Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 20.11.2011 και οπως ανεβαινα προς τα ακυρωτικα στο Συνταγμα με ελεγξαν και ειχα σωστο επικυρωμενο εισητηριο των 0.70€ και την καρτα φοιτητη που μου ειχαν δωσει απο την σχολη τα οποια κ εδωσα.. μου εκοψαν προστιμο και στο σημειο του εισητηριου,επανω στο χαρτι του προστιμου σημειωσαν ΣΩΣΤΟ και με ενημερωσαν να παω στον Κεραμεικο να υποβαλω αιτηση ακυρωσης οπως και εκανα στις 23.11.2011.

Εκει εδωσα το προστιμο με Χ αναγραφομενο στο ποσό,φωτοτυπια της ταυτοτητας και μια βεβαιωση απο την σχολη ο,τι φοιτω εκει η οποια ειναι ΕΕΣ(Εργαστηριο Ελευθερων Σπουδων). Ειπα και στην υπαλληλο αν χρειαζεται και το συγκεκριμενο εισητηριο εκεινης της ημερας και μου ειπε οχι..

Περασαν οι μερες λοιπον και σημερα 23.12.2011 μου ηρθε το χαρτι το οποιο εγραφε οτι η αιτηση ακυρωσης δεν εγινε δεκτη, και μου επιβληθηκε προστιμο 84.00€ το οποιο πρεπει να πληρωθει σε 10 ημερες, αν οχι θα μεταφερθει στην ΔΟΥ της περιοχης μου και το ποσο θα πολλαπλασιαστει *10, δηλαδη 840€..

Το θεμα ειναι οτι μια χαρα δικαιουμαι μισο εισητηριο ..

"Σπουδαστές όσων Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ.), λάβουν άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 3696/2008 (ΦΕΚ Α’ 177/2008) μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας και Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου που εκδίδεται από τον ΟΑΣΑ."

http://www.oasa.gr/content.php?id=mkom

"Σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών -νομίμων- Ι.Ε.Κ. και Ε.Ε.Σ. έως 22 ετών, με επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωσης της Σχολής."

http://athenstransport.com/2011/05/23/reduced-tickets/

"σπουδαστές Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (ΕΕΣ) έως 22 ετών"

http://shopday.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1097

Ειμαι 18 χρονων ακομα οποτε μια χαρα πιανομαι..

Επισης κατα την αρχη της σχολης ειχα παει σε σταθμο του μετρο και ρωτησα αν θα χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο την ταυτοτητα του σπουδαστη που μου εδωσαν απο την σχολη οπως και το εισητηριο φυσικα οσο θα κινουμαι, και μου ειπαν οχι..

Τι κανω εγω τωρα; Το προστιμο φυσικα δεν προκειται να το πληρωσω, γιατι δεν παρανομησα και πρωτα απ' ολα δεν εχω μια... δηλαδη και οριο εναν μηνα να εχουν εγω δεν μπορω να τα μαζεψω γιατι με το ζορι μαζευω τις δοσεις της σχολης και παλι αργω!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αιτιολόγησαν γιατί δεν έγινε δεκτή η αίτηση ακύρωσης;

Οχι,

Απλα αναγραφει οτι η αιτηση ακυρωσης που ειχα υποβαλει με αριθμο προτοκολλου ταδε, δεν εγινε δεκτη

Δημοσ.

δε καταλαβα γιατι σου κοψαν προστιμο.

Κατα τον ελεγχο μου ειπαν και καλα οτι δεν ξερουν αν αναγνωριζεται αυτη η σχολη..

Μην με ρωτησεις αν αναγνωριζεται,

Τετοιο κτηριο,μπροστα σε μετρο και να μην, δεν.. κολλαει. Ειδικα με διοικηση το Chefs Club..

main119-1.jpg

Τι κανω εγω ειναι το θεμα, και που απευθυνομαι!!?

Δημοσ.

Bασικά θα έλεγα απλά να τους γράψεις κι αυτούς και τα πρόστιμά τους και την ΔΟΥ τους και το βρωμο-"κράτος" τους στην μπούτσα σου - εγώ αυτό θα έκανα, αλλά δεν επειδή είμαι εσύ, ούτε κι εσύ είσαι εγώ, πάρε τηλ πριν περάσουν οι 10 μέρες και προσπάθα να βρεις σε ποιούς ν' αποτανθείς για τη μαλακία που τους δέρνει.

Κατά τ' άλλα όμως, (περιέργως) δε λες με ποιό αιτιολογικό σου είπανε ότι σου βάζουνε το πρόστιμο...Δε σου είπαν; Δε ρώτησες; Τους ρώτησες και δε σου είπαν; Αν ισχύει το τελευταίο, μου φαίνεται απίστευτο το να το ανέχτηκες, όπως μου φαίνεται γενικώς απίστευτο το ότι -με βάση αυτά που γράφεις- αποδέχτηκες την όλη διαδικασία και δεν έκανες σκηνικό (εκτός κι αν είχες λόγους να μην εμφανιστείς στην Ασφάλεια Συντάγματος), τη στιγμή που κατά τη γνώση σου ήσουν νομιμότατος.Σαν σε τί αποσκοπούσες; Στο να ζήσεις την εμπειρία του να τρέχεις στον Κεραμεικό για δικαίωση...; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, και δύσκολα θα δεχτώ ότι απλά είχες καταπιεί τη γλώσσα σου ή είχες χεστεί επάνω σου ή ακόμα χειρότερα ότι βιαζόσουν να πας οπουδήποτε εκτός από αιμοκάθαρση.

* μέχρι να ποστάρω, εξηγήθηκε μία από τις απορίες μου, αλλά μόνο μία. Τεσπα πάρε τηλ στην "εξυπηρέτησή" τους, κι αφού εκθέσεις το ζήτημά σου, ζήτα να σου πουν που μπορείς ν' απευθυνθείς.

Δημοσ.

πληρωσε το

και μη ξαναχτυπησεις ποτε εισιτηριο στο μετρο

αν ξαναδεις ελενγκτες γραφτους στα @@ σου.

Δημοσ.

πληρωσε το

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει. Μάντεψε ποιος θα βγει χαμένος απ αυτό.

Δημοσ.

γιατι τι θα του κανουν?θα τον δειρουν?η θα τον κηνυγανε μεσα στους συρμους?

Δε νομίζω να τον δείρουν αλλά αν δε βαριούνται πολύ θα τον κυνηγήσουν. Και δεν ξέρω αν έχει όρεξη να τρέχει για τέτοιους λόγους ο UpToDate_.

Δημοσ.

Bασικά θα έλεγα απλά να τους γράψεις κι αυτούς και τα πρόστιμά τους και την ΔΟΥ τους και το βρωμο-"κράτος" τους στην μπούτσα σου - εγώ αυτό θα έκανα, αλλά δεν επειδή είμαι εσύ, ούτε κι εσύ είσαι εγώ, πάρε τηλ πριν περάσουν οι 10 μέρες και προσπάθα να βρεις σε ποιούς ν' αποτανθείς για τη μαλακία που τους δέρνει.

Κατά τ' άλλα όμως, (περιέργως) δε λες με ποιό αιτιολογικό σου είπανε ότι σου βάζουνε το πρόστιμο...Δε σου είπαν; Δε ρώτησες; Τους ρώτησες και δε σου είπαν; Αν ισχύει το τελευταίο, μου φαίνεται απίστευτο το να το ανέχτηκες, όπως μου φαίνεται γενικώς απίστευτο το ότι -με βάση αυτά που γράφεις- αποδέχτηκες την όλη διαδικασία και δεν έκανες σκηνικό (εκτός κι αν είχες λόγους να μην εμφανιστείς στην Ασφάλεια Συντάγματος), τη στιγμή που κατά τη γνώση σου ήσουν νομιμότατος.Σαν σε τί αποσκοπούσες; Στο να ζήσεις την εμπειρία του να τρέχεις στον Κεραμεικό για δικαίωση...; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, και δύσκολα θα δεχτώ ότι απλά είχες καταπιεί τη γλώσσα σου ή είχες χεστεί επάνω σου ή ακόμα χειρότερα ότι βιαζόσουν να πας οπουδήποτε εκτός από αιμοκάθαρση.

* μέχρι να ποστάρω, εξηγήθηκε μία από τις απορίες μου, αλλά μόνο μία. Τεσπα πα΄ρε τηλ στην "εξυπηρέτησή" τους, κι αφού εκθέσεις το ζήτημά σου, ζήτα να σου πουν που μπορείς ν' απευθυνθείς.

H αιτιολογια τους ηταν ο,τι δεν ηξερε εκεινη η... που μου εκοψε το προστιμο αν αναγνωριζεται η σχολη, την ρωτησα αν ισχυει κανονικα σαν προστιμο και μου ειπε οχι, και να παω στον κεραμεικο απλα να υποβαλω ακυρωση.

Δεν μπορουσα να κανω φασαρια γιατι μου ξηγηθηκε πολυ νορμαλ και χαλαρωσα, και ειχα και το προσωπο μαζι..

πληρωσε το

Δεν έχω μια..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...