feodor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παντως, δεν ξερω αν πινουν πολυ οι φιλοι σου, αλλα παρτυ 15-17 ατομων εμενα εχει βγει με 5-6 μπουκαλια (βοτκες και ουικι ή ουισκι και αβανες) και καπου 8 λιτρα κρασι. Στο περιπου. Τωρα μπορει να ειναι και λιγο παραπανω ή παρακατω δεν θυμαμαι. Για να εχεις μια ιδεα.
blacksuede Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παντως, δεν ξερω αν πινουν πολυ οι φιλοι σου, αλλα παρτυ 15-17 ατομων εμενα εχει βγει με 5-6 μπουκαλια (βοτκες και ουικι ή ουισκι και αβανες) και καπου 8 λιτρα κρασι. Στο περιπου. Τωρα μπορει να ειναι και λιγο παραπανω ή παρακατω δεν θυμαμαι. Για να εχεις μια ιδεα. είσαι η εναλλακτική 2 στο αρχικό ποστ!!!Θα το σκεφτώ πάντως ευχαριστώ!
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω στη θεση σου δε θα παιρνα πολλα διαφορετικα Βοτκα-ουισκι, κανα Μαρτινι και μπυρες, θα σου φερουν κι αυτοι αλλωστε. Α βαλε και κανα κρασι Ο,τι παρεις να ναι ιδια μαρκα ομως στο καθε ειδος Απο φαι τι θα χεις??
Crizzt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Απ' ολα εχει ο Ιντερνετς: http://www.evite.com/pages/party/drink-calculator.jsp
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 αφου δεν σε νοιαζει το οικονομικο πας στην καβα που ξερεις και λες θελω αυτα στανταρτ και θελω καβατζα αυτα. στα πληρωνω δεν μου κοβεις αποδειξη αλλα αν περισσεψουν στα γυρναω οκ? ειναι παρτυ ή συγκεντρωση?ετων?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 αφού δε σε νοιάζει το οικονομικό πάρε μπουκάλες αβέρτα να 'χεις να πίνεις μέχρι δευτέρα παρουσία
blacksuede Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγω στη θεση σου δε θα παιρνα πολλα διαφορετικα Βοτκα-ουισκι, κανα Μαρτινι και μπυρες, θα σου φερουν κι αυτοι αλλωστε. Α βαλε και κανα κρασι Ο,τι παρεις να ναι ιδια μαρκα ομως στο καθε ειδος Απο φαι τι θα χεις?? E ναι μάλλον προς τα εκεί πάει το θέμα, πιο καλά να είναι συγκεκριμένα κι αν φέρουν τίποτα διαφορετικό το ανοίγουμε κι αυτό. Στο φαγητό δεν παίζει πρόβλημα, διάφορα που τρώνε όλοι... Απ' ολα εχει ο Ιντερνετς: http://www.evite.com/pages/party/drink-calculator.jsp Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί κ να υπάρχει τέτοιο πράγμα! μόνο που υπολογίζει κρασί κυρίως κ liquor. 23 μπουκάλια έβγαλε.... αφου δεν σε νοιαζει το οικονομικο πας στην καβα που ξερεις και λες θελω αυτα στανταρτ και θελω καβατζα αυτα. στα πληρωνω δεν μου κοβεις αποδειξη αλλα αν περισσεψουν στα γυρναω οκ? ειναι παρτυ ή συγκεντρωση?ετων? Λόγω των ημερών μαζευόμαστε λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί, εγώ τους κάλεσα όλους να μην έχουν παράπονο ,έχω κάβα εδώ κοντά αλλά δεν είμαι και τακτικός, θα το σκεφτώ... Πάντως ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το γενικότερο πλάνο!!!
bosei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σε πάρτυ 50 ατόμων που είχα κάνει είχα πάρει μόνο ένα ουίσκι 2 βότκες 1 τζιν και μία τεκίλα και στο τέλος του πάρτυ είχα περίπου 15 ΓΕΜΑΤΑ μπουκάλια και όλοι ήταν ευχαριστημένοι...όλοι πίνανε το ποτό τους. Εγώ είχα αγχωθεί για χυμούς και μπύρες...εγώ αν το ξαναέκανα θα έπαιρνα 10-12 λεμονάδες, 10-12 πορτοκαλάδες, 8-10 μπουκαλάκια τόνικ, 2-3 μπουκάλια σπράιτ και μία 12άδα Red Bull. Είχα πάρει 48 μπύρες θυμάμαι και είχαν εξαφανιστεί στο λεπτό γιατί στην αρχή για να μαζευτεί ο κόσμος κάθονται και πίνουν μπυρίτσα.
athlios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Και αν ειναι τσιπιδες και δε φερουν τιποτα, πινετε τους χυμους και τους στελνεις σπιτι. Μια χαρα.
apd453 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε τηλέφωνα και πες τους να φέρουν ότι ποτό θέλουν αυτοί.
tsifotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε τηλέφωνα και πες τους να φέρουν ότι ποτό θέλουν αυτοί. Μηπως να τους πει να βρουνε και μερος και να τον φωναξουνε οταν τα ετοιμασουνε;
bosei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εννοείται ότι πιό πριν τους έχεις πει να φέρουν ένα ποτάκι.
kage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Λόγω των ημερών μαζευόμαστε λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί, εγώ τους κάλεσα όλους να μην έχουν παράπονο ,έχω κάβα εδώ κοντά αλλά δεν είμαι και τακτικός, θα το σκεφτώ... καντο μην ντραπεις.δεν μπαινουν συχνα καποιοι να σκανε ~300ευρω που ειναι το στανταρτ αλκοολ που θα παρεις..αντε και αλλο ενα 100ε για την καβατζα .αλλα να μην πας τελευταια στιγμη(παρασκευη ή σαββατο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα