oldermania Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 μετα απο σεξουαλικη συνευρεση ανακαλυψα οτι εχω κολλησει ψειρες ξερει κανεις τι πρεπει να βαλω για να φυγουν?εννοειται οτι δεν τις κολλησα στο κεφαλι αλλα αλλου)
athlios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κοντα 50σελιδες, ουτε την αρχη δε μπηκες στον κοπο να διαβασεις?
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πας στο φαρμακείο και ζητάς αντιφθειρική λοσιόν για την περιοχή του εφηβαίου. Τα περισσότερα σκευάσματα έχουν κύριο συστατικό την πυρεθρίνη. Προσέχεις μην πάει σε κάνα μάτι. Επίσης, πλένεις το σύμπαν. Ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια, τινάζεις στρώματα, τα πάντα. Και δε χώνεις για κάποιο διάστημα.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 α) Σε φαρμακείο ή γιατρό πάραυτα β)
oldermania Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 lucifer την εχεις πατησει και εσυ ε? πως λεγονται αυτα τα σκευασματα?μου ειπε καποιος για το sicaril αλλα δεν υπαρχει πια
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, εγώ έχω υπάρξει τυχερός σε αυτό το θέμα, αλλά ξέρω από κάμποσους φίλους την πίκρα. πως λεγονται αυτα τα σκευασματα?μου ειπε καποιος για το sicaril αλλα δεν υπαρχει πια Με μια γρήγορη γκουγκλ: Περμεθρίνη: Nix shampoo Τετραμεθρίνη + πιπερονυλική βουτοξίδη: Runde emulsion Φαινοθρίνη: Ivaliten shampoo και lotion Μαλαθείο: Sicaril (lotion, shampoo), Zitotox shampoo Περμεθρίνη+ Μαλαθείο+ πιπερονυλική βουτοξίδη : Para-plus spray
slygeo87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 β) Αυτή έφαγε χαστούκι επειδή ο άλλος ξύρισε το μουστάκι. Εχμ....
Tilemaxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι πιο απλό να ξυρίσει την περιοχή και να τελειώνει; Ψείρες; Που ζούσε η άλλη, σε αχυρώνα;
oldermania Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ψειρες μπορεις να κολλησεις και απο μπορδελο ειναι θεμα τυχηςτο paraplus δεν εκανε τιποτα το δοκιμασαμηπως πανε παντου αυτες?
blacksuede Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πας στο φαρμακείο και ζητάς αντιφθειρική λοσιόν για την περιοχή του εφηβαίου. Τα περισσότερα σκευάσματα έχουν κύριο συστατικό την πυρεθρίνη. Προσέχεις μην πάει σε κάνα μάτι. Επίσης, πλένεις το σύμπαν. Ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια, τινάζεις στρώματα, τα πάντα. Και δε χώνεις για κάποιο διάστημα. πυρεθρίνη έχουν και τα φιδάκια για τα κουνούπια!
apd453 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 και μετα τι θα κανω? Γίνε castrato και κάνε καριέρα στην όπερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις