Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι 100% σιγουρο κ εξακριβωμενο οτι πεθανε απο χημικα

Δεν λέω όχι, εγώ έχω μείνει στο ότι πέθανε απο καρδιακό και θα έκαναν επιπλέον εξετάσεις.Το τελικό επίσημο πόρισμα που είναι;Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι, εσύ έχεις κάποιο link;

Ο ntinaras μόνο εξυπνάδες λέει και αποφεύγει να απαντήσει γιαυτό συμπεραίνω πως δεν ισχύουν όσα έλεγε πριν.

Υγ μαρέσει που κατηγορεί εμένα για troll ενώ αυτός αποφεύγει να απαντήσει λέγοντας εξυπνάδες

"Κλασσικός Έλληνας" :)

Επεξ/σία από Porg
  • Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσυ καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι ο χριστιανισμος;

Που; Γινεται πολεμος σε κανενα χριστιανικο κρατος απο ισλαμιστες κ δεν το ξερω;

Ποιοι εχουν πιο πολλους αμαχους νεκρους;

http://www.skai.gr/news/world/article/190179/loutro-aimatos-sti-nigiria-/

Βάλε και τις εκκλησίες που λεηλατούνται συνέχεια στην β.ήπειρο

Δημοσ.

οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι ο χριστιανισμός αλλά αυτοί που τον χρησιμοποιούσαν σαν δικαιολογία και σήμερα χρησιμοποιούν την δημοκρατία σωστά?

Το τι λέει η θρησκεία τους δεν τους κάνει χειρότερους, επικίνδυνους τους κάνει αφού το μόνο που φωνάζουν θάνατος στους απίστους

αυτοι που αναφέρεσαι είναι οι φανατικοί μουσουλμάνοι κ είναι ενα πολύ μικρό μέρος,όπως αν ακούσεις κ αυτά που λένε διάφοροι φανατικοί χριστιανοί δεν απέχουν πολύ,άντε να μην λένε θάνατος αλλά είναι το ίδιο εμετικά.

Αλλά δεν κρίνουμε όλους τους χριστιανούς από αυτές τις μειοψηφίες σωστά;;Τους άλλους όμως τους τσουβαλιάζουμε έτσι για πλάκα

Είτε φανατικός μουσουλμάνος είναι είτε φανατικός χριστιανός εγώ τα ίδια σκατά βλέπω στο κεφάλι

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν ο χριστιανισμός έχει εγχώριους εκφραστές όπως τον Πειραιώς Σεραφείμ...

http://www.nooz.gr/greece/minusi-serafeim-kata-romaioka8olikoi-arxiepiskopou

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231072137

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231073953

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Politiki/serafeim-organo-toy-siwnismou-kai-o-xitler.1295996.html

... ας μην αναφερόμαστε μόνο στον εξ Ισλάμ φανατισμό (ο οποίος και υπαρκτός είναι και δολοφονικός) αλλά και στον χριστιανικό φανατισμό που έχουμε δίπλα μας. Το ότι αυτή τη στιγμή οι χριστιανοί φανατικοί δεν δολοφονούν δεν σημαίνει ότι δεν το έπρατταν μέχρι πρόσφατα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι για το ισλαμιστές για τους χριστιανούς η για τους παράνομους πλανόδιους πωλητές;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι για το ισλαμιστές για τους χριστιανούς η για τους παράνομους πλανόδιους πωλητές;

Το θέμα είναι για ένα επεισόδιο μεταξύ πλανόδιων πωλητών (δεν γνωρίζω αν είναι παράνομοι ή όχι) και αστυνομίας.

Προσπαθήθηκε δε (ανεπιτυχώς κατά τη γνώμη μου) να δημιουργηθεί σχέση του βίαιου ή μη χαρακτήρα των αλλοδαπών εξαιτίας των θρησκευτικών τους φρονιμάτων.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν οι πλανόδιοι ήταν πχ Ρουμάνοι ή Γεωργιανοί θα τους δικαιολογούσαν κάποιοι το ίδιο με βάση την θρησκευτική τους ταυτότητα ή θα έπεφταν να τους φάνε;

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι ο οποιοσδηποτε μεροκαματιαρης(οπως ενας πλανοδιος μικροπωλητης) κοιταει να βγαλει το μεροκαματο του για να ζησει και οχι τις θρησκευτικες υποθεσεις και λοιπες καφριλες που αφορουν μονο μια μικρη μεριδα φανατικων.

Δημοσ.

Κάποτε δούλευα με έναν αιγύπτιο που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Με συμπαθούσε κτλ. Του κάνω μια μέρα για πλάκα.."αλαχ μαλακίες images?q=tbn:ANd9GcRKtb6zwJw_RbmnS0HRQa0oMkdKWdZXTGW7-FMXNqbbbvnWAr1_i_X1LK4.."

Τα ψιλο πήρε "γιώργκο μη λες τέντοια"..κτλ όμως ήταν γαμώ τα τυπάκια. Αμόρφωτος αλλά πολύ καλό παιδί.

Δημοσ.

μολις υπεδειξες ενα ακομη παραδειγμα γιατι η δημοκρατια δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα στην Ελλαδα...

Δημοσ.

Παιδιά, ο επόμενος που θα υποστηρίξει πως όλοι οι άνθρωποι/λαοί είναι ίσοι, να το τεκμηριώσει παρακαλώ.

Επίσης, θέλω να δώσει link στο youtube, όπου θα δείχνει τον ίδιο (σε ανύποπτο χρόνο) να μιλάει με τον ίδιο ακριβώς ευγενικό τρόπο, σε μαύρη από τη νιγηρία*/αλβανό οικοδόμο/πακιστανό τζαμοκαθαριστή/Σουηδέζα τουρίστρια/στον Παπαδήμο.

*ναι, σωστά καταλάβατε το επάγγελμα.

Δημοσ.

Κάποτε δούλευα με έναν αιγύπτιο που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Με συμπαθούσε κτλ. Του κάνω μια μέρα για πλάκα.."αλαχ μαλακίες images?q=tbn:ANd9GcRKtb6zwJw_RbmnS0HRQa0oMkdKWdZXTGW7-FMXNqbbbvnWAr1_i_X1LK4.."

Τα ψιλο πήρε "γιώργκο μη λες τέντοια"..κτλ όμως ήταν γαμώ τα τυπάκια. Αμόρφωτος αλλά πολύ καλό παιδί.

Γιατι, οι χριστιανοι δε θα τα παρουν αν βρισεις το Θεο τους?

Παιδιά, ο επόμενος που θα υποστηρίξει πως όλοι οι άνθρωποι/λαοί είναι ίσοι, να το τεκμηριώσει παρακαλώ.

Ισοι απο ποια αποψη?

Απο την αποψη πχ. της εργατικοτητας, της συνεπειας, της αξιοκρατιας, εμεις οι ελληνες ειμαστε κατωτεροι απο πολλους αλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...