Oscar_Mike Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δεν διάβασα τα προηγούμενα post, είδα μονο το video και ένα έχω να πω, κουφάλες μπάτσοι μονο φοιτητές και παππούδες ξέρετε να βαράτε, με το που σας έκαναν ντού οι "πλανόδιοι" κάνατε τις κότες... αλλά έτσι είναι, αυτοί δεν είναι φιλαράκια σας κουκουλοφόροι, τάχα μου αναρχικοί, δεν είναι ρουφιάνοι, δεν είναι δικοί σας. Αυτοί δεν παίζουν θέατρο, αμα σας στριμωξουν με κανένα τσεκούρι, σας έσκισαν άρα έχουμε και λέμε, 1)βαράτε εκεί που δεν πρέπει, και 2)όταν πρέπει να μας """προστατέψετε""" κάνετε τις κότες αλλά αυτά τα ξέρουμε καιρό, τι τα ξαναλέμε?
free@last Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε τι ακουμε!!! Επισης να σου θυμισω τι λεει το ποινικο δικαιο (αφου μας λες για το πολυδωρα που ειχε ξυλοφωρτωσει φοιτητες). Το βρηκα τυχαια στο νετ. «Η εξώθηση ενός άλλου στο έγκλημα με σκοπό "να αποκαλυφθεί ως εγκληματίας" αποτελεί κυνική αντιμετώπιση του ανθρώπου, ασυμβίβαστη με τον οφειλόμενο προς αυτόν σεβασμό. Γι' αυτό τέτοια μέθοδος καταπολέμησης της εγκληματικότητας είναι απαράδεκτη για μια δικαιοκρατική έννομη τάξη» («Ποινικό Δίκαιο», εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 1982, σ. 417). Δεν υπάρχει τέτοιο άρθρο στον ελληνικό Ποινικό Κώδικα. Το τραγικό σε αυτή τη χώρα,είναι ότι οι πολίτες της έχουν πλήρη άγνοια των νόμων. Κάτι που συνεπάγεται ότι ούτε τις υποχρεώσεις,ούτε τα δικαιώματά τους γνωρίζουν. Αν ξέραμε έστω τα βασικά στους τομείς που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας πολλά θα ήταν τελείως διαφορετικά.. Αλλά ποιός να ψάχνει τώρα,αφού το πε ο Πρετεντέρης και το blog έτσι θα ναι...
deesnider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 @ feodor, πρόσεξε τις λέξεις που επιλέγω να χρησιμοποιήσω σε ότι λέω, διότι δεν τις επιλέγω τυχαία. Είπα: "ΟΛΟΙ αυτοί, είναι κολλητάρια των αστυνομικών;" και απάντησες: "Πολλοι απ αυτους ειναι κολληταρια της αστυνομιας, ναι!". Άλλο το "Όλοι" και άλλο το "πολλοί". Όπως πολλοί είναι, έτσι και πολλοί δεν είναι. Δε μου κάνει δε καμία εντύπωση, μια και το ανέφερες. Συνεχίζοντας το συλλογισμό μου, σου λέω πολύ απλά ότι: Το γεγονός ότι ΚΑΠΟΙΟΙ κουκουλοφόροι παίρνουν άνωθεν εντολές, δε σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι κουκουλοφόροι κάνουν το ίδιο. Με δυο λόγια, δεν ισχύει συνολικά το: "κουκουλοφορος = βαλτός από την αστυνομία" Τα παραπάνω, απαντούν - φαντάζομαι - και στα όσα δείχνουν τα video που παρέθεσες. Για τα περί διείδυσης παρίσακτων στις διαδηλώσεις, η θέση μου παραμένει η ίδια: ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ να μη μπαίνουν παρίσακτοι (είτε βαλτοί, είτε όχι). Αν δε μπορούν να τον βρουν, προκειμένου να καταστραφεί κόσμος που δε φταίει σε τίποτα, να διαδηλώσουν στο καθιστικό τους. Αλήθεια, το δικό σου αμάξι, το μαγαζί της οικογένειάς σου και, γενικότερα, τη δική σου περιουσία, την έχεις δει καμιά φορά να καίγεται; Όχι τίποτε άλλο, αλλά εγώ τη δική μου την είδα και ξέρεις τι; Όταν σταματάς να είσαι "έξω απ' το χορό", όταν αρχίζει να "σε πονάει" σε προσωπικό επίπεδο μία κατάσταση, τα πράγματα είναι διαφορετικά... ...και τελειώνωντας....συγνώμη; Να ζητήσω ευθύνες από την αστυνομία, επειδή ...υπάρχει παραβατικότητα;;; Με την ίδια συλλογιστική, θα έπρεπε να ζητήσω ευθύνες από την αστυνομία, επειδή υπάρχουν δολοφόνοι και βιαστές, όπως ανέφερα πριν. Είσαι τόσο βέβαιος εν τω μεταξύ, για το ότι σε κάθε περίπτωση ισχύει το "η αστυνομια εχει ευθυνη που εφτασε η κατασταση εκει" ; Φίλε μου, είναι άλλων φορέων ευθύνη η προσπάθεια πρόληψης της παραβατικότητας, φορέων πολύ υψηλότερα ιστάμενων από την αστυνομία. Σε κάποιο ποσοστό, η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς. Η δουλειά της αστυνομίας όμως, είναι να ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ το ποσοστό εκείνο της παραβατικότητας, για το οποίο η προσπάθεια πρόληψης δεν απέδωσε. Τι εννοείς με το "μη λες καλα κανει και τους συλλαμβανει με τη βια"; Με αυτόν που καίει, σπάει, καταστρέφει και γενικώς ...οργιάζει εις βάρος αθώων συμπολιτών του - υποκριτικότατα κρυπτόμενος πίσω από "ειρηνικές διαμαρτυρίες" - τι θα έπρεπε να κάνει; Να τον χαϊδέψει στο κεφαλάκι και να τον βάλει να ...υποσχεθεί ότι δε θα το ξανακάνει; Μολότωφ και κοτρώνες ρίχνουν οι τύποι, φίλε! Δε ρίχνουν ...βεγγαλικά, ούτε ζαχαρωτά. Εκεί κόλλαγε το "εκτός πραγματικότητας"...
feodor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φιλε deesnider, ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Οτι μιλαμε για υποθετικες καταστασεις και οι δυο γι αυτο και μαλλον δεν συννενοουμαστε. Οταν εκανα το αρχικο ποστ αναφερομουν γενικα σε μια κατασταση που μπορει να εχει προκληθει ενταση κλπ κλπ. Γι αυτο και ειπα οτι σε μια τετοια κατασταση μπορει να ευθυνεται και η αστυνομια. Αυτο ηταν το ποιντ μου, που μαλλον δεν το εκανα κατανοητο. Στη συνεχεια βαριομουν να σου απαντησω πιο εκτεταμενα γιατι δεν μπορουσα να κανω quote κι ολας. Και εσυ εβγαλες το συμπερασμα πως εγω επικροτω αυτα που κανουν οι κουκουλοφοροι, που καταστρεφουν περιουσιες κλπ. Εννοειται οτι τα καταδικαζω ρε συ. Τελοσπαντων, εγω λεω να το αφησουμε εδω. Καταλαβα αυτο που θες να πεις, νομιζω καταλαβες αυτο που θελω να πω...
deesnider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φιλε deesnider, ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Οτι μιλαμε για υποθετικες καταστασεις και οι δυο γι αυτο και μαλλον δεν συννενοουμαστε. Οταν εκανα το αρχικο ποστ αναφερομουν γενικα σε μια κατασταση που μπορει να εχει προκληθει ενταση κλπ κλπ. Γι αυτο και ειπα οτι σε μια τετοια κατασταση μπορει να ευθυνεται και η αστυνομια. Αυτο ηταν το ποιντ μου, που μαλλον δεν το εκανα κατανοητο. Στη συνεχεια βαριομουν να σου απαντησω πιο εκτεταμενα γιατι δεν μπορουσα να κανω quote κι ολας. Και εσυ εβγαλες το συμπερασμα πως εγω επικροτω αυτα που κανουν οι κουκουλοφοροι, που καταστρεφουν περιουσιες κλπ. Εννοειται οτι τα καταδικαζω ρε συ. Τελοσπαντων, εγω λεω να το αφησουμε εδω. Καταλαβα αυτο που θες να πεις, νομιζω καταλαβες αυτο που θελω να πω... Τώρα βεβαίως και το κατάλαβα!
aris1986 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 απο Midi_MiLizΚαλη η προσπαθεια να κανουμε το ζητημα γραφικο ΑΛΛΑ: Υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ επιχειρηματιες που χασανε και χανουν λεφτα απο αυτους που πουλουσαν πειρατικα cd καποτε (οταν ακομα το ιντερνετ ηταν αγαθο λιγων), απο αυτους που πουλανε ενα σωρο ειδη δωρων και παιχνιδιων σε φαναρια και πεζοδρομους, ακομα και απο αυτους που πουλανε τριανταφυλλα. Δεν ειναι μονο το παραεμπόριο.Ειναι και άσχημη εικονα μιας πολιτείας,ενός κρατους κτλπ.να τα βλεπεις ολα αυτα στους δρόμους. Δεν μπορεις σε καθε φανάρι να λες ΟΧΙ ΟΧΙ ασε τα τζαμια μην τα καθαρίζεις ή δεν θελω να αγοράσω λουλούδια,μπρελόκ κτλπ. Εκεί δείχνει οτι δεν υπάρχει κρατική μηχανή,μεριμνα κτλπ ούτε για εμένα ούτε γι αυτούς. Εκεί μου ρχεται να τους χτύπισω. Όποιος και να εκανε την κινηση να κανει κατι χωρις την θεληση μου σε κατι δικο μου. Τωρα γενικα για το θέμα.Ενα και ενα κανουν δυο. Ειναι παρανομοι, δεν θα επρεπε να βρισκόνταν εδω.Η κρατική μηχανη δεν φτιαχτηκε και δεν δουλεψε ποτέ. Ένα το κρατούμενο. Ολοι εχουμε μια φιλανθρωπία μεσα μας αλλα δεν βγαινει παντου. Εξαρταται και απο τις συνθήκες και τις καταστάσεις. Ναι αμα υπήρχαν ξένοι, οσοι χρειάζονταν μια χαρα θα ηταν.Για όλους. Απο την στιγμη που βρισκονται παραπάνω απ'οτι πρεπει και απο την στιγμη που δεν τους λυπηθηκε ο μεγας Αλάχ τους (ετσι που πιστεύουν στον θεό,ολοι δυστηχως οι αμορφωτοι οποιαδήποτε εθνικότητας) και ζησανε διωγμούς,πολέμους,σκοτωμους κτλπ. εδω σε μια χωρα σάπια και με κρίση(οχι μονο οικονομική) δεν θα βρουν τπτ καλύτερο. Αν και πολλοι δουλεύουν και ζούν ειτε πουλώντας μπιχλιμπιδάκια.(εστω υπαρχει αγοραστικό κοινό και γι'αυτους). Βέβαια παραμυθιάστηκαν και αυτοι. Όταν ήμουν στον τιμημένο Εβρο και τετοιες εποχες "έπιανα" απο τα σύνορα δεκαδες λαθρομετανάστες περνώντας φυσικά απο το τούρκικο φυλάκιο ανενόχλητοι(ίσως να μην ηταν και τοσο τσακαλια οι τουρκοι ή να είπαν δικα τους τα γένια δικά τους και τα χτένια)και καθως τους παραδίνονταν κατασχέταμε ο,τι είχαν. Πολλες φορές ειχαν και λεφτα απανω τους.(μακαρι κανεις πουστης στρατιωτικός ή οτιδηποτε αλλο να μην εβαλε ποτε χερι). Μια περιπτωση που θυμαμαι ηταν μια φωτογραφία ενος Πακιστανου να ποζάρει εξω απο ενα ξενοδοχέιο 5 αστερων,κατι κερματα και ενα τηλεφωνο γραμμενο σε χαρτάκι 2310-μπλα μπλα μπλα (Απο θεσαλλονίκη πρεπει να ηταν το τηλεφωνο) Το θεμα ειναι οτι μιλησα με νοηματα και λιγα σπαστα αγγλικά που ξερε και μου πε οτι ο Ξαδερφός του περασε τα συνορα σαν κι αυτον και επειδη δουλεψε στην γαματη Αναπτυσόμενη super Duper Ελλάδα τώρα ειναι δικό του το ξενοδοχείο.) Καταλαβατε φαντάζομαι... Ναι το παραεμποριο ειναι κακό.Ειναι ενας καρκινος μιας κοινωνίας ειτε όπλα,είτε ναρκωτικα είτε μπιχλιμπίδια και cd που ειναι μικροτερης συμμασίας. "Παραεμπόριο" βλεπω και τον υπερτιμημενο φραπέ καφε στις καφετεριες ενός 30 αρη Ελληνα του στυλ γάμαω,εχω μια σερβιτορούλα να κοιταω κανα κωλο και αμα λαχει θα της τον σφήριξω κιολας και εχω τον φραπε μου 3,5 ευρω.Και εκει πρεπει να κανεις την επανασταση σου οχι μονο με τον Πακιστανο. Ξαναπατα στην καφετερια του να δεις πως θα τον ρίξει(θα σου κανει στους 2 φράπεδες τον εναν δωρο). Ο πακιστανος απο την αλλη δεν τρώει ούτε το εθνικό προιόν(λογω επιλεκτικού μέρους θρησκείας) που παραγει αυτη η χωρα που πολλοι που σπουδασαν και δεν μπορεσαν να αξιοποιήσουν τον τιτλο των σπουδών τους τυλιξαν τα πτυχία τους σε μια λαδόκολλα. Αν δεν καταλαβατε εννοώ το προιόν που δινουμε στους ξενους το καλοκαίρι κάνοντας κωλοτουμπες και μιλώντας Αγγλικα με Ελληνική προφορά ή κανα σπαστο Γερμανικό.Ξερετε καλα πιο λέω το σουβλακι.(σαντουιτς για τους Θεσσαλονικείς)Και φυσικα ειναι χιουμοριστικό αυτο που λεω αλλα εβαλα αμα ειδατε και το ούτε(φαντάζεστε 0 φορους,0 νοικι ουσιαστικά αμα ζουν 16 ατομα σε ενα 3αρι και αλλα πολλά που κυμαίνονται κοντά στο 0) Θα μου πεις το ψαρι απο το κεφάλι βρωμάει. Δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι ηρθαν με βομβες πανω απο το κεφαλι τους.Ειναι γνωστο.Εγω,εσυ και ο καθε διςμοιρος τι φταιει σε αυτο τη χωρα. Οταν καποιος δεν εχει τπτ και δεν εχει και τιποτα να χασει. Και η επιβίωση προέχει της ιθικής. Και γω στην θεση τους,θα έκλεβα για να φαώ και γιατι οχι θα βίαζα κανα ξεκολάκι Ελληνακι(θα το βλεπα κιόλας σαν την πριγκίπισσα Αναστασία) που γυρνάει μεθυσμένο με τις τακουναρες της εξω απο ενα club στο κέντρο της Αθήνας. Αλλα τι να κανουμε;(ήρθα στην θεση τους αγαπητέ -nick- και λοιποί) Καθομαστε και συζηταμε σε ενα φορουμ: Αν ειναι καποιος φασιστας,δεν ειναι,ειναι αριστερος,ειναι χιπης,ειναι τροτσκιστης,μαρξιστής,χρυσαυγίτης,παπάρας κτλπ. οποιος δεν τους παει και οποιος τους πηγαίνει. Ας ξεσηκωθουνε οι ξενοι και ας κατεβουνε σε πορία διαμαρτυρίας.Οχι παντα εμεις για αυτούς ας κατεβουν και μονοι τους ή να περπαταμε παραλληλα. Δεν μπορω να πηγαινω σε πορείες διαμαρτυρίας για εργασιακα δικαιώματα πασης φυσης ανθρωπων και να τους βλεπω να πουλάνε μπιχλιμπιδια τρελενομαι.Πεταξτε τα και ελατε και σεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι μονο το παραεμπόριο.Ειναι και άσχημη εικονα μιας πολιτείας,ενός κρατους κτλπ.να τα βλεπεις ολα αυτα στους δρόμους. Δεν μπορεις σε καθε φανάρι να λες ΟΧΙ ΟΧΙ ασε τα τζαμια μην τα καθαρίζεις ή δεν θελω να αγοράσω λουλούδια,μπρελόκ κτλπ. Εκεί δείχνει οτι δεν υπάρχει κρατική μηχανή,μεριμνα κτλπ ούτε για εμένα ούτε γι αυτούς. Εκεί μου ρχεται να τους χτύπισω. Όποιος και να εκανε την κινηση να κανει κατι χωρις την θεληση μου σε κατι δικο μου. Άλλο και αυτό.... κοντά στο μέρος που δείχνει το βίντεο στην αρχή παιρνούσα μαζί με το θείο μου σε ένα αμάξι από τον δρόμο πρίν 2 χρόνια και μας ήρθε ένας να μας καθαρίσει το τζάμι και του λέγαμε όχι και δεν άκουγε, μετά ανοίξαμε το τζάμι και του λέγαμε δεν θέλω δεν θέλω και έρχετε προς το μέρος μας μαζί με έναν άλλον και μας φώναζαν αλαμπουρνέζικα..., πατήσαμε γκάζι και φύγαμε. Τώρα αν δεν τους πληρώνεις κιόλας θα μας πλακώνουν και στο ξύλο.
