DrLo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το παρεμπόριο δεν είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα στο κόσμο ούτε με πολυαπασχολεί ο κύκλος του χρήματος/φόροι/κρατικά έσοδα κλπ - Αλλά όταν προσπαθώ θα βγω από το Μετρό του Αιγάλεω και πρέπει να κάνω άλμα τριπλούν πάνω από τα σεντόνια με ενοχλεί. - Όταν προσπαθώ να περπατήσω στο πεζοδρόμιο της Παητσίων και δε μπορώ με ενοχλεί. - Όταν κάθομαι σε ένα καφέ να ριλαξάρω και μου σπάνε τα νευρα με τα cd με ενοχλεί. πως να το κάνουμε ... υπάρχει και ένα όριο. Ούτε πιστέυω ότι όλοι όσοι πουλάνε αυτά τα τσαντάκια-cd-μπιχλιμπίδια πεινάνε. Όχι περισσότερο από όσο πεινανε χιλιαδες άλλοι. Το θέμα είναι ότι τέτοια ώρα τέτοια λόγια ... έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όσο για το τύπο που σκοτώσανε στο Πακιστάν στο 1ο βιντεάκι το μόνο που μου προκάλεσε εντύπωση είναι το πόσο καθυστέρησε να του τη φυτέψει ο ranger ... Έχοντας περάσει κάποια χρόνια στο Καράτσι δε μπορώ να φανταστώ κάποιον να τραβά το G3 ranger και να περιμένει να δει την επόμενη μέρα.
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αν απλά εφαρμόζονταν οι σχετικοί νόμοι δεν θα είχαμε τέτοια θέματα.
slipknot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Να πουμε .Αλλα μην υποβιβαζεται εσκεμμενα το προβλημα σε αναπτηρες και τριανταφυλλα http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=60027 http://epirus.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=279:-l-r-&catid=58:2011-02-02-14-40-41&Itemid=53 Οκ, πουλάνε κι άλλα... Το παράδειγμα με τον zippo δεν το ανέφερα τυχαία. Πρέπει κάποια στιγμή να εντάξουμε στην εξίσωση και τον παράγοντα της βλαχονοοτροπίας μερικών να προτιμούν μούφο-επώνυμα προϊόντα από no name ποιοτικά προϊόντα, μόνο για τη μόστρα. Όσοι αγοράζουν δεν πιστεύω να προτιμούν Πακιστανούς, απλά τυχαίνει.
firewalker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειδα να χτυπανε καναν ελληνα πολιτη. Κατι δοσιλογα γουρουνια μονο Δηλαδή έχει σημασία αν η αστυνομία χτυπά Έλληνες πολίτες ή δοσίλογα γουρούνια; Και δεν νομίζω πως ο όρος "δοσίλογα γουρούνια" είναι σωστός για τους μετανάστες. Λογικά οι mods δεν είδαν το μήνυμα σου.
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το παρεμπόριο δεν είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα στο κόσμο ούτε με πολυαπασχολεί ο κύκλος του χρήματος/φόροι/κρατικά έσοδα κλπ - Αλλά όταν προσπαθώ θα βγω από το Μετρό του Αιγάλεω και πρέπει να κάνω άλμα τριπλούν πάνω από τα σεντόνια με ενοχλεί. - Όταν προσπαθώ να περπατήσω στο πεζοδρόμιο της Παητσίων και δε μπορώ με ενοχλεί. - Όταν κάθομαι σε ένα καφέ να ριλαξάρω και μου σπάνε τα νευρα με τα cd με ενοχλεί. πως να το κάνουμε ... υπάρχει και ένα όριο. Ούτε πιστέυω ότι όλοι όσοι πουλάνε αυτά τα τσαντάκια-cd-μπιχλιμπίδια πεινάνε. Όχι περισσότερο από όσο πεινανε χιλιαδες άλλοι. Το θέμα είναι ότι τέτοια ώρα τέτοια λόγια ... έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όσο για το τύπο που σκοτώσανε στο Πακιστάν στο 1ο βιντεάκι το μόνο που μου προκάλεσε εντύπωση είναι το πόσο καθυστέρησε να του τη φυτέψει ο ranger ... Έχοντας περάσει κάποια χρόνια στο Καράτσι δε μπορώ να φανταστώ κάποιον να τραβά το G3 ranger και να περιμένει να δει την επόμενη μέρα. καλα κανεις και σε ενοχλει εμενα με ενοχλει να κυκλοφορω με το αυτοκινητο μου σε διαφορα μερη της ελλαδας και να βλεπω κασονια και κωνους στους δρομους γιατι εκει ειναι παρκινγκ μονο για μαγαζια το ιδιο και με τα πεζοδρομια. εκει ομως οι μπατσοι παιρνουν μιζα απο τα βρωμομαγαζα και δε κανουν τιποτα. και στη τελικη αυτοι που επιτρεψαν στους λαθρομεταναστες να ερθουν και να μεινουν,και να τα κανουν ολα αυτα ειναι αυτοι που το παιζουν πατριωτες και προστατες της χωρας στα καναλια. ζουγκλα εχουμε,ο καθενας δαγκωνει τον αλλον για να επιβιωσει.
Porg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καλα κανεις και σε ενοχλει εμενα με ενοχλει να κυκλοφορω με το αυτοκινητο μου σε διαφορα μερη της ελλαδας και να βλεπω κασονια και κωνους στους δρομους γιατι εκει ειναι παρκινγκ μονο για μαγαζια το ιδιο και με τα πεζοδρομια. εκει ομως οι μπατσοι παιρνουν μιζα απο τα βρωμομαγαζα και δε κανουν τιποτα. κάνεις λάθος, απλός κάνουν τα στραβά μάτια γιατί αν αρχίσουν το γράψιμο δεν θα μείνει δέντρο στον Αμαζόνιο απτα μπλοκάκια που θα χρειαστούν. αν πάρεις τηλ όλα γίνονται
panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οι πακιστανοι που δεν ειχαν χαρτια δηλαδη. Να κανουν καταγγελιες. Infinite facepalm. Toτε μην τους δικαιολογεις.Το οτι καποιοι ειναι ζωα στον χαρακτηρα δε σημαινει οτι πρεπει να λυπηθουμε αυτους που τραβηξαν οτι τραβηξαν.Αν ηταν νομιμοι δεν θα τα παθαιναν ολα αυτα.
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αν απλά εφαρμόζονταν οι σχετικοί νόμοι δεν θα είχαμε τέτοια θέματα. Ελα τωρα και συ. και πως θα βρισκε μετα την ευκαιρια ο καθενας να το παιζει ανθρωπιστης και επαναστατης πισω απο την οθονη του υπολογιστη του,μεσα στην θαλπωρη του δωματιου του;
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ρε κιλλικ, για κάποιους είναι αυτονόητα ορισμένα πράγματα.
PCharon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω μια εμβόλιμη επισήμανση, δηλαδή όχι συνδεδεμένη με τα ακριβώς πάνω μου posts: - Αυτός που απεχθάνεται/χτυπάει κάποιον επειδή είναι διαφορετικής φυλής λέγεται ρατσιστής. - Αυτός που συμπαθεί/δε χτυπάει κάποιον επειδή είναι διαφορετικής φυλής λέγεται ρατσιστής ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Η διάκριση, είτε γίνεται με θετικά συναισθήματα, είτε με αρνητικά, είναι εξ' ορισμού διάκριση ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις. Ο νοών νοείτω. Προσωπική μου γνώμη γι αυτά που είδα είναι πως καλώς δώθηκε στα ΜΑΤ εντολή να υποχωρήσουν. Έχεις περισσότερα να χάσεις αν γίνεις κακός. Αν και νομίζω πως θα έρθει η στιγμή που δε θα υποχωρήσουν και θα έχουμε άλλα. Όσο για τα καταστήματα, ούτως ή άλλως όπως πάμε, το πούλο θα το φάν(μ)ε (κάνει και ρήμα) και δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι μόνο το παρεμπόριο. Το Mini που την έφαγε τη ξυλεία, πιστεύω πως έγινε κατά λάθος και μόνο, εχθρός γι αυτούς ήταν η μπατσαρία. Βέβαια αν ο πολίτης στο Mini ήταν κι αυτός «εχθρός» δε θα ήταν κατά λάθος, αλλά αυτό θα το δούμε στο μέλλον, αναλόγως τί θα μας βάλει η τύχη να μοιραστούμε εμείς οι γηγενείς και οι μετανάστες.
xreokopia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω μια εμβόλιμη επισήμανση, δηλαδή όχι συνδεδεμένη με τα ακριβώς πάνω μου posts: - Αυτός που απεχθάνεται/χτυπάει κάποιον επειδή είναι διαφορετικής φυλής λέγεται ρατσιστής. - Αυτός που συμπαθεί/δε χτυπάει κάποιον επειδή είναι διαφορετικής φυλής λέγεται ρατσιστής ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Η διάκριση, είτε γίνεται με θετικά συναισθήματα, είτε με αρνητικά, είναι εξ' ορισμού διάκριση ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις. Εννοεις οτι ρατσιστης ειναι οποιος ελληνας αντιπαθει ελληνα αλλα συμπαθει ξενο?
bluesattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Aυτος που υπερασπιζεται τους λαθρεμπορους γιατι θελει σε λαθος (ως συνηθως) στιγμη να κανει την επανασταση του (μπατσοι και τα σχετικα ) τι ακριβως ειναι ?
DrLo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 καλα κανεις και σε ενοχλει εμενα με ενοχλει να κυκλοφορω με το αυτοκινητο μου σε διαφορα μερη της ελλαδας και να βλεπω κασονια και κωνους στους δρομους γιατι εκει ειναι παρκινγκ μονο για μαγαζια το ιδιο και με τα πεζοδρομια. εκει ομως οι μπατσοι παιρνουν μιζα απο τα βρωμομαγαζα και δε κανουν τιποτα. και στη τελικη αυτοι που επιτρεψαν στους λαθρομεταναστες να ερθουν και να μεινουν,και να τα κανουν ολα αυτα ειναι αυτοι που το παιζουν πατριωτες και προστατες της χωρας στα καναλια. ζουγκλα εχουμε,ο καθενας δαγκωνει τον αλλον για να επιβιωσει. Δε βλέπω που διαφωνούμε. Και μένα με ενοχλούν τα κασόνια μόνο που δε πιστεύω ότι μπαίνει κανεις στη διαδικασία να πληρώσει την αστυνομία για αυτό. Έχει κανείς την υποψία ότι αν δεν πληρώσει δηλαδή θα νοιαστεί η αστυνομία για το πάρκινγκ έξω από το μαγαζί ? Δε νομίζω. Η ίδια ανικανότητα της αστυνομίας/πολιτείας/κράτους όπως θες πεσ'το να βάλει μια τάξη στα κασόνια είναι αυτή που φταίει και για τα δύο μπάχαλα. Η ανευθυνότητα που καλιεργήθηκε επί χρόνια υπο τη λογική να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μη δημιουργούμε αντιπάθειες, να παίρνουμε το μισθό μας και να πηγαίνουμε σπίτι είναι η αιτία και των δύο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είμαι κάνας μανιακός υπερ της απόλυτης τάξης, δε θα τα πάρω στο κρανίο πχ αν τύχει καμιά φορά να δω ένα πιασμένο πάρκινγκ όπως δε θα με πολυπείραζε αν και κανας φουκαράς παει να γβάλει κανα μεροκάματο πουλόντας λαθραία. Όμως αν σε κάθε στενό υπάρχουν 5-10 πιασμένα πάρκγινγκ και σε κάθε 2ο βήμα βλέπεις ότι ο καθένας πουλάει ότι θέλει παράνομα/λαθραία και αυτό γίνεται συστηματικά όχι από μεμονομένους φουκαράδες αλλά από κάποιους που εκμεταλέυονται την ανυπαρξία ελέγχου για να στήσουν το μαγαζί τους ... τότε με ενοχλούν και οι δύο περιπτώσεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Aυτος που υπερασπιζεται τους λαθρεμπορους γιατι θελει σε λαθος (ως συνηθως) στιγμη να κανει την επανασταση του (μπατσοι και τα σχετικα ) τι ακριβως ειναι ? Συγχυσμενος. Ειναι συνηθες φαινομενο καποιος να ξεκιναει απο το ενα (πχ δε χωνευει τους μπατσους) και να αποκτα ολη τη γκαμα αποψεων για ολα τα θεματα, των πολιτικων χωρων που δεν χωνευουν τους μπατσους. Ειναι σαν το "αν και μονο αν" που μας μαθαινανε στα μαθηματικα. Μισεις τους μπατσους αν και μονο αν αγαπας τους λαθρομεταναστες. Αγαπας τους λαθρομεταναστες αν και μονο αν θεωρεις φασιστα οποιον τους βλεπει ως κοινωνικο βαρος. Θεωρεις φασιστες τους αλλους αν και μονο αν επιδικνυεις τις αντιεθνικες σου αποψεις. Και παει λεγοντας. Δηλαδη εναν ανθρωπο να πει ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ αλλα εξω και οι λαθρομεταναστες, no chance να βρεις στην Ελλαδα. Εννοεις οτι ρατσιστης ειναι οποιος ελληνας αντιπαθει ελληνα αλλα συμπαθει ξενο? Εννοει οτι την κοινωνικη σου συμπεριφορα την καθοριζει και παλι η καταγωγη του αλλου. Ειτε αυτη ειναι σωστη κοινωνικη συμπεριφορα, ειτε ειναι λανθασμενη, το γεγονος οτι καθοριζεται απο την εθνικοτητα του αλλου, ναι σε κανει ρατσιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα