Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μην αιφνιδιαστεις αν, στο συνηγορο του Πολιτη, δηλωσουν αναρμοδιοι..

Λοιπόν πήγα,

Μου είπαν ότι οι ίδιοι δεν ελεγχουν το "μετρο" αλλα τον "ΟΑΣΑ" ναι.

Μου προτειναν να παω συντομα με αυτα που τους ειπα, έγγραφα, και να υποβάλω ενσταση. Επίσης, την απάντηση τους έγγραφα.

Αν παλι δεν γινει κατι, μου εδωσαν να συμπληρωσω και να τους παω ενα "Εντυπο Αναφορας προς το Συνηγορο του Πολιτη".

Αν πλησιαζει να λήξει η προθεσμια να πληρωσω το προστιμο για να μην παει στην εφορια 840€ ..

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παίζει υποβολή ένστασης της ακύρωσης της 1ης σου αίτησης, γιατί να λήξει "και να πάει στην Εφορία"; Σιγουρέψου για αυτό (ρωτώντας ΟΑΣΑ). Ο πολιτοσυνήγορος στο πρότεινε να το πληρώσεις δηλαδή...;

Επίσης, αν δεν έχεις ιδιαίτερες ανάγκες για "αποδεικτικά" από την εφορία (εκκαθαριστικό ή όποια άλλη σχετική βεβαίωση), αν πάει εκεί και δεν ασχοληθείς, σε 5 χρόνια θα παραγραφεί - ή τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι γινόταν (πάνε ν' αλλάξουν εγενικώς για διάφορα τα πράγματα...). Ξέρω 'γω; Ρώτα για την περίπτωση αυτή.*

Το θέμα είναι ότι Πέμπτη-Παρασκευή θα έχουν απεργία κι οι εφοριακοί... Ό,τι κι αν είναι να κάνεις, θα το κάνεις αύριο...

Πάντως, ακόμη κι αν αποφασίσεις να το πληρώσεις, "για να μη χειροτερέψει η φάση", ΜΗΝ το παρατάς, έστω και κατόπιν εορτής : προσπάθα να το κυνηγήσεις, ΜΠΑΣ και (χλωμό βέβαια, αν κάτι πληρωθεί...ΓΙ' ΑΥΤΟ είναι το θέμα ν' αποφεύγεις να πληρώνεις/αποδέχεσαι πρόστιμα με τη μία) μπορέσεις να σου επιστραφεί κάποια στιγμή, με κάποιου είδους απόφαση...

*Βέβαια, αναρωτιέμαι : τί διάλο, στα 18 έχεις ήδη βγάλει ΑΦΜ...;

Δημοσ.

*Βέβαια, αναρωτιέμαι : τί διάλο, στα 18 έχεις ήδη βγάλει ΑΦΜ...;

Ναι, λογω διπλωματος οδηγησης.

Μου προτεινε αν πλησιαζει να ληξει η προθεσμια να το πληρωσω για να μην παει ΔΟΥ και γινει 840€, για μετα δεν ξερω τι γινεται..

Δημοσ.

Μου προτεινε αν πλησιαζει να ληξει η προθεσμια να το πληρωσω για να μην παει ΔΟΥ και γινει 840€, για μετα δεν ξερω τι γινεται..

Το ξαναγραφω: ειμαι 100% σιγουρος οτι -σε σχεση με ΟΑΣΑ τουλαχιστον-

η αιτηση ακυρωσης, μεχρι να απαντηθει σταματαει το χρονο προς Εφορια!

Επισης ξαναλεω -και καθως μαλλον επιβεβαιωνομαι για το συνηγορο-

τι <<καραπεριπτωσαρα>> ειναι το ΜΕΤΡΟ, ακριβως δεν γνωριζω.... :mad:

Δημοσ.

...κάτσε ρε Dr, τί λες εκεί; Αυτό που λες δεν έχει καμμία διαφορά από το μπάτσος να πυροβολήσει "ύποπτο" επειδή δεν ήταν σίγουρος και μετά λέει "να πας να τα βρεις με τον Άγιο Πέτρο".

ρε αθλιε παλι με εκανες και γελασα. εισαι αθλιος :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η απάντηση τους,

Κύριε ****,

Σας γνωρίζουμε ότι τα Δ.Μ.Ε. (μαθητικά δελτία) καθώς και τα δελτία Ι.Ε.Κ. έτους 2011-2012, δεν έχουν διατεθεί από τον Ο.Α.Σ.Α. στους δικαιούχους καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες καταβολής του αντιτίμου της διαφοράς από την παροχή του δικαιώματος μειωμένης μετακίνησης από το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων & δια Βίου Μάθησης.

