alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Έχω προβλημα με το λαπτοπ...χθες το ανοιξα κανονικα και μετα απο 2 λεπτα λειτουργιας κολλησε η οθονη και μετα εγινε ασπρομαυρη...και τωρα οποτε το ανοιγω ειναι ασπρομαυρη...εκανα συνδεση με αλλη οθονη και μου δειχνει μεχρι εκει που κανουν τα win συνδεση και μετα μαυρη οθόνη,ολα αυτα με την εξωτερικη οθονη.ξερετε τπτ?
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σε Safe mode μπαίνει; Σε εκείνα τα 2 λεπτά τι έκανες; Το ζόρισες; Γενικά το λάπτοπ ήταν ζεστό τελευταία;
alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 σε safe mode θα το δοκιμάσω και θα σου πω....σε εκεινα τα 2λεπτα δν το ζορισα μονο στο σκληρο πηγα να δω κατι αρχεια...αλλα γενικα δν ηταν ζεστο...
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το λάπτοπ έχει καθαριστεί απο τότε που αγοράστηκε; Βασικά μάλλον θα έχεις θέμα με την κάρτα γραφικών σου, ψημένη... Αυτές οι 8400-600 ήταν μπρίκια.... Κάνε αυτό με το safe mode και βλέπουμε...
alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εχω κανα χρονο να το καθαρισω...αλλα δε το εβαζα πανω απο μαλλινα και τετοια...αν ειναι καρτα γραφικων οπως λες ,γινεται ευκολα η αλλαγη?
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχει και πολύ σημασία σε αυτήν την σειρά καρτών, ήταν ελαττωματικές... Απλά αμα ήταν ζεστό ήταν +1 λόγος... Όσο για την αλλαγή ναι, εύκολη είναι, το θέμα είναι οτι είναι ασύμφορη... (όπως το βλέπει βέβαια καθένας... Κάτσε όμως να δούμε άμα είναι αυτή που έχει το θέμα όντως...).
alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μπαίνει με safe mode κανονικά και το άφησα για κάνα 3-4 λεπτά...οποτε τι λες?
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Λέω οτι έχεις κάψει κάρτα γραφικών.... 99% Σε Safe mode βάλε hwmonitor, τρέξε το ως διαχειριστής και γράψε εδώ τις θερμοκρασίες. Ή ανέβασε μια εικόνα, ότι βολεύει. Πάστα θερμοαγώγιμη έχεις;
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το έτρεξες ως διαχειριστής; (Δεξί κλίκ--> Εκτέλεση ως διαχειριστής). Αν ναι δοκίμασε τότε το speedfan ή το aida64 (ή everest - καρτέλα sensors). Κάπου πρέπει να έχεις ένα 60ρι με 70 θεωρητικά...
alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 φιλε να σε ρωτήσω?αφού μου δείχνει στην άλλη οθόνη σημαίνει ότι κάηκε η οθόνη μου και όχι η κάρτα γραφικών...
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οχι, όταν καεί η κάρτα μπορεί να σου το κάνει και αυτό, η εξωτερική δεν επηρεάστηκε τόσο απο το πρόβλημα της κάρτας και για αυτό θα δουλεύει λίγο... Όμως μπορεί μετά απο μια-δυο ώρες να μην δείχνει ούτε εκεί... Για αρχή θα έλεγα αμα έχεις πάστα να δοκιμάσεις να την αλλάξεις όπως και να βγάλεις-βάλεις την κάρτα γραφικών, μην έχεις πολλές ελπίδες όμως...
nikos903 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πιο μετά άμα δεν κάνει κάτι η πάστα και το βάλσιμο - βγάλσιμο βλέπουμε. Πάντως το λάπτοπ σου παίρνει xmx-II άμα θες να ψάξεις, οι τιμές είναι τσιμπημένες και θα έλεγα να μην πας σε σειρά 8χχχ αμα βρεις.Μόνο όσες 9χχχ υποστηρίζει ή την 3470 :/
alcibaridis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 πως θα καταλάβω πια είναι η κάρτα γραφικών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα