρεις τον δίσκο ή σε άλλο Η/Υ ή με κάποιο άλλο boot cd π.χ. με το gparted να κάνεις delete τα πάντα (σε αυτόν τον 80'άρι) και έπειτα να γίνει εγκατάσταση με το cd τον windows.

Δημοσ.

όλα εντάξει έκανα ένα φορματ με το gparted και τελείωσε η υπόθεση

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...