Συνεπώς μετά τις 30 Νοεμβρίου 2011, δικαίωμα μειωμένου κομίστρου στα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των νέων Δελτίων Ειδικών Εισιτηρίων (πάσο) έτους 2011-2012.(Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ)

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικαιούχων το θέμα εξετάζεται κατά προτεραιότητα μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών Ο.Α.Σ.Α. & Υ.Π.Θ.Δ.Β.Μ. προκειμένου να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες (εγγραφής της προϋπολογιζόμενης πίστωσης και σύναψης της σύμβασης) οι οποίες απαιτούνται για τη διασφάλιση της παροχής του δικαιώματος μειωμένης μετακίνησης.

Η Βεβαίωση για τη φοιτιτική σας ιδιότητα ή η κάρτα σπουδαστή δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό δικαιούχου μειωμένης μετακίνησης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ορθώς ο ελεγκτής σας επέβαλε την Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης & Επιβολής Προστίμου (Π.Β.Π.Ε.Π.) διότι κατά την διάρκεια του ελέγχου ως επιβάτης επιδείξατε μη νόμιμο εισιτήριο χωρίς να δικαιούστε.

Παρακαλούμε οπως προβείτε στην εξόφληση του επιβληθέντος προστίμου.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

Για την Διεύθυνση Κομίστρου

Τμήμα Ελέγχου Κομίστρου & Προστίμων

Εν τω μεταξύ #6 http://www.amel.gr/index.php?id=378 :lol:

Δημοσ.

Εσύ δηλαδή την πάτησες επειδή το υπουργείο παιδείας δεν πλήρωσε ακόμα στον ΟΑΣΑ αυτά τα χρήματα γτα τα μειωμένα που λένε στην ανακοίνωση ή επειδή το δικαιολογητικό που έδωσες το θεωρούν άκυρο ?

Δημοσ.

Εσύ δηλαδή την πάτησες επειδή το υπουργείο παιδείας δεν πλήρωσε ακόμα στον ΟΑΣΑ αυτά τα χρήματα γτα τα μειωμένα που λένε στην ανακοίνωση ή επειδή το δικαιολογητικό που έδωσες το θεωρούν άκυρο ?

Δημοσ.

Δηλ. απλά η κατάσταση είναι μπουρδέλο. Στο site τους λένε ότι δικαιούσαι μειωμένο, στη σχολή σου παν ότι δικαιούσαι αλλά στην ουσία δεν έχει ανανεωθεί η «σύμβαση» μεταξύ τους. Χωρίς να είμαι νομικός πιστεύω ότι θα βρεις κάποτε το δίκιο σου αλλά δεν ξέρω αν αξίζει λόγω χρημάτων και χρόνου που ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις. Δηλ. τι έπρεπε να κάνεις για να μάθεις τι πραγματικά ισχύει απ τη στιγμή που σου λένε δημόσια (μέσω του site) ότι μπορείς να χτυπάς μειωμένο εισιτήριο;

Δημοσ.

Και εγώ αυτό λέω, εντελώς μπουρδέλο. Την πληρώνει άλλος επειδή ο ΟΑΣΑ δεν φρόντησε να κάνει update την ιστοσελίδα του. Και αυτό συμβαίνει και με ιστοσελίδες πολλών άλλων φορέων. Δημόσιο βλέπεις.....

Δημοσ.

Επόμενο email μου,

Εδω γιατι λετε οτι δικαιούμαι μειωμένο εισητήριο ρε μάστορα;

http://www.amel.gr/index.php?id=378

στο #6, γιατί πολύ παραμύθι μας το παίζετε

Μου απαντάει μια κυρία, τους την είχα πει κάπως σε προηγούμενο email

Κε ****,

Το Link στο οποίο μας παραπέμπετε από την ιστοσελίδα της AΜΕΛ αφορά τους δικαιούχους μειωμένης μετακίνησης. Σε όλες τις περιπτώσεις των μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών, το δικαίωμα πιστοποιείται με την επίδειξη του αντίστοιχου Δελτίου Μειωμένης Μετακίνησης, το οποίο προφανώς εσείς δεν είχατε στην κατοχή σας.

Θα πρέπει να σας επαναλάβουμε ότι η βεβαίωση σπουδών δεν αποτελεί αποδεικτικό δικαιούχου μειωμένης μετακίνησης.

Εφόσον επιλέξετε να μετακινείστε με μειωμένα κόμιστρα, θα πρέπει να σας θέσουμε υπόψη ότι σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, στους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς που δεν φέρουν κατά την ώρα ελέγχου κομίστρου έγκυρο τίτλο μεταφοράς, επιβάλλεται πρόστιμο που αναλογεί στο εξηνταπλάσιο της αξίας του εισιτηρίου του μέσου στο οποίο βεβαιώνεται η παράβαση. Αν το πρόστιμο δεν καταβάλλεται από τον παραβάτη, το πρόστιμο διαβιβάζεται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και βεβαιώνεται στο δεκαπλάσιο του αρχικά επιβληθέντος.

Επιπλέον, κατά τη διενέργεια του έλεγχου, η ελέγκτρια σας παρέδωσε την αντίστοιχη Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης & Επιβολής Προστίμου, η οποία αναφέρει επακριβώς ότι αποτελεί αποδεικτικό παράβασης και περιλαμβάνει οδηγίες για τη διαδικασία καταβολής του προστίμου.

Οφείλουμε τέλος να σας επισημάνουμε ότι ο τρόπος γραφής της απαντητικής ηλεκτρονικής επιστολής που απευθύνατε στην υπηρεσία μας δεν είναι αποδεκτός, εντούτοις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Για τη Δνση Κομίστρου ΟΑΣΑ

Η Τρχης ΟΔΕ

Τηλ. Επικοινωνίας 210-8200936

Απαντώ,

Συγνώμμη για το ύφος αλλά τι να κάνουμε,

Στο link το οποίο σας παρέπεμψα λέτε εσείς οι ίδιοι ότι δικαιούμαι εισητηρίου μειωμένης μετακίνησης (0.70ευρω διαρκειας μιαμισης ωρας) μιας και η σχολή μου,

"Έχει τη μορφή Ε.Ε.Σ. (εργαστήριο ελευθέρων σπουδών), λειτουργεί βάσει του νόμου 3789/2010 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μέσω του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ."

Κάτα τον έλεγχο έδειξα την ταυτότητα Σπουδαστή & το έγκυρο μειωμένο εισητήριο μου(0.70ευρω διαρκειας μιαμισης ωρας).

Καλά ως εδώ; Λέτε ότι θα πρέπει να είχα και βεβαίωση έγκυρη από την σχολή μου... την κατέθεσα στα δικαιολογητικά της ακύρωσης του προστίμου.

Είμαι παράνομος εως τώρα; Γιατί εγώ και διάφορα γνωστά internetικα forum δεν με βρίσκουν.. Πάμε παρακάτω..

Από την στιγμή που δεν είμαι παράνομος, δεν κινήθηκα παράνομα τότε αλλά και τώρα, που 4 χρόνια που κινούμαι με τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ & τα ΜΜΜ της ΣΤΑΣΥ με μέσο όρο 6 εισητήρια την βδομάδα σας έχω δώσει πάνω από 1000ευρώ στα έσοδα τον οργανισμών σας.. το βρίσκεται λογικό εσείς να φάω πρόστιμο;

Που 18 ετων είμαι, δουλειά δεν βρίσκω ούτε για δείγμνα ενώ εσείς μια χαρά βολεμένοι είστε και εμείς οι νέοι παλέυουμε να βρούμε μια, που την σχολή μου με το ζόρι την πληρώνω και με το ζόρι τα 2-3 εισητήρια την ημέρα σε εσας... δηλάδη που το παράνομο ;

Και να σας υπενθυμήσω, ότι η ΕΛΕΓΧΤΗΣ στον σταθμό του Μετρο Σύνταγματος, μου είπε ότι ΔΕΝ είναι πρόστιμο και πρέπει να το κάνει τυπικά γιατί ΔΕΝ ξέρει αν η σχολή μου αναγνωρίζεται.

Ήθελα να ήξερα, τους δίνετε που τους δίνετε 20% του προστίμου ως αμοιβή.. ούτε μια λίστα με τις αναγνωρισμένες σχολές δεν μπορούν να μάθουν;; Και εγώ ψάχνω για δουλειά;

Και μην μου πείτε ότι το ΥΠΕΠΘ δεν σας έχει δώσει τα ανάλογα κονδύλια από τα τέλη του Νοέμβρη.. γιατί το "πρόστιμο" (που μου είπαν ΟΤΙ ΔΕΝ είναι πρόστιμο γι'αυτό και το δεχθηκα και δεν έκανα φασαρία) το "έφαγα" στις 23/11/2011.... άρα μια χαρά ίσχυαν - και μια χαρά το site του ΟΑΣΑ αλλά και της ΑΜΕΛ ακόμα και τώρα μου λέει ότι δικαιούμαι μειωμένης μετακίνησης......

Επίσης σας ζήτησα ένα γραφείο να απευθυνθώ πρόσωπο με πρόσωπο σε κάποιον μπας και ευαισθητοποιηθείτε.. δεν μου απαντήσατε σε αυτό. Απαντήστε μου στα απο πάνω λοιπόν αλλα και στο αναπάντητο μου από προηγούμενα email ερώτημα μου γιατί δεν έχω 1000ευρω για να σας παω δικαστικά, αλλά άμα συνεχιστεί θα κάνω το ψωμί των δικών μου παξιμάδι και θα βάλω την σχολή για λίγους μήνες στην άκρη για να βρω το δίκιο μου τέτοιες μέρες που όλοι τα παρατάνε και κάθονται στον καναπέ να τους "βιάσουν"...

Αναμένω λοιπόν. :)

Απαντάει,

Σας επαναλαμβάνω ότι δεν είστε δικαιούχος αν δεν έχετε το δελτίο ειδικού εισιτηρίου του Ο.Α.Σ.Α. Η ταυτότητα σπουδαστή και η βεβαίωση σπουδών δεν αποτελούν δικαιολογητικά πιστοποίησης του δικαιώματος.

Εφόσον δεν έχετε δελτίο-πάσο που εκδίδεται από τον ΟΑΣΑ, δεν είναι νόμιμο να μετακινείστε με μειωμένα κόμιστρα.

Επιπλέον εφόσον μετακινείστε με τα ΜΜΜ αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, προφανώς οφείλετε να έχετε το νόμιμο κόμιστρο κάτι που είναι ανεξάρτητο από τα έσοδα του ΟΑΣΑ.

Η μη εύρεση εργασίας από την πλευρά σας που επικαλείστε δεν σχετίζεται επίσης με το γεγονός ότι εμείς αποτελούμε εργαζόμενους του συστήματος, ούτε με το ότι οφείλεται να καταβάλλεται το νόμιμο κόμιστρο κατά τις μετακινήσεις σας.

Οι ελεγκτές του Μετρό δεν αμείβονται με ποσοστό επί των προστίμων που βεβαιώνουν.

Η πράξη που έχετε στην κατοχή σας αποτελεί πρόστιμο και όπως σας εξήγησα το αναγράφει ευκρινώς.

Τέλος μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Κα *****, τηλ. 210-5194928) είτε στον Ο.Α.Σ.Α. για τον οποίο σας κοινοποίησα τα στοιχεία μου

Ευχαριστώ

Απαντάω,

Εγώ όταν είχα ρωτήσει αν θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από την ταυτότητα σπουδαστή + το μειωμενο εισητηριο Α) στο εκδοτήριο εισητηριων της ΕΘΕΛ έξω από τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό "Αγ.Αντώνη" αλλά και στα εκδοτήρια του συγκεκριμένου μετρό,σε 2 υπαλλήλους μάλιστα, μου είπαν ότι είμαι ΕΝΤΑΞΕΙ για να μετακινούμε και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Και στις 2 φάσεις είχα "μαρτυρες" 2 φίλους μου που ήταν μαζί επειδή πάμε στην ίδια σχολή και ήθελαν να ενημερωθούν και οι ίδιοι.

Όπως όταν μου ήρθε το πρόστιμο πήγα στον υπεύθυνο του Μετρο "Συνταγμα" μαζί με τον πατέρα μου, που και ο ίδιος μου είπε ότι το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουν πλήρως τις σχολές οι ελεγχτές και με προέτρεψε να το πάω δικαστηκά. Και ότι δεν είναι αυτό το θέμα με το Δελτίο ειδικού εισητηρίου του ΟΑΣΑ.....

Με δουλεέυετε κανονικά; Πληρώνω τα λάθη των άχρηστων (μιας και ούτε την δουλειά τους δεν ξέρουν να κάνουν καλά ενώ πληρώνοντε) λάθη;

Τώρα άμα την βγάλω δεν γίνεται να ακυρωθεί;

Δηλαδή ειλικρίνα τα νεύρα μου με το μπ..... που έχετε χτίσει ΟΑΣΑ,ΣΤΑΣΥ κλπ είανι στο κόκκινο 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ και άκρη ΔΕΝ βρίσκω.......

Και έλεος, για 70 κωλολεπτα του ευρω ΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, επειδη εσεις οι ίδιοι δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας!!!!! (σαν σύνολο...)

Εγώ 84 ευρώ για το μπουρδέλο τους δεν πρόκειται να δώσω ....

