Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-δε θυμάμαι αν είχε πινακίδα ρ40.(το ξέρω μαλακία μου οταν σχολάσω θα πάω να τα δω όλα ξανά)

-το όνομα του υπαλλήλου είναι σαν συνταγή γιατρού δε βγάζεις λέξη.

-και φίλε τερλέγκα στη παύλου μελά με γράψανε(ήταν το κοντινότερο μέρος να αφήσω το αμάξι να πάρω μια κολοκρέπα απ τον βαλεντίνο στη ναβαρίνου και στην σβώλου γινόταν της άνας)

Δημοσ.

-και φίλε τερλέγκα στη παύλου μελά με γράψανε(ήταν το κοντινότερο μέρος να αφήσω το αμάξι να πάρω μια κολοκρέπα απ τον βαλεντίνο στη ναβαρίνου και στην σβώλου γινόταν της άνας)

Φίλε εκεί παίζει αυστηρό δάκτυλο με βιξ όλη η πόλη το ξέρει. Από τότε που έγινε η αγίας Σοφίας πεζόδρομος ιδίως σε πάει αίμα από όλες τις μεριές αυτός ο δρόμος.

Αν έχει πινακίδα δε το έχω προσέξει είναι η αλήθεια. Εμπειρικά και μόνο αποφεύγω να παρκάρω σε τέτοιους δρόμους.

Περαστικά σου πάντως. Όσον αφορά την κλήση δε τη γλυτώνεις στο λέω εξ αρχής. Για το σούτι αν βρεις μάρτυρες τότε είσαι οκ. Απαράδεκτο πάντως ο δημοτικός.

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Και ένας από τους λόγους τους οποίους οι δικηγόροι & συμβολαιογράφοι δεν θέλουν να μπουν ξένες εταιρίες στην Ελλάδα είναι ότι οι μεγάλες εταιρίες εχουν το no win no fee σε αυτές τις υποθέσεις.

Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν ισχύει. Κατ'αρχήν και στην Ελλάδα οι δικηγόροι δουλεύουν με no win no fee αν το συζητήσουν με τον πελάτη, κυρίως βέβαια στα αυτοκινητικά και στα εργατικά χωρίς όμως να αποκλείονται κι οι υπόλοιπες.

Επιπλέον, υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιθυμούν οι δικηγόροι την μαζική έλευση των ξένων δικηγορικών εταιρειών στην Ελλάδα - αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος.

Δημοσ.

Για να μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις?

Τους τελευταίους μήνες είμαι σε δικαστική διαμάχη με μια μεγάλη ελληνική επιχείρηση, την μεγαλύτερη στον τομέα της.

Τα έξοδα του δικηγόρου μου τα πληρώνω εγώ. ΑΝ στο τέλος δικαιωθώ αυτοί θα πληρώσουν όλα τα έξοδα του δικαστηρίου, όχι όμως και τον δικηγόρο μου. Νομίζω αυτό ισχύει γενικά. Καλό θα ήταν κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας απαντήσει.

Από κει και πέρα, προς τον ts, φίλε μου θα σου έλεγα να το κυνηγήσεις. Ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που του συμβαίνει, μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.

Και δεν στο λέει αυτό κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί.

Εδώ και μήνες έχω χάσει την ηρεμία μου, βλέπω κάθε μέρα απίστευτες καταστάσεις και συμπεριφορές, το δίκιο μου με πνίγει και κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά. Με εξαπάτησαν και νόμιζαν ότι έτσι απλά θα το αφήσω να περάσει όπως τόσοι και τόσοι -φαντάζομαι- στο παρελθόν.

Κι αν και βρίσκομαι στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που έχω βρεθεί ποτέ, τα έδωσα στον δικηγορό και θα τους κυνηγήσω όσο δεν πάει άλλο. Και στο τέλος θα δικαιωθώ. Τότε, θα το ξανασκεφτούν πριν κάνουν στον επόμενο αυτά που κάνανε και σε μένα.

μια μεσαια-μεγαλη επιχειρηση εχει και νομικο τμημα που τους πληρωνει με το μηνα+bonus.οποτε χεστηκαν για το ποσες μηνυσεις θα φανε...

τωρα για εξοδα δικηγορου φανταζομαι παιζει ή το βαζουμε μεγαλα τιμολογια για να παρουμε το 1/3 ή τους τα σκας εσυ κανονικα και μετα το δικαστηριο θα σου δωσει ενα αστειο ποσο για τα εξοδα δικηγορου.

------------------------------------

πολυεθνικες για δικηγορους υπαρχουν ηδη arag + das

θα πάω όταν σχολάσω να την ρωτήσω τουλάχιστον άμα είδε να μου κλωτσάει το αμάξι. τώρα τον παππού δε υπάρχει περίπτωση να τον βρω περαστικός ήταν λογικά! και έγιναν όλα τόσο γρήγορα ούτε στημένη να μου την είχανε! λιγότερο από 10 λεπτά έκανα να πάω και να έρθω! βιαζόμουν να μην αργήσω και στην δουλειά! φοβάμαι όμως να το προχωρήσω γιατί στην οπελ μου βάλανε κάτι πινακίδες κουμπωτές που θέλει ζόρι για να βγούνε. εντάξει αφού πάρκαρα παράνομα θα πληρώσω απλά τα ε'ιπα για να ξεθυμάνω λίγο και να καταλάβετε ότι μερικοί είναι τόσο ζώα που γουστάρουν να βλέπουν τον άλλο να τρώει λούκι!

κουμπωτες=καζανόκαρφα (πριτσίνια) ?:P εννοειται απαγορευονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...