Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιντερνετ σου δε περιεχει google?

Ας πούμε τώρα αυτό ήταν εξυπνάδα για να μου την πεις;

Δεν το βρήκα ρε φίλε γιαυτό ρωτάω εσένα που είπες πως ξέρεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορειται ούτε εσείς ούτε κανένας άνθρωπος σε αυτο τον κόσμο να χαρακτηρίζεται κάποιον λαθραιο! Δεν υπάρχει λαθραιος άνθρωπος. Όλοι γεννιομαστε με τον ίδιο τροπο και με τα ίδια δικαιώματα και κανένα όν δεν είναι παράνομο. Αυτο να ξεκαθαριστεί!

Βεβαίως! Επίσης να καταργήσουμε τα σύνορα των κρατών, να βάλουμε επιτροπές υποδοχής / καλωσορίσματος - οι οποίες θα προσφέρουν ποτάκι, πούρα και μασάζ στους λαθραίους - στα σημεία που μπουκάρει ο καθένας και να ανοίξουμε τις πόρτες των σπιτιών μας σε όλους τους, προκειμένου να μην ξοδεύονται με ενοίκια. Κι αυτό να ξεκαθαριστεί, μη σηκωθώ απάνω και τα γαμ... όλα!!!

Monsieur TwitterLover, ξέρεις τι λέω; Να μετακινηθεί το post σου, στην ενότητα "ανέκδοτα" (όχι τίποτις άλλο δηλαδής, μπας και ησυχάσουμε λιγάκι από τον Chuck Norris! )

Δημοσ.

Που είσαι κομάντο!

Μου χρωστάς απτο #339 το επίσημο πόρισμα για τον νεκρό διαδηλωτή στo αναρχικοί-ΚΚΕ

Είμαι περίεργος να μάθω αν όντως πέθανε απο χημικά όπως ισχυρίστηκες 2-3 φορές

Ειναι 100% σιγουρο κ εξακριβωμενο οτι πεθανε απο χημικα

Δημοσ.

Ας πούμε τώρα αυτό ήταν εξυπνάδα για να μου την πεις;

Δεν το βρήκα ρε φίλε γιαυτό ρωτάω εσένα που είπες πως ξέρεις

ξαφνικα και απο το πουθενα οτι θυμασαι χαιρεσαι και θες να καψω θερμιδες και να φθειρω το pc μου για να σου απαντησω στο τρολλαρισμα?

Δημοσ.

Δεν μπορειται ούτε εσείς ούτε κανένας άνθρωπος σε αυτο τον κόσμο να χαρακτηρίζεται κάποιον λαθραιο! Δεν υπάρχει λαθραιος άνθρωπος. Όλοι γεννιομαστε με τον ίδιο τροπο και με τα ίδια δικαιώματα και κανένα όν δεν είναι παράνομο. Αυτο να ξεκαθαριστεί!

Συμφωνοι, πήγαινε τώρα στο πακιστανομουσουλμανικό γκέτο στην Ομόνοια να τους το πεις αυτό, τους οποίους η θρησκεία τους υποστηρίζει πως Χριστιανοί/Εβραίοι είναι κατώτερα όντα, όπως και η γυναίκα και πρέπει να είναι υπόδουλοι - για την ακρίβεια έχουν κάθε δικαίωμα να βιάσουν γυναίκα άλλης θρησκείας καθώς ικανοποιούν βιολογική τους ανάγκη. Ενώ οι λοιποί άπιστοι πρέπει να σφαγιάζονται. Όταν λοιπόν αυτοί συμφωνήσουν μαζί σου, τότε και εγώ θα τους δεχθώ στη γειτονιά μου.

Δημοσ.

Αν αυτο εγινε για αναζωπυρωση επιασε 100%

Τωρα που ειπα αναζωπυρωση εχουμε και το αλλο τοπικ με τις φωτιες,πλακωσε ζεστη.

Δημοσ.

Συμφωνοι, πήγαινε τώρα στο πακιστανομουσουλμανικό γκέτο στην Ομόνοια να τους το πεις αυτό, τους οποίους η θρησκεία τους υποστηρίζει πως Χριστιανοί/Εβραίοι είναι κατώτερα όντα, όπως και η γυναίκα και πρέπει να είναι υπόδουλοι - για την ακρίβεια έχουν κάθε δικαίωμα να βιάσουν γυναίκα άλλης θρησκείας καθώς ικανοποιούν βιολογική τους ανάγκη. Ενώ οι λοιποί άπιστοι πρέπει να σφαγιάζονται. Όταν λοιπόν αυτοί συμφωνήσουν μαζί σου, τότε και εγώ θα τους δεχθώ στη γειτονιά μου.

οντως ισχυει αυτο με τις γυναικες.

Δημοσ.

ε αφου το λες εσυ , ετσι θα ναι.

:lol: :lol:

Δημοσ.

Εχουμε δει ποσες σφαγες εχουν γινει στο ονομα του χριστιανισμου που κατα τα αλλα μιλαει για αγαπη

Δημοσ.

Εχουμε δει ποσες σφαγες εχουν γινει στο ονομα του χριστιανισμου που κατα τα αλλα μιλαει για αγαπη

Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα που υποτίθεται ότι πρέπει να βαδίζουμε προς την ειρήνη...

Δημοσ.

Ο χριστιανισμός για αγάπη μιλάει, αν έχεις πρόβλημα να έχεις με αυτούς που τον χρησιμοποίησαν σαν δικαιολογία.

Άσε που μιλάς για ιστορία, ο ισλαμισμός χρησιμοποιείτε σήμερα για σφαγές, όχι κάπου κάποτε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα που υποτίθεται ότι πρέπει να βαδίζουμε προς την ειρήνη...

σωστά, σήμερα δεν σφαζουμε στο ονομα της θρησκειας,απλα τους κανουμε πολεμο για να τους διδαξουμε τι παει να πει δημοκρατια

αλλα αυτα δεν τα κοιταμε,κοιταμε τι λεει η θρησκεια τους που τους κανει αυτοματα χειροτερους απο εμας ε;

Ο χριστιανισμός για αγάπη μιλάει, αν έχεις πρόβλημα να έχεις με αυτούς που τον χρησιμοποίησαν σαν δικαιολογία.

Άσε που μιλάς για ιστορία, ο ισλαμισμός χρησιμοποιείτε σήμερα για σφαγές, όχι κάπου κάποτε.

Εσυ καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι ο χριστιανισμος;

Που; Γινεται πολεμος σε κανενα χριστιανικο κρατος απο ισλαμιστες κ δεν το ξερω;

Ποιοι εχουν πιο πολλους αμαχους νεκρους;

Δημοσ.

οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι ο χριστιανισμός αλλά αυτοί που τον χρησιμοποιούσαν σαν δικαιολογία και σήμερα χρησιμοποιούν την δημοκρατία σωστά?

Το τι λέει η θρησκεία τους δεν τους κάνει χειρότερους, επικίνδυνους τους κάνει αφού το μόνο που φωνάζουν θάνατος στους απίστους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...