soklhtos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα συγνώμη για το τόσο απλώ πρόβλημα που έχω απλά δεν ξέρω τι να κάνω...!!! να σας πω οτι δουλεύω windows 7 64 bit. αφού έχω νοικιάσει ένα dvd απο το βιντεο κλαμπ παω να το βάλω στον υπολογιστή παρουσιάζω το εξής πρόβλημα... μου λεει το windows media player (το σύστημα σας έχει ρυθμιστεί στην περιοχή dvd 1.για αναπαραγωγή αυτού του dvd,ρυθμίστε το συστημά σας στην περιοχή 2.) έχω 2 dvd-rom και τα 2 απο όσο ξέρω δουλεύουν... αν γνωρίζει κάπιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω.. θα του ήμουν ευγνόμων να δώ ένα dvd.. ευχαριστώ πολύ...
soklhtos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το άλλο δεν το ανοίγει καν...φορτόνει μια ώρα και δεν λέει τίποτα....
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Είναι λόγου προστασία περιοχής(ενάντια στην διεθνή πειρατεία) χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα όπως το AnyDVD που ακυρώνει την προστασία αυτήν. Αν θες δοκίμασε με κάποιον άλλο player π.χ. vlc SMplayer αφού αν το drive έχει μόνο software προστασία με αυτόν τον τρόπο παρακάμπτετε.
soklhtos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις... απο ότι κατάλαβα πάμε σε πρόγραμμα έχω το jet audio και σε αυτό το ίδιο κάνει... θα το κατεβάσω το πρόγραμμα και θα σας πώ.. πάντος ευχαριστώ.. και ένα τελευτέο το bs player κάνει;;
Crypton-R- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε δεξί-κλικ στο Υπολογιστής > Ιδιότητες. Άνοιξε το Διαχείριση Συσκευών από αριστερά. Βρές το Μονάδες DVD/CD-ROM και κάνε δεξί-κλικ Ιδιότητες στο DVD Drive σου. Πήγαινε στην καρτέλα Περιοχή DVD, βάλε Ελλάδα και το DVD θα παίξει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα