Hamurabi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Βαλτε καποια πραγματα σε ταξη στο μυαλο σας παιδια. 1) οι αστυνομικοι αυτοι ΔΕΝ ειναι ματατζηδες. 2) το θεμα των μεταναστων αντιμετωπιζεται ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα απτην ηγεσια της ελ.ας. Φοβουνται παντα τα δηθεν δικαιωματα των μεταναστων και και και και φυσικα παντα κανουν πισω οταν η κατασταση εχει μεταναστες για πρωταγωνιστες. Να θυμησω πριν 2 χρονια στον αγ παντελεημονα που κανανε χαμο σολη την αθηνα οι μεταναστες και νη νεοσυστατη τοτε ομαδα ΔΕΛΤΑ τους πετσοκοψε στο ξυλο; τοτε ολοι βγηκαν στα καναλια να κραξουν την αστυνομια που χτυπησε τους αμοιρους μεταναστες. και τωρα λεμε γιατι δεν τους χτυπησε,ε; α ρε ελληνα... 3) τελικα τι αστυνομια θελει ο ελληνας? να τσακιζει κοκκαλα? να κανει την κοτα? να γινεται δημοψηφισμα πριν δρασει; τετοιοι που ειμαστε και δε ξερουμε τι μας γινεται γιαυτο και εχουμε την κατασταση αυτη. Αυτο μας αξιζει αυτο εχουμε. ενα μπαχαλο. Απολαυστε το και μην μυξοκλαιγεστε για την αστυνομια. απλα ζειστε τις συνεπειες των πραξεων σας.
Vaggos02 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μία αστυνομία που να ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει ανάλογα με την περίσταση θέλει ο Έλληνας. Να μη δέρνει συνταξιούχους και φοιτητές στο σύνταγμα αλλά να δέρνει εκεί που πρέπει και αυτούς που πρέπει.
DrLo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 3) τελικα τι αστυνομια θελει ο ελληνας? Μια αστυνομία που να μην αδιαφορεί στην παρανομία ... τουλάχιστον αυτό
LRoi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μια αστυνομία να κάνει τη δουλειά της χωρίς διακρίσεις θέλει ο Έλληνας. Τόσο απλά. (και δουλειά της δεν είναι να δέρνει, συνέλθετε μερικοί)
xlapacas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 έτσι θέλω να είναι τα όργανα της τάξεως!!!
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω που διαφωνούμε. Μπάχαλο η πατησίων, Μπουρδέλο το Ακρωτήρι ... Είπα εγώ ότι δεν ενοχλούμε με τη κατάσταση εκεί (δεν έχω πάει αλλά δεν έχω κανένα λόγο να μη το πιστέψω) Αυτό τι πάει να πει ? Δεν έχω δικαίωμα να θέλω να μπει μια τάξη ΚΑΙ εδώ ΚΑΙ εκεί ? Είπα ότι το ΜΟΝΟ πρόβλημα είναι το μπάχαλο στη Πατησιών/κέντρο Αθήνας ? Ακριβώς το αντίθετο, λέω ότι η γενική απαλεψιά του κράτους να επιβάλει μια τάξη ΠΑΝΤΟΥ είναι αυτή που άφησε την κατάσταση να φτάσει ως εδώ, όπως άφησε να γίνει το μπάχαλο με τα αυθαίρετα (που να ασχολείται τώρα η πολεοδομία/δασαρχείο, χολάμε στις 13:30), τα πάρκιγκ η τροχαία (πάρκαρε το περιπολικό στη πλατεία να πιούμε κανα γκαιφε) κλπ. Αυτό στο οποίο έχω αντίρρηση είναι η "άποψη" κάποιων ότι το μπάχαλο στην Αθήνα δεν είναι πρόβλημα και ότι δε τρέχει και τίποτα. Ε, όχι, ΟΚ η κατάσταση ξεκινησε από φουκαράδες που φυσικά προσπάθησαν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί αλλά πια έχει καταντήσει πρόβλημα. Και διευκρινήζω ότι δεν είναι ότι είναι ξένοι αυτό που με ενοχλεί ... είναι το ότι ο καθένας έληνας/ξένος/εξωγηίνος μπορεί να κάνει ότι θέλει, να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο μπροστά από την έξοδο του Μετρό, να τριγυρνά ανάμεσα στα αμαξια στα φανάρια είτε είναι λαθρομετανάστης είτε έλληνας. δε με καταλαβαινεις. το προβλημα δεν ειναι τι θες εσυ κι εγω,το προβλημα ειναι το τι κανει η αστυνομια. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε θα τα βαλει με τους "μεγαλους",αλλα μονο με τους μικρους. ετσι κι αλλιως στο χερι ολων μας ειναι να μην αγορασουν απο τους πακιστανους/μαυρους αν θεωρουμε οτι κανουν κακο στην οικονομια της χωρας.
Hamurabi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μια αστυνομία που να μην αδιαφορεί στην παρανομία ... τουλάχιστον αυτό Εφερα ενα παραδειγμα απο πανω για να αποδειξω οτι ουτε αυτο θελει. ΕΙΠΑ οτι προπερσυ οταν οι αλλοδαποι ειχαν κανει γυαλια καρφια ολη την αθηνα εμφανιστηκε η ομαδα δελτα τους τσακισε και ληξαν τα επεισοδια και επι 3 μερες δειχνανε τους ματωμενους κακομοιρους μεταναστες στην τηλεοραση και τον "κοσμο" να κατακρινει την βιαιη αστυνομια.
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εφερα ενα παραδειγμα απο πανω για να αποδειξω οτι ουτε αυτο θελει. ΕΙΠΑ οτι προπερσυ οταν οι αλλοδαποι ειχαν κανει γυαλια καρφια ολη την αθηνα εμφανιστηκε η ομαδα δελτα τους τσακισε και ληξαν τα επεισοδια και επι 3 μερες δειχνανε τους ματωμενους κακομοιρους μεταναστες στην τηλεοραση και τον "κοσμο" να κατακρινει την βιαιη αστυνομια. προφανως νομιζεις οτι δουλεια της αστυνομιας ειναι να δερνει. καλα σας κανουν και σας λενε αρρωστους μερικους.
slipknot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Α το προβλημα δηλαδη εσεις νομιζετε οτι κρυβεται στο θεμα του ανταγωνισμου και οχι στο θεμα της ασφαλειας/ φοβου/ ασχημιας/ τριτοκοσμιας που δημιουργειται με τη συγκεντρωση ολων αυτων σε κεντρικα (και οχι μονο) σημεια? Πασο... Όχι, γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έκανα μια διατριβή για το μεταναστευτικό σ' αυτό το topic, απλά σχολίασα συγκεκριμένα για την οικονομική ζημιά των καταστημάτων. Γι' αυτό άλλωστε ξεκίνησα γράφοντας "Συμφωνώ πως δεν είναι όλα ρόδινα, ...", αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες γιατί έγινε αυτό το οποίο όλοι προβλέπανε, παραβίασε ένας Πακιστανός πλανόδιος την πόρτα ασφαλείας σου χρησιμοποιώντας πειρατικό cd και σε έκλεψε. Είσαι ελεύθερος να αναλύσεις το πρόβλημα στο thread, μπορείς να φτιάξεις κι ένα pdf να το βάλεις για υπογραφή αν έχεις φιξ άποψη, στείλτο και στη βουλή ακόμα. Άντε και καλή τύχη. Αυτο εχει να κανει με το οτι συνοψιζεις στο μυαλο σου ολα μαζι τα δεδομενα και δεν τα διαχωριζεις.Πχ, αυτος που δεν εχει να φαει, δεν ειναι αυτο που πουλαει τα cd, αναπτηρες, κουκλακια κλπ. Αυτος που δεν εχει να φαει, θα τον δεις να ψαχνει στους καδους για αποφαγια, κλπ.ες ιδιες δραστηριοτητες. Αντιθετα, αυτος που θα πουλαει τα παραπανω, δε θα τον δεις ποτε να ζητιανευει, η να φτασει στο νοσοκομειο απο ασιτια. Εχει ηδη μπει σε ενα κυκλωμα μεταπωλησης των παραπανω αγαθων που του δινουν εστω τα προς το ζην (οπως αλλωστε και στην πλειοψηφια πλεον των ελληνων). Τωρα το πως ολοι εχουμε κι απο μια ιστορια μεταναστων που στελνουν χρηματα εξω... τι να κανουμε, αφου ζουμε μαζι τους, εργαζομαστε μαζι τους, εχουμε πολλες ιστοριες, και αν θελεις και με αποδειξεις. Λυπαμαι που αδυνατεις να το καταλαβεις, αλλα ετσι ειναι κι ετσι παντα θα ειναι. Ετσι ηταν και καποτε, οταν οι ελληνες εστελναν τα λεφτα απο τη Γερμανια κι εφιαχναν διωροφα και τριωροφα εδω, κι εκει, δεν ειχαν βγει ουτε μια μερα εξω να διασκεδασουν, ετσι ειναι σημερα, κι ετσι θα ειναι παντα. Ο μεταναστης θα στειλει τα χρηματα στον τοπο του. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως δεν υπάρχουν μετανάστες που στέλνουν λεφτά στην πατρίδα τους. Απλά μιλάγαμε για πλανόδιους μικροπωλητές, οπότε προσπάθησα να φανταστώ πόσα βγάζει την ημέρα και κατέληξα στα "προς το ζην" που λες κι εσύ. Που γι' αυτόν τα "προς το ζην" μπορεί να είναι "μια τυρόπιτα κι ένα μίλκο" και όχι "λίγο σούπερ μάρκετ, λαϊκή, τσιγάρα κλπ" που είναι για άλλους. Οπότε τι να στείλουνε έξω; Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είμαι απόλυτος, όλα αυτά υποθέσεις είναι, δεν έχω υπάρξει και λογιστής πλανόδιου. Αν μου λες όμως για τον Αλβανό υδραυλικό που στέλνει λεφτά πίσω, εκεί το θέμα αλλάζει, γιατί σου λέω κι εγώ για τον Σύριο γιατρό που ξέρω. Αυτοί δεν είναι πλανόδιοι, οπότε τα δεδομένα αλλάζουν. Ταξικότητα ακόμα κι εκεί, it sucks, συμφωνώ.
xlapacas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 προφανως νομιζεις οτι δουλεια της αστυνομιας ειναι να δερνει. καλα σας κανουν και σας λενε αρρωστους μερικους. θα σου άρεσε εσένα να δέρνουν την αστυνομία?και τι θα λέγανε στους κακούς? συγνώμη που σας ενοχλώ αφήνετε λίγο στην άκρη αυτή την κοτρόνα να σας περάσω αυτά τα ωραία βραχιολάκια?
g_alkis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Στα ανταλλακτήρια που έχουν western union δεν έχεις δει ποτέ έγχρωμους αλλοδαπούς να στέλνουν χρήματα στην Αφρική? Γιατί είναι οι μόνοι που εγώ βλέπω.
-nick- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 θα σου άρεσε εσένα να δέρνουν την αστυνομία?και τι θα λέγανε στους κακούς? Τι θα λεγανε στους κακους .... θεε μου τι διαβαζω. αντιληψη και λεξιλογιο παιδιου πρωτων ταξεων δημοτικου .... οι κακοι εγκληματιες και οι καλοι αστυνομοι! Βαλτε καποια πραγματα σε ταξη στο μυαλο σας παιδια. 2) το θεμα των μεταναστων αντιμετωπιζεται ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα απτην ηγεσια της ελ.ας. Φοβουνται παντα τα δηθεν δικαιωματα των μεταναστων και και και και φυσικα παντα κανουν πισω οταν η κατασταση εχει μεταναστες για πρωταγωνιστες. Να θυμησω πριν 2 χρονια στον αγ παντελεημονα που κανανε χαμο σολη την αθηνα οι μεταναστες και νη νεοσυστατη τοτε ομαδα ΔΕΛΤΑ τους πετσοκοψε στο ξυλο; τοτε ολοι βγηκαν στα καναλια να κραξουν την αστυνομια που χτυπησε τους αμοιρους μεταναστες. και τωρα λεμε γιατι δεν τους χτυπησε,ε; α ρε ελληνα... Εχετε τη βοηθεια των χρυσαυγιτων , δεν μασατε σας βοηθανε τα αδελφακια σας... εχετε και τα κονε με μπραβους μαγαζιων κλπ ... και ολα καλα
xlapacas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα λεγανε στους κακους .... θεε μου τι διαβαζω. αντιληψη και λεξιλογιο παιδιου πρωτων ταξεων δημοτικου .... οι κακοι εγκληματιες και οι καλοι αστυνομοι! συγνώμη μεγάλε! το λέω έτσι γιατί άμα το πω αλλιώς θα με πούνε και ρατσιστή!
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 θα σου άρεσε εσένα να δέρνουν την αστυνομία?και τι θα λέγανε στους κακούς? συγνώμη που σας ενοχλώ αφήνετε λίγο στην άκρη αυτή την κοτρόνα να σας περάσω αυτά τα ωραία βραχιολάκια? ποιο το νοημα να εχουμε αστυνομια αν ειναι μονο να δερνουν? να βγαζουμε καθε βδομαδα εξω απο μια συμμορια χρυσαυγιτες,παοκτζηδες,βαζελους,γαυρους,αναρχικους. την ιδια δουλεια κανουνε και τζαμπα κιολας.
xlapacas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ποιο το νοημα να εχουμε αστυνομια αν ειναι μονο να δερνουν? να βγαζουμε καθε βδομαδα εξω απο μια συμμορια χρυσαυγιτες,παοκτζηδες,βαζελους,γαυρους,αναρχικους. την ιδια δουλεια κανουνε και τζαμπα κιολας. δε ξέρω ρε φίλε καλά τα λες και συ αλλά άμα ήτανε δικό σου το μινικουπεράκι και σου έσκαγε πάνω μια παλέτα θα άλλαζαν τα συναισθήματα! δεν είμαι υπέρ της βίας αλλά για να επικρατήσει η τάξη πρέπει να δώσουν μερικές εκεί που πρέπει! για τους οπαδούς του καταπληκτικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας άστους! είναι από άλλο ανέκδοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα