Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός, και μπορεί το παρών post να γράφετε από άντρα (από κάθε άποψη) είναι όμως ένα παράπονο που έχω και που έχουμε σχεδόν όλοι οι άντρες από της γυναίκες τις σημερινής εποχής.

Για να γίνω σαφής, περπατάς σε ένα εμπορικό δρόμο, τι βλέπεις; Οκτώ στις δέκα γυναίκες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ηλικίας ή τουλάχιστον κάτω από την ηλικία των 50 να φοράνε τι; Παντελόνια ΤΖΙΝ!!!!!

Μα είναι δυνατόν; Γυναίκες, θηλυκά, και να φοράνε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΖΙΝ;;; Τους είπε κανείς ότι αυτό το πράγμα που φοράνε τις κάνει ελκυστικές; Είναι δυνατόν να βλέπεις να βγαίνουν ακόμα και για ποτό και φοράνε ακόμα και εκεί τζιν παντελόνι; Μα που ζούνε;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ… τζίν παντελόνι φοράνε οι μπετατζήδες στην δουλειά, οι φορτηγατζήδες, ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί στις οικοδομές, και κάθε είδους επαγγελματίες που κάνουν μια σκληρή δουλειά… Ακόμα και εμείς οι άντρες αν είναι να βγούμε για ποτό αποφεύγουμε το τζιν…

Μια παλιά μου σχέση , που τις το είχα πει μου είπε «…γιατί σε πειράζει το τζίν, στο κρεβάτι δεν είμαι γυναίκα;… Ναι κορίτσι μου είσαι και παραείσαι αλλά η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο και καλό να είναι το περιεχόμενο, αν δεν είναι σε ένα καλό περιποιημένο μπουκάλι, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ένα ελκυστικό κρασί…»

Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε φούστα και να γυρνάμε και να το απολαμβάνουμε περισσότερο και ας είναι η κυρία 50 χρονών παρά να βλέπεις μια κοπέλα 25 χρονών σαν τα κρύα τα νερά, και να φοράει τζιν παντελόνι!!!

«Μα κρυώνουμε..» σου λέει η μία, «…μα είναι βολικά, μπορείς να σκύψεις στην δουλειά για να εργαστείς…» κ.λ.π

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ κυρίες μου…

Κρυώνεις; Σου είπε κανείς ότι μια φουστίτσα σχετικά κοντή με χοντρό καλσόν είναι χειρότερη από το τζιν παντελόνι;

Θες να εργάζεσαι; Μην βάζει κοντή φούστα, βάλε μακριά φούστα, πάντως ΟΧΙ παντελόνι ΤΖΙΝ…

Με το τζίν παντελόνι ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ, και όσο γνωστοί και φίλοι σου λένε ότι το τζίν που φοράς είναι όμορφο και σου πάει, οι γυναίκες το λένε γιατί φέρνουν τον εαυτό τους στην θέση σου, και άντρες από ΕΥΓΕΝΙΑ… είτε τόσο πιστεύεται είτε όχι… Η ΦΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΣ!!!

Στην καθημερινότητα σας, στην σχέση σας, ακόμα και μέσα στο σπίτι, φορέστε ΦΟΥΣΤΑ, ΟΧΙ παντελόνι, το μόνο με μπατζάκια που ΙΣΩΣ μπορεί να δει ένας άντρας ως ελκυστικό, είναι οι ροζ στενές πιτζαμούλες σας, και αυτό όχι πάντα…

Όταν μια γυναίκα φοράει φούστα, καταλαβαίνεις ότι λέει: ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!!! . και -

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οτι γουσταρει θα φοραει ρε και θα βριζει και θα πινει κ οτι θελει θα κανει . Ποιος εισαι εσυ να της πεις τι θα φορεσει πως θα μιλαε ικαι πως θα φερεται ?

...

Δημοσ.

Μεγαλε εσυ οταν βγαινεις για ποτακι φορας κοτλε παντελονι? Απο περιεργεια ρωταω.

Φοραει φουστα γιατι ειναι αντρας και του αρεσει.

Δημοσ.

Το κοντό τζιν σορτσάκι πιάνετε ή όχι?

Για να ξέρουμε δηλαδή...

Αγαπαμε κοντο τζιν σορτσακι.

@ts. Ε ενταξει ρε συ οταν η αλλη παει για ψωνια και πρεπει να αλλαζει στα δοκιμαστηρια κλπ ειναι λιγο δυσκολο να βγαινει με χοντρα καλσον φουστες κλπ. Ασε που οι φουστες ειναι ντεμοντέ απο τοτε που αρχισε να τις φοραει ο Ρουβας.

ΑΛΛΑ σαν το γουνακι δεν εχει

http://www.youtube.com/watch?v=Bj0ssDNO12M

Δημοσ.

Το κοντό τζιν σορτσάκι πιάνετε ή όχι?

Για να ξέρουμε δηλαδή...

Mην του βαζεις δυσκολα και εσυ.. χρονιαρες μερες.

Δημοσ.

Όχι όλα...

denim-jeans-underwear.jpg

Γουστάρω.

Η Ελενη Λουκά είναι γυναίκα με φούστα άντε να τις ζητήσεις το χέρι.

Ξαναγουστάρω.

Πάντως έχουμε όλοι καταλάβει ότι το παλικάρι έχει φετίχ με τις φούστες έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...