evoracing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα... έχω το iPod Touch 4gen και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ... έκανα επανεκκίνηση μετά από αρκετό καιρό και μόλις ξανά άνοιξε τα εικονίδια με τα προγράμματα που είχα κατεβάσει μου τα έδειχνε έτσι...
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα... έχω το iPod Touch 4gen και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ... έκανα επανεκκίνηση μετά από αρκετό καιρό και μόλις ξανά άνοιξε τα εικονίδια με τα προγράμματα που είχα κατεβάσει μου τα έδειχνε έτσι... Δοκίμασε ένα soft reset (Home+Power).
evoracing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 να είναι ανοιχτή η συσκευή και πατάω Home+Power και για ποσό??
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 να είναι ανοιχτή η συσκευή και πατάω Home+Power και για ποσό?? Μέχρι να κλείσει μόνη της και να δεις την μαύρη οθόνη με το μηλαράκι. Τότε άφησέ τα. Ποιό iOS έχεις;
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έγινε τίποτα...4.3.3 E τότε backup και restore from backup. Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά.
evoracing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 E τότε backup και restore from backup. Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά. Το έχω "σπάσει" άμα κάνω restore θα φύγει το "σπασιμό";;;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρέσει που τώρα γράφεις ότι το έχεις σπάσει, λες και δεν είναι κάτι απολύτως σημαντικό. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Καλύτερα να φύγει. Και άμα το ξανασπάσεις, να το κάνεις καλύτερα.
evoracing Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρέσει που τώρα γράφεις ότι το έχεις σπάσει, λες και δεν είναι κάτι απολύτως σημαντικό. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Καλύτερα να φύγει. Και άμα το ξανασπάσεις, να το κάνεις καλύτερα. Έχει βγει και για IOS5???Αν ναι ποιο μου προτηνεις???
parasaser Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Έχει βγει και για IOS5???Αν ναι ποιο μου προτηνεις??? redsn0w_win_0.9.9b7 σε καθε restore πρεπει να εχεις και pc
evoracing Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 redsn0w_win_0.9.9b7 σε καθε restore πρεπει να εχεις και pc Μπορείς να μου δώσεις και κανένα tutorial??? Έκανα update και τώρα είναι 5.0.1
parasaser Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 εδω Μπορείς να μου δώσεις και κανένα tutorial??? Έκανα update και τώρα είναι 5.0.1
evoracing Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις πατάω το να διαβάσει τη Version μου λέει αυτό... Ποια Version του Redsn0w πρέπει να κατεβάσω??
parasaser Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις πατάω το να διαβάσει τη Version μου λέει αυτό... Ποια Version του Redsn0w πρέπει να κατεβάσω?? την beta 9 για ιος 5.0.1 στο λινκ που σου εδωσα την εχει.
evoracing Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία το έκανα αλλά όπως λέει το Cydia δεν δουλεύει κάνω το''Just Boot'' αλλά στο τέλος δεν μου λέει Done μου λέει αυτό >>> Ωραία το έκανα αλλά όπως λέει το Cydia δεν δουλεύει κάνω το''Just Boot'' αλλά στο τέλος δεν μου λέει Done μου λέει αυτό >>> ΟΚ...το έκανα αλλά όταν ξεκινάει μου δείχνει τον ανανά αντί για το μήλο ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΑΝΑΣ είμαι αλλεργικός....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα