papajo_r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρει κανένας κανένα καθαρό μαγαζί στην αθηνα που να σερβίρει ελληνικά σπιτικά φαγητά τύπου"μαμάς" όχι βρώμικα,λιπαρά και κακής ποιότητας η fastfood στιλάκι,προχωρημένα
xreokopia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 χεχε, δεν υπαρχει τετοιο μαγαζι. Ολοι κοιτανε να το κανουν αρπα-κολα και με φτηνιαρικα υλικα. Να μη μιλησουμε και για καθαριοτητα. Το καλυτερο σπιτικο φαγητο το κανεις σπιτι σου
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δε μπορεί. Μαγειρείο ψάχνει ο φίλος, όλο και θα έχει κάποιο καλό.
subdee Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι ακριβώς Αθήνα αλλά πριν 3 χρόνια έφαγα δυο-τρεις φορές απο έναν Διονύση ή Διόνυσο, στο Ελληνικό στην Ιασωνίδου χαμηλά κοντά στη Βουλιαγμένης. Είχε αρκετά καλό φαγητό και οικονομικό. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αν δεν πεις περιοχη δεν προκειται να βγαλεις ακρη.
Dark_son20 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 στην πίσω έξοδο στα κτελ στον Κηφισό έχει μαγειρείο ο πατέρας ενός συμμαθητή μου (έχουμε χαθεί 10 χρόνια πια) όποτε πάω σε κάνα πελάτη εκεί κοντά πάω και περνώ φαγητό είναι πολύ καλά επίσης έχει ένα γνωστό μαγειρείο κάπου στα Εξάρχεια που έχω φάει 2 φορές και ήταν πολύ καλά αλλά τώρα έχω κολλήσει που είναι. επίσης ομόνοια στη Σολωμού ανάμεσα από τρίτη Σεπτεμβρίου και Πατησίων
FilipposMD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει και ο κλασικός Κίτσουλας στο Χαλάνδρι.
Nikosgiann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 στα Εξαρχεια Μανης και Ζωοδοχου,απεναντι απο το Καφετίι..μου διαφευγει το ονομα του. ειναι διπλα στο παρκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα