Προς το περιεχόμενο

insomnia solution?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ειναι εφιαλτικο να μετρας προβατακια:)

Κλείσε τα μάτια, σκέψου ότι είσαι σε μια αποβάθρα σταθμού τρένων και μέτρα βαγόνια...

Ή απλώς μέτρα.. άσε τα προβατάκια στον τσομπάνη!

Δημοσ.

Μην κοιμηθεις , πηγαινε το σερι μεχρι την αλλη μερα κ κοιμησου μια κ καλη

Μετά από 10 μέρες που είχα αντιστρεψει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τη μέρα σε νύχτα και τούμπαλιν, λέω δεν πάει άλλο, θα κάνω αυτό.

Οπότε ξύπνησα στις 3am (νορμάλ φαση, για το ανώμαλο μου ρολόι τότε) ξημερώματα Παρασκευής, κ με χίλια ζόρια κρατήθηκα έως τις ~12 το βράδυ Παρασκευής. Κομμάτια, να μην βλέπω μπροστά μου από την κούραση. Κι οπότε λέω εντάξει δεν παίζει, ένα 10-12ωρο θα το χτυπήσω με τέτοιο ψόφο. Στις 6 το πρωί ήμουν πάλι στο πόδι :-(

Κοινώς, αν δεν μιλάμε για απλές καταστάσεις αλλά είναι θέμα ψυχολογίας, άγχους κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί, δεν στρώνει με γαλατακια/τσαγάκια και όλα τα συναφή. Μου πήρε ένα μήνα να επανέρθω στο προηγούμενο μου πρόγραμμα. Και όπως είπε και ο TS, Είναι βάσανο αυτή η κατάσταση όταν προκύπτει.

YΓ. Τα προβατάκια μου θύμισαν το ανέκδοτο που ο ψυχίατρος του είπε να μετράει προβατάκια που πηδάνε το φράχτη κι ο άλλος χειροτέρεψε γιατί σε κάποια φάση κάποια καρφωνόντουσαν στον φράχτη. :P

Δημοσ.

LOL

α) Εχμ, το να ξυπνάς στις 6 το πρωί δεν το θεωρώ γενικά με τίποτα νορμάλ, και ένα παραπάνω όταν μιλάμε για άνεργο που δεν έχει κανένα λόγο να σηκώνεται με τους λύκους και τις κότες μέσ'τα σκοτάδια/άγρια χαράματα

β) και οι 6 ώρες ύπνου είναι δεδομένο ότι δεν είναι νορμάλ, και πάλι ένα παραπάνω όταν ήσουν στο πόδι 21 ώρες σερί και απολύτως κομμάτια.

Δημοσ.

το βραδυ ξυπναω ενδιαμεσα της νυχτας και δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα τι να κανω?

Να κοιμηθείς.

In before the ψέκασμα από τον moderator.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μην ξυπναω μεσα στη νυχτα αυτο ειναι το προβλημα και αν δεν το εχει καποιος δεν μπορει να καταλαβει τι μανικι ειναι

Δημοσ.

Τα ιδια και εγω, βασικα ξυπναω και αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα πραγματα.

Χρειαζομαι περιπου 3 ωρες μεχρι να ξανακοιμηθω.

Εκανα τα ιδια με τον scullyist, ατακτες ωρες υπνου, σερι ανα 2 μερες

μπας και φτιαξω το προγραμμα αλλα δεν..

Ο συνδιασμος ατακτου υπνου, το να μην βλεπεις μερα, κακης διατροφης και άλλα,

δημιουργουν καταθλιψη, αγχος, δυσκολιες στον υπνο, δυσκολιες συντονισμου

και γενικα ειναι σαν να εχεις permanent jetlag.

Σκεφτομουν να παρω βαλεριανα που βοηθαει να κοιμηθεις, να δω αν κανει τιποτα.

Η αλλη σκεψη ηταν τα υπνοτικα, πραγμα τραγικο.

Οποτε δεν ηθελα να φτασω σ'αυτο το σημειο.

Δεν το ελυσα, απλα ετυχε να πιασω προσωρινη δουλεια οποτε ισιωσε το πραγμα.

Πρωτα απο ολα, απολαμβανω τον υπνο σε σχεση με τις ανωμαλιες που εκανα πριν.

Δεν πεφτω στο κρεβατι και λεω, "ωχ, πρεπει να παλεψω παλι να κλεισουν τα ματια μου"

Η δουλεια ή κατι να σε απασχολει λιγες ωρες σιγουρα βοηθαει να ισιωσεις το βιολογικο σου ρολοι.

Δημοσ.

Δεν το ελυσα, απλα ετυχε να πιασω προσωρινη δουλεια οποτε ισιωσε το πραγμα.

Άρα δεν είσαι κουρασμένος και για αυτό δε σε πιάνει ο ύπνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...