Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πιο λυπηρο και συναμα αστειο ειναι οτι οι ιδιοι τυποι που κλαιγονται και χτυπιουνται για το πως εχει καταντησει η Αθηνα που φοβασαι να κυκλοφορησεις, το παιζουν και ανθρωπιστες ταχα μου και μη μου απτου με τους λαθρομεταναστες που εχουν κανει καταληψη και εχουν επιβαλει τους δικους τους νομους στη μιση Αθηνα για να μην πω στην μιση χωρα. Η αντιφαση και ο παραλογισμος στο μεγαλειο του, κι ολα αυτα για να παριστανει κανεις τον επαναστατη, συναμα τον λογικο και ταυτοχρονα τον μοντερνο.

Ο πάκι είναι βρωμιάρης, άπλυτος, δεν έχει να φάει και μπλέκει σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο μπάτσος στο κέντρο πουλάει ναρκωτικά και δέρνει κόσμο.

Εγώ-εσύ-αυτός κλέβει την εφορία και τα χώνει μαύρα στην τσέπη του.

Τι κοινό χαρακτηριστικό βλέπεις σε αυτούς;

Ναι, δεν ζυγώνω στο κέντρο γιατί φοβάμαι μη φάω μαχαιριά, προχθές όμως ο ντιλιβεράς μου μάζεψε 1 ευρώ και του άφησα μπουρμπουάρ 0,50. Ελπίζω να έκανε λάθος.

Τι θέλω να πω, πρώτα απ' όλα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με παιδεία, μόρφωση, οικονομική κατάσταση και ΣΚΕΨΗ.

Δεν είμαι ούτε επαναστάτης ούτε δήθεν, τον άνθρωπο τον κρίνω από τον τρόπο που σκέφτεται, σε ό,τι εθνικότητα και αν ανήκει χωρίς να του στερώ αυτά που δικαιούται από τη φύση του.

Αυτός που θα κλέψει ή δείρει κόσμο, έχει πρόβλημα. Είτε με στολή, είτε με πολιτικά, είτε με καροτσάκι που πουλάει σκατολοϊδια.

Το κράτος σου που είναι; Κατακλέβατε τον κόσμο τόσα χρόνια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο πάκι είναι βρωμιάρης, άπλυτος, δεν έχει να φάει και μπλέκει σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο μπάτσος στο κέντρο πουλάει ναρκωτικά και δέρνει κόσμο.

Εγώ-εσύ-αυτός κλέβει την εφορία και τα χώνει μαύρα στην τσέπη του.

Τι κοινό χαρακτηριστικό βλέπεις σε αυτούς;

Ναι, δεν ζυγώνω στο κέντρο γιατί φοβάμαι μη φάω μαχαιριά, προχθές όμως ο ντιλιβεράς μου μάζεψε 1 ευρώ και του άφησα μπουρμπουάρ 0,50. Ελπίζω να έκανε λάθος.

Τι θέλω να πω, πρώτα απ' όλα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με παιδεία, μόρφωση, οικονομική κατάσταση και ΣΚΕΨΗ.

Δεν είμαι ούτε επαναστάτης ούτε δήθεν, τον άνθρωπο τον κρίνω από τον τρόπο που σκέφτεται, σε ό,τι εθνικότητα και αν ανήκει χωρίς να του στερώ αυτά που δικαιούται από τη φύση του.

Αυτός που θα κλέψει ή δείρει κόσμο, έχει πρόβλημα. Είτε με στολή, είτε με πολιτικά, είτε με καροτσάκι που πουλάει σκατολοϊδια.

Το κράτος σου που είναι; Κατακλέβατε τον κόσμο τόσα χρόνια;

Το κράτος είναι εκεί που πρόβατα που ψηφίζουν επί χρόνια το έχουν τοποθετήσει. Ότι δίνεις παίρνεις εξού και το σήμερα.

btw βρήκα και αυτό το παλιό βιντεάκι με σκηνές απείρου κάλους. Απολαύστε.

http://www.youtube.c...h?v=boJk8cBA7jY

Επεξ/σία από agent_smith
Δημοσ.

Όποιος διαφωνεί με την ύπαρξη λαθρομεταναστών, ας μποϊκοτάρει τα προϊόντα τους.

Τα σχόλια περί φυλετικής κατωτερότητας τα θεωρώ γελοία. Πολλοί λαοί που σήμερα ζούνε σε άθλιες συνθήκες, στην αρχαιότητα είχαν πολιτισμό αδιανόητο για πολλούς ευρωπαίους.

Όσο βλάπτει την οικονομία ο λαθρομετανάστης άλλο τόσο την βλάπτει και ο ελληνας που πληρώνει τον υπάλληλό χωρίς να δίνει εισφορές στο ΙΚΑ. Εκεί όμως δεν βλέπω κανέναν να μποϋκοτάρει τα καφε-μπαρ, συνεχώς γεμάτα είναι.

Σε τελική ανάλυση, αυτός που δεν έχει να πληρώσει το ΙΚΑ του υπαλλήλου, ας δουλέψει και ο ίδιος στο κατάστημά του. Δεν είναι ντροπή.

Δημοσ.

Σε τελική ανάλυση, αυτός που δεν έχει να πληρώσει το ΙΚΑ του υπαλλήλου, ας δουλέψει και ο ίδιος στο κατάστημά του. Δεν είναι ντροπή.

Έχεις περιγράψει το 99,9 % των αφεντικαράδων της ελλάδας σε αυτή την πρόταση.

Δημοσ.

η απολυει τον υπαλληλο και δουλευει μονος του στο μαγαζι.

Έχεις περιγράψει το 99,9 % των αφεντικαράδων της ελλάδας σε αυτή την πρόταση.

φανταζομαι στατιστικα αποδεδειγμενο ε;.

ο κράτος είναι εκεί που πρόβατα που ψηφίζουν επί χρόνια το έχουν τοποθετήσει. Ότι δίνεις παίρνεις εξού και το σήμερα.

ακριβως.

Δημοσ.

Δεν μπορειται ούτε εσείς ούτε κανένας άνθρωπος σε αυτο τον κόσμο να χαρακτηρίζεται κάποιον λαθραιο! Δεν υπάρχει λαθραιος άνθρωπος. Όλοι γεννιομαστε με τον ίδιο τροπο και με τα ίδια δικαιώματα και κανένα όν δεν είναι παράνομο. Αυτο να ξεκαθαριστεί!

Δημοσ.

Δεν μπορειται ούτε εσείς ούτε κανένας άνθρωπος σε αυτο τον κόσμο να χαρακτηρίζεται κάποιον λαθραιο! Δεν υπάρχει λαθραιος άνθρωπος. Όλοι γεννιομαστε με τον ίδιο τροπο και με τα ίδια δικαιώματα και κανένα όν δεν είναι παράνομο. Αυτο να ξεκαθαριστεί!

:-(

Δημοσ.

ph34r.gif

Που είσαι κομάντο!

Μου χρωστάς απτο #339 το επίσημο πόρισμα για τον νεκρό διαδηλωτή στo αναρχικοί-ΚΚΕ

Είμαι περίεργος να μάθω αν όντως πέθανε απο χημικά όπως ισχυρίστηκες 2-3 φορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...