Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν μια εβδομαδα ολο χαρα παρελαβα την αναβαθμηση μου. συναρμολογοντας ολο χαρα οταν τελειωσα εγκατεστησα τα windows 7 ( για πρωτη φορα ) ολα καλα ως εδω. εχω ομως μεγαλα προβληματα με την εγκατασταση παιχνιδιων και προγραμματων. πχ sto crysis μου βγαζει το σφαλμα 1335 που απο οτι διαβασα δεν εβγαλα ακρη. με τα πολλα δοκιμασα την ραμ μου με το memtest. το αποτελεσμα ηταν φρυκτο ( αν ειναι καλο το προγραμμα γιατι δν το εχω δουλεψει και ποτε ) στο 50% μου εβγαλε 80 χιλιαδες περιπου errors. εκει φυσικα το εκοψα γιατι λεω κατι γινεται.. και ρωταω. επιτρεπετε αυτο το πραγμα σε καινουργια μνημη ? μια ddr3 1333 corsair ειναι . τι μου προτεινεται ? υπαρχει καποιο fixed? παω για αντικατασταση ? η φταιει κατι αλλο για τα ερρορς? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς μπορεί να φταίει και η CPU ή η MB ή απλά οι λάθος ρυθμίσεις στο BIOS,λες για αναβάθμιση,ποια ήταν αυτή;;;τι άλλαξες;

Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν το δήλωσες σωστά στο BIOS.

Δημοσ.

Link

Link

Link

αυτα εδω ειναι τα πραγματα.. τις ρυθμισεις στο bios δεν τις εχω πειραξει καθολου.. αν πρεπει να τις πειραξω πειτε μου τι ακριβως να κανω το o.c δεν με ενδιαφερει καθολου παντως και δεν εχει εφαρμοστει πανω τους . ευχαριστω

Δημοσ.

Διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής που αγόρασες και θα σου λέει με λεπτομέρειες που να μπεις και τη να κάνεις.

Βασικά για αρχή μπες στο bios βάλε τα όλα σε auto (όσα δεν είναι) και ακόμα και να μην αλλάξεις τίποτα κάνε save and exit αποθήκευσε δηλαδή γιατί ενδέχεται έτσι να τα αναγνωρίσει όλα σωστά.

Αν δεν πιάσει αυτό δυστυχώς θα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα της τιμές(χρονισμούς και volt) που αναγράφουν οι μνήμες,και αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά τότε την έκατσες αφού πολύ πιθανόν κάποιο από αυτά τα υλικά να είναι χαλασμένο και καλά ξεμπερδέματα μετά με το plaisio.

Δημοσ.

ολα ειναι στο auto απο μονα τους. οι ραμ ομως δεν εχουν καποιο ενχειριδιο και ετσι δεν ξερω ουτε ταση λειτουργιας ουτε τπτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...