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω εγώ η ταυτότητα σπουδαστή που σου έδωσε η σχολή της από ΜΟΝΗ της δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκδίδεις μειωμένο εισιτήριο. Κακώς σε ενημέρωσαν έτσι όταν ρώτησες. Ίσως ο υπάλληλος να μην κατάλαβε την περίπτωση σου καθώς κάτι τέτοιο ισχύει μόνο για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εκτός από την ταυτότητα σπουδαστή έπρεπε να έχεις βγάλει και να κουβαλάς μαζί σου και το δελτίο ειδικού εισιτηρίου του Ο.Α.Σ.Α. Αν δεν το είχες κάνει ήδη, ακόμα και βεβαίωση σπουδών από την σχολή σου να προσκομίσεις τυπικά είσαι παράνομος. Για αυτό και δεν σου ακύρωσαν το πρόστιμο από ότι καταλαβαίνω.

Και μια παρατήρηση εντελώς φιλικά. Μην ανεβάζεις του τόνους όταν διαπληκτίζεσαι με άλλους ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις δίκιο (που στην συγκεκριμένη περίπτωση από ότι φαίνεται τυπικά δεν έχεις). Ακόμα και αν κάποιος ήταν πρόθυμος να σε βοηθήσει και να κάνει ας πούμε τα στραβά μάτια, με τον τρόπο που τους απευθύνεσαι δεν θα το κάνει.

Δημοσ.

Μια χαρά θα το κάνει άμα θέλει..

Το έχω ξαναπεί, τους είχα δείξει την ταυτότητα του σπουδαστή και τους ρώτησα.Εξήγησα επίσης ότι η σχολή μου είναι Ε.Ε.Σ κλπ και 3 στους 3 μου έδωσαν το ΟΚ και 1 μήνα μετά με γράψανε.(Δεν περιλαμβάνω καν τον υπέυθυνο του Μετρό Συντάγματος που και συμβουλεύτηκα)

Και το θέμα είναι ότι από τα πρώτα email με καλούν να πληρώσω χωρίς να ρωτήσουν τι και πως. Απλά ρε μάγκα πλήρωσε. Χεστήκαμε, λεφτά θέλουμε, μείων είμαστε.

Και για να καταλάβετε που δίνουμε 0.7€ και 1.4€ αντίστοιχα:

29/12/11 23:00 Μετρό Σταθμός Λαρίσσης γυρίζοντας από συναυλία στο ΚΥΤΤΑΡΟ, και μιας και μας είχαν δωθεί κάποιες σφυρίχτρες παίξαμε λίγο( 1 με 2 σφυρίγματα ) είχε ήδη κατέβει ο μπάτσος του σταθμού με τον υπεύθυνο και τραβούσαν τον έγχρωμο φίλο μου από τα χέρια να τον ανεβάσουν στα γραφεία. Τον κράτησαν άλλοι από δίπλα και απλά του έσκισε την σφυρίχτρα η οποία ήταν με σχοινάκι δεμένη στον λαιμό. θράσος #1

17/1/12(νομίζω)Μετρό Νέος Κόσμος 13:30 στις αποβάθρες απέναντι από εμάς 2 σεκιουριτάδες του Μετρό τραβούσαν 3 ξένες από τα χέρια για να της πάνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εκείνες να φωνάζουν στα ξένα ότι δεν είναι η αστυνομία κλπ.

ο 2ος σεκιουριτάς είχε βγάλει το κινητό του και τις τραβούσε βίντεο.. διαπληκτιστηκαμε για αυτό που έκαναν και φύγαμε.. θράσος #2

Και άλλα πολλά.. απλά σας αφηγούμαι 2 συγκεκριμένα περιστατικά που έγιναν μέσα σε μισό μήνα..

Δημοσ.

Αυτό σου λέω. Αν θέλει θα το κάνει. Αλλά αν του "βάλεις τις φωνές" πίστεψε με δεν θα σε φοβηθεί. Το πιο πιθανό είναι ότι θα πεισμώσει και δεν θα σε βοηθήσει. Αυτή είναι η άποψη μου.

Από εκεί και πέρα σε αυτό που λες έχει δίκιο. Εφόσον ρώτησες και σου είπαν ότι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο έχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι. Ήσουν άτυχος και έπεσες σε υπαλλήλους που δεν ήξεραν/δεν κατάλαβαν/βαρέθηκαν να ασχοληθούν. Κλασική περίπτωση. Από εκεί και πέρα εσύ δυστυχώς ταλαιπωρείσαι χωρίς να φταις αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις το δίκιο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...