Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπών ακούστε! ο ξάδερφος μου έχει την 8400gs! η κάρτα έχει εξόδους vga, Dvi και s-video!

Change%20the%20default%20program%20Windows%20XP%20uses%20to%20open%20a%20specific%20type%20of%20file_clip_image003.jpg

Λοιπών θέλει να συνδέσει την τηλεόραση του που είναι 10 μέτρα μακρυά ώστε να προβάλη παιδικές ταινίες απευθείας από τον υπολογιστή του, για να βλέπει η μικρή του κόρη!

Η κάρτες γραφικών συνοδεύονται από έναν αντάπτορα s-video σε rca composite-componet!

7-pin-s-video-4-pin-adapter-component-video.jpg.ashx?width=400&height=266&format=jpg

λόγο οικονομικων αγοράσαμε 11 μέτρα rca και το συνδέσαμε στην τηλεόραση!

Το θέμα τώρα είναι πως δεν κάνει "Προέκταση οθόνης" ή έστω να δείχνει την ίδια εικόνα και στην τηλεόραση και στην οθόνη υπολογιστή!μόνο σε ένα από τα δύο στέλνει το σήμα!(η οθόνη είναι με vga και το λειτουργικό είναι windows 7)

Δοκίμασα τα πάντα, ακόμα και φρέσκια εγκατάσταση παλαιότερων οδηγών και καινούργιων! μέχρι και στη registy πείραξα κάτι τιμές για τα monitor! όμως δεν στέλνει με τίποτα το σήμα και στις δυο οθόνες ταυτόχρονα!

Τη μπορούμε να κάνουμε? :/

Δημοσ.

Όταν κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πατήσεις Ανάλυση δεν σου τα έχει αυτά η δεν το έχεις πατήσει;

mntw.jpg

Δημοσ.

Τα έχει απλά όταν πάω να κάνω ως Επέκταση τότε μου γράφει ότι δεν γίνεται! γενικά τίποτα δεν κάνει!

Μόνο τις δυο τελευταίες επιλογές μπορώ να αλλάξω και να στέλνει το σήμα στην τηλεόραση ή στην οθόνη!

Από ρυθμήσεις έχω κάνει τα πάντα! αν κάποιος γνωρίζει το τι πρόβλημα έχει, ας μου πει! έστω ας πει κάτι διαφορετικό για να δοκιμάσω!

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει ο τρόπος σύνδεσης, δηλαδή το s-video. Τι τηλεόραση είναι; Μπορείς να την φέρεις κοντά στο PC και να την συνδέσεις με άλλον τρόπο να δείς αν δουλέψει;

Δημοσ.

δοκιμασε πατημενο το πληκτρο τον windows κ το "Π" να δεισ αν θα σ βγαλει επιλογες να διαλεξεις που θελεις να φαινετε....

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει ο τρόπος σύνδεσης, δηλαδή το s-video. Τι τηλεόραση είναι; Μπορείς να την φέρεις κοντά στο PC και να την συνδέσεις με άλλον τρόπο να δείς αν δουλέψει;

Η τηλεόραση είναι LCD και το συνδέω με κίτρινο RCA δλδ μόνο για εικόνα! το θέμα είναι πως αν στείλο το σήμα μόνο στο S-video, τότε η τηλεόραση δείχνει κανονικά τον υπολογιστή! αλλά εγώ θέλω ταυτόχρωνη προβολή ή να γίνει σαν προέκταση όθόνης! το σήμα πάει κανονικά στην τηλεόραση!

δοκιμασε πατημενο το πληκτρο τον windows κ το "Π" να δεισ αν θα σ βγαλει επιλογες να διαλεξεις που θελεις να φαινετε....

Αυτό που λες είναι από τις πρώτες δοκιμές που είχα κάνει! ναι εμφανίζει τις επιλογές αλλά για να δουλέψει η τηλεόραση, πατάω να δουλέψει μόνο η δεύτερη οθόνη!

Δοκίμασες και μέσα από τον οδηγό της nvidia;;;

Στην καρτέλα οθόνη-> διαμόρφωση πολλαπλών οθονών

ναι το δοκίμασα και αυτό! αλλά και εκεί μόνο στην μια οθόνη στέλνει το σήμα! δεν μου ενεργοποιή και τις δυο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...