Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτος που μου λεει σκεψου το αναποδα και μου λεει για προβοκατσιες και συνομοσιολογιες απο που ταχει ακουσει και τα λεει; απο καμια παπαρηγα ή κανα τσιπρα στην τηλεοραση. Που αλλου; ή εχουν ολοι αυτοι προσωπικη εμπειρια εχοντας πεσει θυμα προβοκατσιας ή πλεκτανης απτην αστυνομια;

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίσα ίσα, η τηλεόραση είναι που όλα αυτά τα παρουσιάζει φυσιολογικά και ότι "οι γνωστοί μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων έδρασαν ξανά" κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να είναι φυσιολογικά σκεπτόμενοι και όχι κομματικά/κρατικά/οικονομικά υποκινούμενοι.

Δημοσ.

οταν βλεπεις εναν τυπο διπλα στους αστυνομικους και μετα να βαζει κουκουλα και να παει να σπαει και να προβοκαρει, εσενα τι σου λεει η κοινη λογικη?

Εσένα τι σου λέει, όταν ΜΑΖΙ μ' αυτόν τον ΕΝΑ τύπο, ο οποίος αρχικά ήταν δίπλα στους αστυνομικούς, βλέπεις άλλους ...εκατό, να καίνε αυτοκίνητα, να κατεβάζουν βιτρίνες και να καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία; Σου λέει μήπως, ότι ΟΛΟΙ αυτοί, είναι κολλητάρια των αστυνομικών, που ξαφνικά κουκουλωθήκανε για να τα σπάσουν, προκειμένου να κάνει η αστυνομία το κομμάτι της; Διότι εμένα μου λέει ότι είναι απλώς ταραχοποιοί και εγκληματικά στοιχεία. Αλλά είπαμε: Απόψεις είναι αυτές...

Οταν ατομα υποπτα μπαινουν σε πορειες ανθρωπων που θελουν να διαδηλωσουν ειρηνικα και μετα μεσα απ τη πορεια πετανε καμμια μολοτωφ (λεω εγω τωρα) στα ΜΑΤ και μετα τα ΜΑΤ με αυτη τη προφαση επιτιθονται στο πληθος? Εδω τι λεει η λογικη?

Ότι οι διοργανωτές της διαδήλωσης, έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την περιφρουρήσουν και να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ την περίπτωση να μπουν "άτομα ύποπτα" ανάμεσά τους. Αν δε, θεωρούν ότι δεν είναι σε θέση να το πετύχουν αυτό, τότε πολύ απλά ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ τη διαδήλωση. Ξέρεις, όταν οργανώνεις ένα ξεσηκωμό, μια διαδήλωση, μια διαμαρτυρία (πες το όπως θες) προκειμένου να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι και δεν έχεις πρόβλημα όταν, μέσα από τη δική σου έκφραση διαμαρτυρίας, δίνεις - λόγω της ανικανότητάς σου να διαχειριστείς αυτό που οργάνωσες - σε κάποιους τη δυνατότητα να καταστρέφουν την περιουσία ανθρώπων που δε φταίνε, είσαι μεγαλύτερος φασίστας από εκείνους που κατηγορείς ως τέτοιους.

Η αστυνομια θα μπορουσε να μην επιτρεψει να συμβαινουν αυτα που συμβαινουν. Θα μπορουσε να μην αφησει τη κατασταση να φτασει να γινει εκρυθμη. Οποτε για μενα η ερωτηση "με ποιο τροπο θα επρεπε να συλλαβει η αστυνομια τον διαδηλωτη" δεν υφισταται. Θα επρεπε να μην φτασει καν η κατασταση μεχρι εκει.

Είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Μου δίνεις την εντύπωση ότι για 'σένα, η ερώτηση δεν υφίσταται, διότι δε σε βολεύει να υφίσταται.

"Θα έπρεπε να μη φτάσει η κατάσταση μέχρι εκεί";;;

Σώπα! Φαντάζεσαι ότι υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος, που διαφωνεί μ' αυτό;

Σαφώς και έτσι θα έπρεπε! Όπως θα έπρεπε να μην υπάρχουν και δολοφονίες, βιασμοί και ένα σωρό άλλα κακά... Έλα όμως που δε ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και κάπως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την παραβατικότητα!

Δημοσ.

[...]

Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εμεις το λεμε αραχτοι στην πολυθρονιτσα μας πινοντας το ποτακι μας.

Για προσπαθησε εστω και για λιγο να μπεις στη ψυχολογια αυτου που ειναι σε ενα πεδιο μαχης επι 20 ωρες, και ολες αυτες τις ωρες δεν εχει φαει,κατουριεται, δουλευει στα κοκκινα, βλεπει το διπλανο του να φευγει με ασθενοφορο, τον βριζουν, φωτιες,χαμος,φασαρια.

Δε νομιζω οτι μπορουμε να το νοιωσουμε αυτο απο την πολυθρονα μας αλλα ουτε και να κριτικαρουμε αυτη τη φαση αν δεν την εχουμε ζησει.

Αυτή είναι η δουλειά του. Να είναι ψύχραιμος όταν χρειάζεται και να μην ξεσπάει εκεί που τον παίρνει.

Το ότι θεωρούμε δεδομένο πως θα ξεσπάσει ο αστυνομικός επειδή τα χει πάρει στο κρανίο μ όλους τους ανεγκέφαλους που μπορεί να ναι τριγύρω του είναι τραγικό και τον καθιστά κι αυτόν εξίσου ανεγκέφαλο, αν όχι χειρότερα.

Αν είναι έτσι να δικαιολογήσουμε και τους Αμερικάνους/Σέρβους/Αριανούς στρατιώτες που μετά τη μάχη μπορεί να ρίξουν κανα βιασμό και να βασανίσουν καμιά τύπισσα, γιατί ο αυτός μπορεί να είδε τον χάρο με τα μάτια του τις προηγούμενες ημέρες.

Δημοσ.

Πάντως Hamurabi, αν και δεν είμαι απ' αυτούς που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη λέξη "μπάτσος", όταν δηλώνεις έμμεσα πως καλά κάνει η ΧΑ και βοηθάει την αστυνομία με τους τρόπους που βοηθάει, δε βοηθάς ούτε στο να πάρει κανείς στα σοβαρά -για να μη πω "σεβαστεί"- το ίδιο το σώμα της αστυνομίας, ούτε στο να νιώσει κάποιος την αγωνία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν μερικές φορές τα ματ.

Δημοσ.

Αυτή είναι η δουλειά του. Να είναι ψύχραιμος όταν χρειάζεται και να μην ξεσπάει εκεί που τον παίρνει.

Το ότι θεωρούμε δεδομένο πως θα ξεσπάσει ο αστυνομικός επειδή τα χει πάρει στο κρανίο μ όλους τους ανεγκέφαλους που μπορεί να ναι τριγύρω του είναι τραγικό και τον καθιστά κι αυτόν εξίσου ανεγκέφαλο, αν όχι χειρότερα.

Αν είναι έτσι να δικαιολογήσουμε και τους Αμερικάνους/Σέρβους/Αριανούς στρατιώτες που μετά τη μάχη μπορεί να ρίξουν κανα βιασμό και να βασανίσουν καμιά τύπισσα, γιατί ο αυτός μπορεί να είδε τον χάρο με τα μάτια του τις προηγούμενες ημέρες.

O Πολυδωρας οταν ηταν υπουργος δημοσιας ταξης ειχε πει κατα λεξη...

"ο αστυνομικος ειναι ανθρωπος και εχει νευρικο συστημα. το να επιτηθεσαι σε αστυνομικο ειναι σα να παιζεις με τη φωτια μπορει να καεις¨".

Δημοσ.

Επειδή πολλά ειπώθηκαν για την δουλεία τις αστυνομίας θα σας δείξω εγώ ποια είναι αυτή στα βίντεο παρακάτω.

http://www.youtube.c...h?v=4SiA2vLn_Tw

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=5rj6aevBTus

Και άλλα πολλά, φυσικά φταίει πάντα ο ΟΤΕ και ο Ερμής που έχει ανάδρομο τον Ποσειδώνα που δεν γίνετε ποτέ ούτε μια σύλληψη αναρχικών κτλπ.

Δημοσ.

Πλακα κανω φυσικα.

ΟΚ δεν το πιασα :)

[...] ο Ερμής που έχει ανάδοχο τον Ποσειδώνα που δεν γίνετε ποτέ ούτε μια σύλληψη αναρχικών κτλπ.

Ανάδρομο ωρέ. Θα σ ακούσει η Λίτσα και θα φρίξει :Ρ

Δημοσ.

ΟΚ δεν το πιασα :)

Ανάδρομο ωρέ. Θα σ ακούσει η Λίτσα και θα φρίξει :Ρ

Fixed χα χα :-D

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η αστυνομία που κάνει την δουλεία της προστατεύοντας το κέντρο της πόλης από το ανοργάνωτο και συστηματικό έγκλημα.

http://www.youtube.c...h?v=S51tO5prAEA

Φυσικά για τους λαθρομετανάστες δεν θα κάνω λόγο οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο πρέπει να φάνε και εμείς στην θέση τους αυτό θα κάναμε.

Δημοσ.

Και άλλα πολλά, φυσικά φταίει πάντα ο ΟΤΕ και ο Ερμής που έχει ανάδρομο τον Ποσειδώνα που δεν γίνετε ποτέ ούτε μια σύλληψη αναρχικών κτλπ.

ΕΠειδη αυτο το παραμυθι οτι δε πιανεται ποτε κανενας αναρχικος πρεπει να τελειωνει να δηλωσω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οτι επειδη ειχα μια υποθεση σενα δικαστηριο και πηγαινα συχνα λογω αναβολων επεσα σε μερικες δικες των αναρχικων "που δεν πιανει ποτε η αστυνομια".

Η μια και πιο βαρβατη υποθεση που μουκανε εντυπωση ειναι η δικη αυτων που πιαστηκαν στα μπαχαλα των Δεκεμβριανων του 2009 που φαγανε 7 χρονια φυλακη!πριν λιγες μερες επεσα πανω στη δικη αυτη.

3 φορες πηγα στα δικαστηριο και στη 1 απτις 3 επεσα σε 7 χρονια φυλακιση που φαγανε αναρχικοι απο τα μπαχαλα που κανανε.

Οποτε να πω για τελευταια φορα,ας σταματησουμε να βλεπουμε πολυ τηλεοραση και ας βγουμε λιγο εξω να ζησουμε τον κοσμο.

Πάντως Hamurabi, αν και δεν είμαι απ' αυτούς που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη λέξη "μπάτσος", όταν δηλώνεις έμμεσα πως καλά κάνει η ΧΑ και βοηθάει την αστυνομία με τους τρόπους που βοηθάει, δε βοηθάς ούτε στο να πάρει κανείς στα σοβαρά -για να μη πω "σεβαστεί"- το ίδιο το σώμα της αστυνομίας, ούτε στο να νιώσει κάποιος την αγωνία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν μερικές φορές τα ματ.

Δεν εχω τετοιο σκοπο.Δεν θελω εγω να βαλω μυαλο σε κανεναν ουτε να τον κανω να σεβαστει την αστυνομια ή το οτιδηποτε. Ας ειναι ο καθενας αυτο που θελει να ειναι και ας υποστει και τις συνεπειες των πραξεων του,τιποτα αλλο.

Δημοσ.

ΕΠειδη αυτο το παραμυθι οτι δε πιανεται ποτε κανενας αναρχικος πρεπει να τελειωνει να δηλωσω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οτι επειδη ειχα μια υποθεση σενα δικαστηριο και πηγαινα συχνα λογω αναβολων επεσα σε μερικες δικες των αναρχικων "που δεν πιανει ποτε η αστυνομια".

Η μια και πιο βαρβατη υποθεση που μουκανε εντυπωση ειναι η δικη αυτων που πιαστηκαν στα μπαχαλα των Δεκεμβριανων του 2009 που φαγανε 7 χρονια φυλακη!πριν λιγες μερες επεσα πανω στη δικη αυτη.

3 φορες πηγα στα δικαστηριο και στη 1 απτις 3 επεσα σε 7 χρονια φυλακιση που φαγανε αναρχικοι απο τα μπαχαλα που κανανε.

Οποτε να πω για τελευταια φορα,ας σταματησουμε να βλεπουμε πολυ τηλεοραση και ας βγουμε λιγο εξω να ζησουμε τον κοσμο.

Εγώ δεν μιλάω για αυτούς, μιλάω για τα 10-20 άτομα που σε μια ειρηνική διαδήλωση πάνε πετάνε μολότοφ στα ΜΑΤ και μετά τα ΜΑΤ αρχίζουν και κοπανάνε όποιον βρούνε πέραν αυτών αλλά δεν καταφέρνουν ποτέ να συλλάβουν αυτά τα 10-20 άτομα όταν είναι μπροστά τους παρότι υπάρχουν ένα κάρο αστυνομικοί μέσα στους διαδηλωτές με πολίτικα που θα μπορούσαν άμεσα να τους την πέσουν και να τους μαντρώσουν. Ναι ξέρω αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει απαιτεί μυαλό και οργάνωση πράγμα που δεν υφίσταται στον τόπο αυτό.

Δημοσ.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η αστυνομία που κάνει την δουλεία της προστατεύοντας το κέντρο της πόλης από το ανοργάνωτο και συστηματικό έγκλημα.

Τι προτείνεις ως λύση;

Είναι άκυρο αυτό που λες για τους κουκουλοφόρους, φυσικά και τους πιάνουν.Ακόμη και 15χρόνα έχουν πιαστεί με μολότοφ.Το τι γίνεται και βγαίνουν είναι άλλο θέμα.Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις πάντως να πιάσεις 200 άτομα ανάμεσα σε χιλιάδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...