-nick- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ο τυπος αυτος εκπρωσοπει ολη τη ΧΑ? Αρα μαυτη τη λογικη αφου ο προθυπουργος μας ειναι κλεφτης και εσυ τα ιδια σκ@τ@ εισαι,ετσι; Ηγετικο στελεχος ηταν. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Η αναλογια σου ακυρη και αστοχη εντελως. Και ρε συ νταξ, δεν εισαι αβγαλτος, ξερεις τις πρακτικες της πλειοψηφιας(για να μην πω του συνολου) της ΧΑ , μην δουλευομαστε μεταξυ μας. Ντροπη.
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μα δουλευομαστε μεταξυ μας,αυτο ειναι σιγουρο. Οταν δηθεν ολοι εδω μεσα ειμαστε αναρχικοι και θελουμε νεκρους τους μπατσους για ενα καλυτερο αυριο, τι κανουμε δε δολευομαστε; Εκτος και αν ειμαστε τοσο αφελης (μη πω τπτ χειροτερο) που το πιστευουμε κιολας.
-nick- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλα εκτος του οτι αποφευγεις να μου απαντησεις εκτροχιαζεις εντελως τη συζητηση
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ακομα ξυπνιος εισαι ρε θηριο; και νομιζα οτι μονο εγω θαμαι ξυπνιος τετοια ωρα:-p Δεν απογευγω να σου απαντησω. Και ο Ανδρουτσοπουλος ηταν ποσα χρονια φυλακηΠρωτοπαληκαρο της ΧΑ και αυτος. Δεν με ενδιαφερει ομως ιδιαιτερα, δεν ειμαι χρυσαυγιτης οποτε... who cares!
-nick- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι προφανως καποιοι θα κυνηγηθουν/τιμωρηθουν, αλλα η συνεργασια συνεχιζει να ισχυει. Οσο για το αλλο, κανεις εδω μεσα δεν θελει νεκρους ολους τους μπατσους η θεωρει οτι θα ταν καλυτερο το μελλον ετσι. Εγω τουλαχιστον ομως αναγνωριζω οτι ειναι μερος του προβληματος ,γιατι ειναι τα δοντια των ισχυρων
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παλι δε γουσταρω ουτε τους μπατσους (την ηγεσια δηλαδη που κανει το κουμαντο) αλλα ουτε και τους μπαχαλακηδες. Ουτε την ΧΑ,ουτε αναρχικους ουτε κανεναν. Μετα απο μερικα χρονια προσωπικης εμπλοκης σε ολο αυτο το πανυγηρι συνηδητοποιησα οτι ειναι ενα πολυ ωραιο θεατρο ολο αυτο με ηθοποιους πολλους απο διαφορες παραταξεις που οι περισσοτεροι δεν εχουν καταλαβει καν οτι ειναι μερος του θεατρου. Οποτε... ας παιξει κανας νεοτερος που ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου, εγω εκτος του οτι ξυπνησα το βαρεθηκα κιολας.
feodor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φιλε χαμουραμπι, δεν θελει κανεις νεκρους τους μπατσους. Απλα, ματια εχουμε και βλεπουμε και μυαλο εχουμε και σκεφτομαστε. Και βγαζουμε συμπερασματα με βαση τα στοιχεια που εχουμε. Μπορει να εκτελειτε απλα εντολες, μπορει το οτιδηποτε. Το σιγουρο ειναι οτι στο θεμα με τους κουκουλοφορους τα πραγματα ειναι πολυ υποπτα. Επισης εχουν γινει επισημες καταγγελιες απο το κκε (αλλα φανταζομαι κι απο αλλους χωρους) οτι ασφαλιτες προσπαθουν να μπουν στα μπλοκ των διαδηλωτων. Τους εχουν πιασει και τους εχουν παραδωσει. Αυτα εχουνε γινει. Πως να το κανουμε. Να μην τα αναφερουμε? Εγω δεν εχω κατι με καποιον προσωπικα. Απλα ο ρολος που φαινεται οτι παιζουν στις διαδηλωσεις δεν μ αρεσει καθολου.
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως μπάτσοι κ λαθρο έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο είναι μακριά από τα σπίτια τους....οι λαθρο από πακιστανομπαγκλαντεσοκαζαμπουμπουlands και οι μπάτσοι από τα χώρια τους όπου άφησαν γαιδαρους κ πρόβατα στην στάνη και ήρθαν στην πρωτεύουσα να κάνουν τον τσοπάνη (κάνει κ rhyme lol) Μακριά μας αμφότεροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα