Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Να εκανε προσπαθειες ενταξης στην κοινωνια πρωτα και μετα μιλαμε. Και βρωμιαρης, και να κανει το δικο του, και να του δειχνουμε και ανεχεια για τα παραπανω ειναι too much. Γνωριζω προσωπικα τετοια ατομα (απο τη δουλεια μου και οχι μονο) τα οποια ενω εχουν ποσα χρονια στην ελλαδα ακομα νομιζεις οτι ηρθαν προσφατα απο οπου και να ηρθαν. Απο τη στιγμη που μου κανει αμεσα κακο που βρισκεται με το στανιο εδω τοτε υπαρχει προβλημα. Αν εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και δεν σου τρωνε το ψωμι σου τοτε ανοιξε και εσυ ενα μαγαζι αυριο κιολας και ελα πες μας μετα απο 1 χρονο τα αποτελεσματα. 2 μετρα και 2 σταθμα δεν γινεται φιλος. Δεν θα γινω και εγω κλεφτης μαζι με τον πακιστανο (που ηδη ειμαι) μονο και μονο επειδη καποιοι τυχαρπαστοι υποστηριζουν ή δεν δινουν σημασια στις ενεργειες τους. αν νομιζεις οτι οι πακιστανοι πωλητες κανουν κακο,τοτε καντους μπουκοταζ. τοσο δυσκολο ειναι?εδω δημιουργουνται τοσα θεματα στο φορουμ για κακα μαγαζια και επιχειρησεις,και οι περισσοτεροι τα χουμε στη μαυρη λιστα και δε μπορουμε να μπουκοταρουμε τους πακιστανους? βεβαια μπουκοταζ δε θελει μονο στους πωλητες,αλλα και στους εργατες. θα θελα να δω ποσοι μαγκες ελληνες θα ηταν διατεθιμενοι να σταματησουν να απασχολουν ξενους και να παιρνουν ελληνες.
slygeo87 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γνωριζω προσωπικα τετοια ατομα (απο τη δουλεια μου και οχι μονο) τα οποια ενω εχουν ποσα χρονια στην ελλαδα ακομα νομιζεις οτι ηρθαν προσφατα απο οπου και να ηρθαν. Άσε ρε αδερφέ τώρα. Είδα κι εμένα που είμαι γέννημα θρέμμα νεοέλληνας τι ωραία που περνάω.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 αν νομιζεις οτι οι πακιστανοι πωλητες κανουν κακο,τοτε καντους μπουκοταζ. τοσο δυσκολο ειναι?εδω δημιουργουνται τοσα θεματα στο φορουμ για κακα μαγαζια και επιχειρησεις,και οι περισσοτεροι τα χουμε στη μαυρη λιστα και δε μπορουμε να μπουκοταρουμε τους πακιστανους? βεβαια μπουκοταζ δε θελει μονο στους πωλητες,αλλα και στους εργατες. θα θελα να δω ποσοι μαγκες ελληνες θα ηταν διατεθιμενοι να σταματησουν να απασχολουν ξενους και να παιρνουν ελληνες. Να ξαναγυρισω να πω τα ιδια ή θα κανεις μια αναδρομη σε παλιοτερα ποστ μου για να πιασεις τι θελω να πω. Slygeo κανεις μας δεν περναει καλα (εκτος απο τους δημοσιους υπαλληλους οι οποιοι και αυτοι οπου να ναι θα ερθουν να μας συναντησουν). Αυτο ομως δεν δικαιολογει τον οποιονδηποτε λαθρο οτι βολευεται στα αυγα του και κλεβει οτι μπορει. Ετσι και αλλιως κανεις δεν θα τον ψαξει και κανεις δεν θα τον βρει.
slygeo87 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υποστηρίζω τις παρανομίες κανενός αλλά όταν βλέπεις τώρα έναν άνθρωπο με ένα καροτσάκι να πουλάει σφυρίχτρες, ε οκ, αυτός φταίει που είναι έτσι; Εδώ ο άλλος με πτυχία και είναι άνεργος. Το πακιστανό θα βρει δουλειά και θα πληρώσει;
παπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μαλιστα... Ο πακιστανος φταιει για την εγκληματικοτητα. Τι μαθαμε σημερα; Ο εχων φιλοτιμο ειναι νομοταγης, ο μη εχων (βλ. απλυτο πακι) ειναι εγκληματιας. Ερωτηση: Γιατι πληρωνουμε το υπουργειο δημοσιας ταξης και τα παρακλαδια του;
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 είπα οτι ο πακιστανός δεν έχει ούτε για ένα πιάτο φαγητό με τις παπαριές που πουλάει. μια χαρα καρδαμωμενος ομως ηταν και πεταγε τα τελαρα 3 μετρα μακρια. does not compute.
Whiteyez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μεταναστης ειμαι, νομιμος (για πόσο ακομα δεν ξερω) αλλα αυτο που λες δεν το ξερω. Νομιζω οτι αν δεν ασφαλιζεσαι σε καποιο απ τα δημοσια ταμεια τοτε πληρωνεις κανονικα στα νοσοκομεια. Εδω μελος της οικογενειας μου, ασφαλισμενος κανονικα στο ικα, εκανε ακριβες εξετασεις, τα πληρωσε και υποτιθεται θα μας επιστρεφονταν τα λεφτα. Παπαρια. Φαντασου καποιος μεταναστης τωρα που δεν ειναι ασφαλισμενος. Η χρηματοδοτηση των ασφαλιστικων ταμειων ειναι τριμερης. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν αλλαξε φετος με νομοσχεδιο. Τελοσπαντων. Δηλαδη πληρωνει ο εισφορες: 1) το κρατος 2) ο εργοδοτης 3) ο εργαζομενος που του γινεται κρατηση απ τον μισθο. Αν εσυ δηλαδη παιρνεις μεροκαματο ας πουμε 30 ευρω, σου εχει κανει κρατηση και ο εργοδοτης, χονδρικα το λεω, 20 ευρω. Τα 20 αυτα ευρω ο εργοδοτης τα δινει στο κρατος, που μαζι με τις αλλες δυο πηγες χρηματοδοτησης (εισφορες), μπαινουν στο ασφαλιστικο ταμειο. Οταν ομως ΔΕΝ ασφαλιζεσαι, τα 20 ευρω μπαινουν στη τσεπη του εργοδοτη. Επισης ο εργοδοτης δεν πληρωνει τις εισφορες που οφειλει, το ιδιο και το κρατος που υποτιθεται δεν γνωριζει την υπαρξη των ανασφαλιστων εργαζομενων, αφου εινια "αδηλωστοι". Τα παραπανω με καθε επιφυλαξη για δεν ξερω τι ισχυει φετος. Μεχρι περσι ομως ισχυαν, αρα μη φορτωνουμε παιδια το ασφαλιστικο προβλημα στους πακιστανους. Για τα δομημενα ομολογα δεν βλεπω να γινεται ντορος. Για κρατος και εργοδοτες που εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη και παλι τπτ. Οι πακιστανοι φταινε! Επισης τρωνε τσαμπα, πινουν τσαμπα, διαμενουν τσαμπα στις φυλακες. Εγω λεω να τους αφησουμε να ψωφησουν στις φυλακες. Ακου να τους ταιζουνε! Τι λες και συ? Γιατι να τους πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος το φαγητο... Εννοείται πως η λύση δεν είναι αυτή. Η λύση είναι να στέλνονται σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα πίσω απο εκεί που ήρθαν. Απλό.
slygeo87 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρα καρδαμωμενος ομως ηταν και πεταγε τα τελαρα 3 μετρα μακρια. does not compute. Ρε πάρτε το χαμπάρι. Οι ξένοι είναι περαστικοί από εδώ σιγά μη κάτσουν στην Ελλάδα. Εσείς θα φάτε το κουκούνι.
Porg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρα καρδαμωμενος ομως ηταν και πεταγε τα τελαρα 3 μετρα μακρια. does not compute. απο αυτά που πουλάει είπε, όχι απο αυτά που κλέβει
Whiteyez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ρε πάρτε το χαμπάρι. Οι ξένοι είναι περαστικοί από εδώ σιγά μη κάτσουν στην Ελλάδα. Εσείς θα φάτε το κουκούνι. Πότε φεύγουν; Να ξέρουμε δλδ να κάνουμε πάρτυ.
TwitterLover Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ελεος γ@μω τους βρωμο-μετανάστες!! Μετά γιατι να μην δώσει μια εντολή ο "απο πάνω" και να πεις στα ΜΑΤ, τσακίστε τους? Γιατί?? ΥΓ: Η πλάκα είναι οτι αν έφευγε κανένα αντικείμενο απο τους μετανάστες και έσπαγε ενα τσάμι καταστήματος ή ενα παράθυρο αυτοκινήτου ή ακόμα χειρότερα αν έφευγε σε κανα κεφάλι κανενός περαστικού, θα βγαίνανε κάποιοι και θα λέγανε να φύγουν οι μετανάστες κτλ κτλ. Τωρα που δεν έγινε τίποτα τέτοιο, λένε τους βρωμό αστυνομικούς!! LOL!! Τι σχεση εχει που ειναι μεταναστες?!?!! Ελεος πια ο κ0λ0ρατισμος! ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη αν εσυ μια μερα πηγαινες μεταναστης καπου αλλου θα χαιροσουν αν σε ελεγαν βρωμ0-ελλ#να? Γιατι αυτο εισαι! Βρωμ0-ελλ#νας που το μονο που κανεις ειναι να κρινεις τον αλλον παρα να κοιτας να διορθωσεις τα δικα σου λαθη!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τι σχεση εχει που ειναι μεταναστες?!?!! Ελεος πια ο κ0λ0ρατισμος! ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη αν εσυ μια μερα πηγαινες μεταναστης καπου αλλου θα χαιροσουν αν σε ελεγαν βρωμ0-ελλ#να? Γιατι αυτο εισαι! Βρωμ0-ελλ#νας που το μονο που κανεις ειναι να κρινεις τον αλλον παρα να κοιτας να διορθωσεις τα δικα σου λαθη!!!! Αν ημουν -παρανομος- θα το δεχομουνα ασε που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ΔΕΝ θα σε κρατουσαν ετσι και αλλιως. Και πιστεψε με, σε ορισμενα κρατη (μεταξυ αυτων και η γερμανια) εχουν πολυ αποτελεσματικους τροπους για να αποτρεπουν τετοια φενομενα, ορθοδοξους και ανορθοδοξους.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη τους αμερικανους,αγγλους και γερμανους που παντα ηταν τιγκα στους επεκτατικους πολεμους τι πρεπει να τους χαρακτηρισουνε?
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ο (choose nationality) μετανάστης ,παρεμπιπτόντως, γνωρίζει πολύ καλά οτι προκειμένου να επιβιώσει,να σταθεί στα πόδια του και να γίνει αποδεκτός απο την τοπική κοινωνία,θα πρέπει να ενσωματωθεί στην τελευταία ακολουθώντας σε γενικές γραμμές τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες του γηγενή πληθυσμού. Απο προσωπική εμπειρία δέν βλέπω κάτι τέτοιο.Αντιθέτως υφίσταται συστηματική γκετοποιηση και "επιθέσεις κουλτούρας" στην καθημερινότητά μας.Δέν έχω πρόβλημα με τον Χ (πές Πακιστανό) που θα μαζευτεί στο άλσος για να παίξει κρίκετ ή επειδή του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες απο το κινητό ενώ τρίβεται στο γρασίδι.Αντίθετα,έχω πρόβλημα με τον Ψ (πές Αλγερινό) που επειδή είναι πολύ κότα για να την πέσει στα ίσια,χτυπάει πισώπλατα τη 80χρονη για της αρπάξει την τσαντα.Επίσης έχω πρόβλημα και με τον Ω (unknown Αφρικανό) που πουλάει πρέζα μέρα μεσημέρι,κινείται σε ομάδες των 4~6 ατόμων και με άπταιστα σπαστά Ellinika σε προκαλεί "Astodiaolo-gamotiellada-skata-malaka". Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα έχω όταν μέν και δέ (και το κακό συναπάντημα) μαζεύονται με λοστάρια,καδρόνια και 3μετρες σωλήνες 60Φ για να λύσουν τις "εδαφικές διαφορές" τους.Ντάαααξ...και τι έγινε που μια απλή φιλονικία αφήνει έναν δρόμο αιματοβαμμένο και διακοσμημένο με δόντια.Σάμπως εμείς είμαστε καλύτεροι όταν πλακωνόμαστε για 22 γίδια που κυνηγούν ένα πέτσινο τοπι; Για τη ροχάλα που πέφτει σύννεφο,ούτε λόγος.Γιατι είπαμε,κουλτούρα πάνω απ όλα... ...Αααα...να μήν ξεχάσω...λαθρομετανάστες-που παίζουν ξύλο-για να λύσουν-τις εδαφικές-διαφορές τους (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!)
green gordon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μην τα λες αυτα θα σε πουνε ρατσιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα