KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 δεν το ξεχασα.το αναφερα στο τελευταιο μου ποστ.επισης το αν υπαρχουν μαρτυρες δεν λεει κατι.γιαυτο και αναφερα το παραδειγμα με το λιμενικο. τελος,εμενα κατι μου λεει οτι η σχολη του δεν πρεπει να ειναι αναγνωρισμενη οποτε τζαμπα και η ολη κουβεντα.
gatokoritso Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Είπα το παράδειγμα για να δείξω ότι και να αρνηθείς πρόστιμο τρόποι για να σε κάνουν να το πάρεις υπάρχουν.βασικα το μισό εισιτήριο χωρίς στοιχεία να το δικαιολογήσουν πιάνεται σαν να μην έχεις εισιτήριο.
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 δεν το ξεχασα.το αναφερα στο τελευταιο μου ποστ.επισης το αν υπαρχουν μαρτυρες δεν λεει κατι.γιαυτο και αναφερα το παραδειγμα με το λιμενικο. τελος,εμενα κατι μου λεει οτι η σχολη του δεν πρεπει να ειναι αναγνωρισμενη οποτε τζαμπα και η ολη κουβεντα. Να μη δουλεύόμαστε και μεταξύ μας (πάλι) : στο τελέ ποστ σου, στην ουσία ανέλυσες την περίπτωση η άλλη να ψευδομαρτυρήσει (ΑΝ καταλαβαίνεις τη διαφορά να πει στον μπάτσο "δεν ξέρω αν είναι παράνομος" με το "είναι παράνομος"). Περί της σχολής και της εκπτωτικής νομιμοποίησής της, τα έχω αναφέρει από την αρχή, όπως και ότι η όλη κουβέντα γίνεται καλή τη πίστη βασιζόμενοι στα λεχθέντα του Απ. Αν μας λέει πίπες, είναι άλλο καπέλο. Και ξεκόλλα με το Λιμενικό, είναι αχετότατο γαμώτο. Είπα το παράδειγμα για να δείξω ότι και να αρνηθείς πρόστιμο τρόποι για να σε κάνουν να το πάρεις υπάρχουν.βασικα το μισό εισιτήριο χωρίς στοιχεία να το δικαιολογήσουν πιάνεται σαν να μην έχεις εισιτήριο. ...ναι βρε γατοκόριτσο, το είπες όμως το παράδειγμα για να καταλήξεις στο "είναι να μην μπλέξεις", και στο προφανές "ΜΗ τους πας κόντρα, διότι θα μπλέξεις". Μιλάμε δηλαδή για σύνδεση μεσημεριού με μεσάνυχτα, τη στιγμή που το παρόν αναφέρει καθ' όλα νόμιμη κατάσταση, ενώ το δικό σου τον αντίποδα. Το δε "μισό εισιτήριο", που είναι και η πέτρα του σκανδάλου, απέχει παρασάγγας από το "καθόλου εισιτήριο", κι έχει την ίδια ισχύ που έχει το "αμφίβολο πάσο". Και αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα : το περί "αμφιβολίας", που παίζει καν να μη νομιμοποιεί το πρόστιμο. Έτερον δηλαδή κι εκάτερον, όταν ΔΕΝ έχεις πάσο που να δικαιολογεί το μισό εισιτήριο που κουβαλάς, και βεβαίως είσαι υπόλογος ακριβώς σα να μην έχεις εισιτήριο. Μεγάλη η διαφορά από το ΚΑΙ το ανάλογο εισιτήριο να έχεις, ΚΑΙ το πάσο που να το δικιολογεί, ΚΑΙ την βεβαιότητα ότι είσαι νόμιμος.
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Να μη δουλεύόμαστε και μεταξύ μας (πάλι) : στο τελέ ποστ σου, στην ουσία ανέλυσες την περίπτωση η άλλη να ψευδομαρτυρήσει (ΑΝ καταλαβαίνεις τη διαφορά να πει στον μπάτσο "δεν ξέρω αν είναι παράνομος" με το "είναι παράνομος"). δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο.ειπα οτι θα ελεγε αυτη οτι δεν ειναι σιγουρη πως ειναι αναγνωρισμενη η σχολη,και πως αν κανει λαθος μπορει το παιδι να ακυρωσει το προστιμο οταν παει στον αρμοδιο. αλλο αυτο,αλλο η ψευδομαρτυρια.και στο κατω,κατω αν δει οτι ο αλλος τσαμπουκαλευεται,το πιο πιθανο ειναι να πεισμθει αλλα και να πεισμωσει οτι τελικα εχει δικιο και πραγματι η σχολη δεν ειναι αναγωνρισμενη. και τοτε φωναζει και τον μπατσο. Και ξεκόλλα με το Λιμενικό, είναι αχετότατο γαμώτο. δεν ειναι ασχετο.απεναντιας δειχνει ξεκαθαρα οτι αυτοι οι υπαλληλοι δεν εχουν προβλημα να πουν ψεματα αν ειναι να προστατεψουν την θεση τους. επισης η προτεραιοτητα και το ενδιαφερον του μπατσου ειναι να ασχοληθει με αυτον που δεν γουσταρει να πληρωσει ενα προστιμο,οχι με αυτην,που ειναι γκομενα κιολας,στο αν το βαζει ορθως η οχι το προστιμο. Αν μας λέει πίπες, είναι άλλο καπέλο. δεν ειναι αυτο.το παιδι λεει οτι του πε η σχολη.αν τωρα η σχολη του ειπε ψεματα οτι ειναι αναγνωρισμενη,δεν φταιει γιαυτο το παιδι. αν και νομιζω κανονικα θα επρεπε να του ειχαν δωσει ενα σχετικο χαρτι. πχ εγω οταν πηγαινα σε μια σχολη φωτογραφιαας του δημου μου,μας ειχαν δωσει κατι σαν ταυτοτητα,επικυρωμενη απο τον δημο,να την δειχνουμε μαζι με την ταυτοτητα μας στους μπατσους αν αρχιζανε τις ερωτησεις γιατι βγαζαμε φωτογραφιες στον δρομο. για να μην μπλεκουμε με τον καθε καραγκιοζη που νομιζε οτι ειμασταν τουρκοι κατασκοποι δηλαδη.
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ...βαρέθηκα ήδη Κίλικ, αλλά για μια τελέ φορά : δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο.ειπα οτι θα ελεγε αυτη οτι δεν ειναι σιγουρη πως ειναι αναγνωρισμενη η σχολη,και πως αν κανει λαθος μπορει το παιδι να ακυρωσει το προστιμο οταν παει στον αρμοδιο. θα του πει η αλλη,κυριε μπατσε το εισιτηριο δεν ειναι νομιμο Όκεικ; Το οποίο (κι αυτό το ξαναλέμε), συνιστά "ψευδομαρτυρία", αν το επικαλεστεί. Με μάρτυρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "το πρόσωπο" του Απ, στην κρίση του μπάτσου. Αν δεν το 'χεις καταλάβει, είναι πολύ σημαντική η διαφορά του να του έλεγε "δεν είμαι σίγουρη για τη σχολή σου" από το να του πει "ΔΕΝ έχει έκπτωση η σχολή σου", (ακόμα και) στ' αυτιά ενός μπάτσου. Άλλωστε δε μιλάμε για ληστεία. Λίγη κοινή λογική να έχει ό άλλος ως όργανο με την εξουσία να τρέχει απ' τα μπατζάκια του, όταν το παιδί βγάζει πάσο ΚΑΙ το ανάλογο εισιτήριο να του δείξει, το λιγότερο που μπορεί να κάνει, εφ' όσον δεν έχουν παρθεί στοιχεία, είναι να της πει "το παιδί χτυπιέται" (που ΚΑΚΩΣ δεν χτυπιότανε, που λέμε) ότι η σχολή του είναι καθ' όλα αναγνωρισμένη. Εγώ δεν το γνωρίζω, εσύ λες ότι δεν είσαι σίγουρη - δεν το αφήνουμε να πάει στο καλό τη στιγμή που ΕΧΕΙ μισό εισιτήριο ΚΑΙ πάσο...;". Τί θα έκανε αυτή αν της έλεγε "εγώ δεν τον πάω τμήμα"; Μήνυση στον μπάτσο; Ή λαβή ζιουζίτσου στον Απ; Και είπαμε, πιθανότατα ο μπάτσος θα ήταν ουγκ και θα τον μάζευε. Αυτό όμως σαν -έστω πιθανότερο- σενάριο, δεν σημαίνει να ΜΗΝ "χτυπηθεί" ο Απ (κι ο κάθε Απ), για να διεκδικήσει να ζήσει την περίπτωση να έχει πέσει σε νορμάλ δίποδο. Επίσης, τσαμπουκαλεύομαι και τραμπουκίζω, σημαίνει ότι ξεπερνώ τα όρια τη στιγμή που είτε δεν έχω δίκιο, είτε δεν ξέρω τί μου γίνεται, επειδή η μάνα μου μ' έκανε όμορφο ή έστω έτσι νομίζω. Δεν είπε λοιπόν κανείς να τσαμπουκαλευτεί, το αυτονόητο δικαίωμά του να υποστηρίξει, ενάντια στο ότι παν να τον βγάλουν ελέφαντα μεσ' στο Μετρό. Και αυτό ΔΕΝ περιλαβάνει την "ιδέα" ότι έχει έκπτωση, αλλά τη γνώση και τη βεβαιότητα. Σε κάθε μάλιστα περίπτωση, ΕΓΩ τουλάχιστον, δε λέω "ας μη το φτάσει στη φάση να φωναχτεί μπάτσος". Ίσα-ίσα, Κανονικά και με τον νόμο να φωναχτεί, ΜΠΑΣ και βρει ο άλλος το δίκιο του (που από χέρι το βλέπει να χάνεται), είτε επί τόπου, είτε επί τμήματος. Επίσης κάτι είπαμε περί ψευδομαρτυρίας πριν, το "ακύρωσες" - αλλά στη φάση "στήριξη παραδείγματος Λιμενικού", την αναφέρεις. Τεσπα, έτσι για την ιστορία το λέω. Και για την ουσία, πάμε άλλη μια : τελείως ξεχωριστές περιπτώσεις προστίμου, τελείως δαφορετικές συνθήκες κατά τις οποίες αναμειγνύονται μπατσονομίες (στην λιμενική, το ΟΛΟ ζήτημα αφορά μπάτσους, και λόγω των συνθηκών, που μάλιστα είναι "πιάσιμο στα πράσσα", δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ "χειροπιαστό αποδεικτικό" του δικαίου, ενώ στην μετρική ο μπάτσος δρα επικουρικά, και ο Απ έχει στα χέρια ΚΑΙ εισιτήριο ΚΑΙ πάσο και δεν παίζει πράσσο, παρά μόνο "ο λόγος" της βλαμμένης). Αγανάχτησα - δε σου αναλύω άλλο τις διαφορές που το ακυρώνουν ως παράδειγμα που μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να συσχετιστεί. Άμα γουστάς, δε τες. Άμα δε γουστάς, να μη γουστάς εκατό χρόνια. Και παρ' ό,τι οι μπάτσοι είναι εν γένει αυτό που είναι, ω ναι υπάρχουν και νορμάλ. Μέχρι και Ματατζήδες υπάρχουν νορμάλ. Ε φιού, αλλά υπάρχουν. Αν όμως το βουλώσεις με την ιδέα της αρνητικής ποσόστωσης, κάνεις μαλακία, και μετά πληρώνεις μια κι έξω, ή έστω τρέχεις ωσάν τον πούστη. Το πρώτο δεν τον παίρνει καν τον Απ, και το 2ο γιατί να το τραβήξει, με προοπτική καν να μη δικαιωθεί λόγω πιθανής συστημικής μαλακίας; (Φαντάζεσαι εάν κι εφ' όσον όντως η σχολή αναγνωρίζει έκπτωση, να τον στέλνουν -ήδη- απ' τον Άννα στον Καϊάφα, και να πρέπει να το πάει δικαστικά για να δικαιωθεί; Ε καλύτερα να προβάλλει και λίγη "αντίσταση" στο καπέλωμα, πριν φτάσει σ' αυτό το σημείο, μπας και ΔΕΝ φτάσει. Τέλος, δεν ξέρω αν καλοσκέφτηκες αυτό που είπες "αν του 'πε ψέμματα η σχολή". Λες να του 'παν; Στην "καλύτερη" θα του το 'πε κα'νας αναλόγως -με την ελέγκτρια- βλαμμένος (που χλωμό - το πολύ ΑΝ ρώτησε κα'ναν συμφοιτητή, κι όχι γραμματεία, όπου είναι η δουλειά τους, για κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό, και που αφορά πάμπολλα άτομα ταυτόχρονα). Ψέμμα φυσικά και δεν παίζει. Το περί "κάτι σαν ταυτότητα επικυρωμένη", επίσης δεν το πιάνω. Ο Απ ανέφερε στο 1ο του μήνυμα, περί "κάρτας φοιτητή". Κι αυτήν επέδειξε. Δε μας είπε ότι της έδειξε τα βιβλία του ή καμμιά μπροσούρα της σχολής για να την πείσει για την ιδιότητά του...
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξερω αν θα εβγαζε ακρη.ισως και να χοντρυνε πολυ το πραμα και να εμπλεκε σε χειροτερη κατασταση απο οτι ειναι,οτι τους εβρισε,τους χτυπησε,να τον συλλάβει η αστυνομια κτλ. πριν καιρο ειχα πετυχει το εξης σκηνικο σε γνωστο λιμανι. Ερχοταν καραβι και κατεβηκαν οι λιμενικοι για να ρυθμισουν την κυκλοφορια,το παρκαρισμα,κτλ Μια γυναικα μπηκε με το αυτοκινητο της στο λιμανι και ζητησε απο μια λιμενικο που βρισκοταν εκει,που θα μπορουσε να το παρκαρει. Η λιμενικος της υποδειξε ενα σημειο,αφηνει η γυναικα το αμαξι εκει και φευγει για να παρει καφε απο τις διπλα καφετεριες. Μετα απο λιγο ερχεται ο λιμενικος που εκανε κουμαντο και ρωταει την συναδελφο του τι δουλεια εχει το αμαξι σε εκεινο το σημειο αφου εμποδιζει και ποιος το αφησε. Η λιμενικος του λεει οτι το βρηκε εδω και δεν ξερει ποιος το αφησε.Οποτε κοβουν προστιμο και αρχιζουν να ξηλωνουν τις πινακιδες του. Ερχεται εκεινη την στιγμη και η οδηγος με τον καφε της,βλεπει τι γινεται,ζηταει τον λογο,εξηγει στον λιμενικο οτι η συναδελφος του της ειπε να αφησει το αμαξι εκει. Τιποτα.Συνεχιζανε με τις πινακιδες,η γυναικα αρχιζει να φωναζει.Εντωμεταξυ υπηρχε και κοσμος που ειχε δει ολη την φαση απο την αρχη. Πηγαινουν μερικοι απο αυτους που ηταν μπρστα,στον λιμενικο και του λενε οτι πραγματι η λιμενικος ειπε στην γυναικα να αφησει το αμαξι εκει και οτι η οδηγος δεν ελεγε ψεματα. Τιιιιποτα.Δεν ιδρωσε το αυτι τους.Βγαλανε τις πινακιδες,της δωσανε το προστιμο,της ριξανε και το υπονουμενο της συλληψης αν συνεχιζε τις φωνες και το θεμα εληξε εκει.Φυσικα η λιμενικος εκανε την παπια σε ολη την διαρκεια του συμβαντος. δημοκρατικες καταστασεις. Ωραία ιστορία. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα, όμως, γιατί δεν το έπιασα. Ότι είπε η λιμενικός κάτι που δεν ίσχυε; (Είτε από αμέλεια είτε από μαλάκια στον εγκέφαλο) Και έπειτα, τι; Επειδή το είπε μία ένστολη, σημαίνει ότι ισχύει κιόλας; Γιατί έπρεπε να ιδρώσει το αυτί τον υπολοίπων; Μπορεί η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού σου κάλλιστα να καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου και να πει στο δικαστήριο ότι "έτσι της είπε η λιμενικός".
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 να γιατι κοβουν προστιμα http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 να γιατι κοβουν προστιμα http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html Πέρα από αυτό λένε οτι αν υπάρχει καιρός που δεν βάζει ένας ελεγχτής πρόστιμα τον διώχνουν, οπότε επειδή αυτή θα ήταν στην παραπάνω κατηγορία και ανακάλυψε μια μ..... για να βάλει πρόστιμο στο παιδί.
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σιγά μη δεν βρίσκει ελεγκτής άτομα χωρίς εισιτήριο για να κόψει σε αυτούς πρόστιμο. Μπόσικο τον βρήκε, και ήταν απλά μαλακισμένη.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, τα πραγματα είναι ακριβως οπως τα εξηγησα, χωρις να υπερβαλω ή να μειωνω καταστασεις. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω την καρτα φοιτητη,καπου εχει χαθει και η σχολη ξανανοιγει στις 3.1.2012 .. Τι κανω για να παρω καποια παραταση; Να σημειωσω "Σπουδαστές όσων Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ.), λάβουν άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 3696/2008 (ΦΕΚ Α’ 177/2008) μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας και Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου που εκδίδεται από τον ΟΑΣΑ."http://www.oasa.gr/content.php?id=mkom Αυτο, μηπως ειναι κατι ξεχωριστο; Δεν ξερω βεβαια αν το ανεφερα, αλλα οταν ειχα ξεκινησει με την σχολη, ειχα παει σε σταθμο μετρο και ρωτησα αν θα χρειαζεται κατι παραπανω απο την καρτα φοιτητη και το εισητηριο για να μετακινουμαι. Και οι 2 υπαλληλοι τοτε μου ειχαν πει ο,τι με αυτα θα ειμαι ΟΚ και ο,τι δεν χρειαζομαι κατι αλλο.
Porg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω την καρτα φοιτητη,καπου εχει χαθει και η σχολη ξανανοιγει στις 3.1.2012 .. Τι κανω για να παρω καποια παραταση; Είπες ότι έχεις βεβαίωση απτη σχολή, πήγαινε με αυτό το χαρτί τη τρίτη, ψάξε και μια μήπως τη βρεις. Βρες τον υπεύθυνο και εξήγησε το πρόβλημα, θα βρεις μια λύση
washcloud Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το "αυτό" λέει ότι πρέπει να κουβαλάς ειδική ταυτότητα που τη βγάζει ο ΟΑΣΑς. Προφανώς από τον τρόπο που ρωτάς, δεν την είχες βγάλει. 1 πουλάκι κάθεται. Η άλλη βέβαια, αυτήν θα έπρεπε να σου ζητήσει, κι όχι να λέει "δεν ξέρω αν η σχολή σου αναγνωρίζεται - κάτσε να σου κόψω ένα πρόστμο". 2 πουλάκια κάθονται. Στο "σταθμό Μετρό", ρώτησες γενικά περί "κάρτας φοιτητή"; Αν ναι, μαλακία τους μεν που δε σε ρώτησαν διευκρινιστικά, αλλά προφανώς έτσι γενικά σου απάντησαν για φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ, κι απ' τη στιγμή που εσύ είσαι που καίγεσαι, εσύ θα έπρεπε να τους είχες ρωτήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ "είμαι σ' εργαστήρι ελευθέρων σπουδών, ισχύει ΑΥΤΗ ΕΔΩ η κάρτα φοιτητή που έχω από τη σχολή;" (όπως έπρεπε να είχες ρωτήσει ΚΑΙ στη σχολή, που έτσι που τα λες, παίζει να μην είχες ρωτήσει, κι όπως θα μπορούσες να είχες ψάξει στο Ίντερνετ όπως έκανες τώρα). 3 πουλάκια κάθονται. Έχεις τέτοιο ζήτημα, και "κάπου έχει χαθεί η κάρτα φοιτητή" που είχες; 4 πουλάκια κάθονται. Πολλά πουλάκια κάθονται, Απ, κι όπως είχα πει και στην αρχή, δεν κάνεις καλά τις δουλειές σου. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις, υποθέτω, είναι ο υπάλληλος που έβγαλε ακυρωτικό πόρισμα στην αίτηση που κατέθεσες, να το έκανε χωρίς καν να πολυελέγξει το πρόστιμο που σου έκοψε η άλλη, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν ήξερε αν αναγνωρίζεται η σχολή -όχι οτι ζήτησε το ειδικό δελτίο από ΟΑΣΑ, για να έχεις να φοβάσαι ότι το πρόστιμο δεν είναι ότι μπήκε επειδή δεν αναγνωρίζεται η σχολή, αλλά επειδή δεν είχες το ειδικό δελτίο- οπότε λογικά να το πάρεις, ΔΕΝ έγραψε πάνω στο πρόστιμο αιτολογία που σε καίει. Εκτός κι αν στον ΟΑΣΑ έχουν καμμιά βάση δεδομένων των όσων το έχουν εκδόσει το γαμημένο το δελτίο, βάσει της οποίας βγήκες παράνομος, γιατί ωραία και είσαι γραμμένος στη σχολή κι έχεις ουσιαστικά το δικαίωμα έκπτωσης, αλλά ΤΥΠΙΚΑ πρέπει να έχεις εκδόσει (και να κουβαλάς και να μη ΧΑΝΕΙΣ) και το ΣΧΕΤΙΚΟ αποδεικτικό έγγραφο. Και τώρα όπως είναι τα πράμματα, με κλειστές σχολές, μέσα σε γιορτές που γενικώς γίνεται πανζουρλισμός, ακόμα δηλαδή και στον ΟΑΣΑ, άντε βγάλε άκρη, ΑΝ δεν είσαι τυπικά παράνομος (δίοτι, ουσιαστικά, είσαι - απλά ελπίζεις να μην το ξέρουν στον ΟΑΣΑ). Τεσπα, κοίτα να πλακωθείς στα τηλέφωνα από Δευτέρα, απ' τη μια στον ΟΑΣΑ για να βρεις αν και από πού μπορείς να ζητήσεις παράταση και αν γίνεται να ζητήσεις και αιτιολόγηση για την ακύρωση της αίτησης διαγραφής του προστίμου. Αν και, χλωμό σε βλέπω. Να σκιστείς επίσης να βρεις κάποιον απ' τη σχολή με τηλέφωνα και μέιλ ξερωγώ, μπας και μπορέσεις να εκθέσεις το θέμα σου σε κα'να μεγάλο της κεφάλι, μπας και μπορέσει να κάνει τίποτα για το θέμα. Χλωμό κι αυτό, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τρέχα τουλάχιστον. Και στο μεταξύ, κοίτα να σκιστείς να βρεις και τα 84 (δανεικά, κάλαντα, ληστεία, επαιτεία - whatever), να τα έχεις πρόχειρα για να τα σκάσεις τελευταία στιγμή αν (που θα) χρειαστεί. Και κοίτα οπωσδήποτε να πάρεις τα 2 μαθήματα : 1ον, να μην είσαι χύμα με τις υποχρεώσεις που σε αφορούν, και κυρίως αφορούν την τσέπη σου, αλλά να φροντίζεις να τις ξεκαθαρίζεις και να τις γνωρίζεις, όπως ΚΑΙ τα δικαιώματά σου απ' έξω, και 2ον να μην αφήνεις να σου τη φοράνε έτσι εύκολα, όταν και οι άλλοι δεν ξέρουν, αλλά σου κόβουν "προληπτικά πρόστιμα", σκεπτόμενος "νταξ' μωρέ, άσε να το βάλει, και θα καθαρίσω μετά". Ειδικά όταν δεν σου τρέχουν τα φράγκα απ' τα μπατζάκια για να πληρώνεις σπασμένα.
UpToDate_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, βρηκα την ταυτοτητα του σπουδαστη. Πηγα και στον Υπ. του Μ του Συνταγματος και με συμβουλεψε να παω με εκτυπωμενη την σελιδα στον Κεραμεικο, γιατι ουτε ο ιδιος γνωριζει οτι στο site του ΟΑΣΑ( http://www.oasa.gr/content.php?id=mkom ) το γραφει, και να τους το δειξω, αν ακομα επιμυνουν στο ιδιο πραγμα να τους ζητησω να μου δωσουν εγγραφη απαντηση με το ο,τι δεν υποστιριζουν την νομιμη σχολη μου, να πληρωσω το προστιμο για να μην π;αει στην εφορια και να κινηθω νομικα για αποζημιωση. Εγω το σκεφτομαι σοβαρα και λεω την τριτη να παω απο τον συνηγορο του πολιτη, και μετα καπακι Κεραμεικο... εσεις τι λετε?
antonl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Να πας με εκτυπωμένο το παραπάνω κειμενάκι να ξεστραβωθούν. @^: Αυτό. Όπως υπονόησα μάλλον άγνοια του τι ισχύει υπάρχει. Πιστεύω κι ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί να κάνει κάτι παραπάνω.
ioanna_b Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και αν δεν τελειώσει εκεί το θέμα, συνήγορο και τμήμα παραπόνων/νομικό τμήμα εταιρίας και το τραβάς όσο πάει. δεν πληρώνεις το πρόστιμο μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα κατ'εμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα