slygeo87 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Sly να επαναφερουμε τις ποδιες? Μη ξεφεύγεις ρε 'συ. Δεν είναι θέμα βλαχιάς άσχετα με το αν την θέλω στην κουζίνα. Άλλο θηλυκό ντύσιμο άλλο μπουρδελέ.
Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, δε με νοιάζει ιδιαίτερα το θέμα, αλλά λέω να ορίσετε τι είναι το "προκλητικό". Κάποιοι μπορεί να το αντιλαμβάνονται ως "αισθησιακό" ή "αποκαλυπτικό" και κάποιοι άλλοι "ξέκωλο" ή "κρεαταγορά".
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αλλα υποθετω οτι πχ θεωρεις μεμπτο (ή εστω, αρνητικο) να εχει παει μια θυληκια με πολλους αντρες, χμμ οχι ? ( @ sly)
Alxnks Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μία συμβουλή, πιστεύω κοντά στο θέμα, όπως τουλάχιστον έχει πάρει τροπή στα τελευταία ποστ. Τα σιγανα πουτανακια να φοβάστε, τα σιγανα ποταμακια δεν κάνουν τίποτα
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το να ειναι ντυμεη προκλητικα γτ θα βγει με τον γκομενο της το αποκλειουμε σαν ενδεχομενο ε; Και γιατι το περιοριζετε στον γκομενο.Δεν μπορει να ντυθει προκλητικα για τον συζυγο ?
xouskarle Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αλλα υποθετω οτι πχ θεωρεις μεμπτο (ή εστω, αρνητικο) να εχει παει μια θυληκια με πολλους αντρες, χμμ οχι ? If a key can open a bunch of locks, it’s viewed as a master key and is awesome to have. But if a lock is opened by a lot of different keys, well that’s a pretty shitty lock if you ask me.
xri_ni Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τι σου εκανε βρε αγορι μ το τζιν στην προηγουμενη ζωη σου???Γιατι τοσο μενος? Sorry αλλα νομιζω οτι μια κοπελα με ωραιο κωλο και ωραιο κολλητο τζιν μπορει να σας φτιαξει το ιδιο με μια που φοραει σουπερ μινι φουστα.Μη πω και περισσοτερο.
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, δε με νοιάζει ιδιαίτερα το θέμα, αλλά λέω να ορίσετε τι είναι το "προκλητικό". Κάποιοι μπορεί να το αντιλαμβάνονται ως "αισθησιακό" ή "αποκαλυπτικό" και κάποιοι άλλοι "ξέκωλο" ή "κρεαταγορά". Tο αποκαλυπτικο ειναι συγκεκριμενο.Το αισθησιακο... συγκεκριμενες τυπισσες μπορει να ναι αισθησιακες ακομα και αν ειναι ντυμενες οσο πιο ουδετερα και αδιαφορα γινεται. Το ξεκωλο ειναι η αντρικη βλαχοματσο-ορολογια για το 'αποκαλυπτικο' - οταν το εννουν με αρνητικη χροια και οχι ως αντικατασταση του αποκαλυπτικο
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το να ειναι ντυμεη προκλητικα γτ θα βγει με τον γκομενο της το αποκλειουμε σαν ενδεχομενο ε; Αν μία ντύνεται προκλητικά θα ντυθεί έτσι και με τον γκόμενό της. Άμα δεν ντύνεται προκλητικά δεν θα το αλλάξει αυτό ο γκόμενός της
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 If a key can open a bunch of locks, it’s viewed as a master key and is awesome to have. But if a lock is opened by a lot of different keys, well that’s a pretty shitty lock if you ask me. Και λεω δεν θα πεταξει κανεις αυτην την υπερμεγιστη παπαρια? Newsflash: You dick isn't a key. Unless it's that thin and short . .
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αλλα υποθετω οτι πχ θεωρεις μεμπτο (ή εστω, αρνητικο) να εχει παει μια θυληκια με πολλους αντρες, χμμ οχι ? ( @ sly) Μην βάζεις και άλλη παράμετρο στην συζήτηση, δεν χρειάζεται
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και ποιος μπορει να φταιει δλδ; Αυτή; Πέρα από την πλάκα, δεν υποστηρίζω πως όποια ντύνεται "προκλητικά" πάει γυρεύοντας. Υπάρχουν όμως γυναίκες που ντύνονται κατά έναν συγκεκριμένο τρόπο μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή σου, να καλύψουν την ανάγκη αυτή που νιώθουν. Μια ανάγκη απολύτως λογική, κάθε γυναίκα από μια ηλικία και μετά θέλει να λαμβάνει προσοχή από άντρες, θέλει να νιώθει ελκυστική, όπως και οι άντρες θέλουν να κάνουν παιχνίδι αντίστοιχα. Το θέμα με τις γυναίκες στις οποίες αναφέρομαι, είναι πως αφού πετύχουν αυτό που θέλουν, το παίζουν θιγμένες, λες και τις βίασε κάποιος και λένε χίλιες δυο μαλακίες. Ε, όπως κι αν το δεις, αυτή "ψάχνεται", με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. @nick: Δυο λόγια, εντελώς φιλικά γιατί μέρες που είναι δεν μας παίρνει να "τσακωθούμε" και να postάρουν τρίτοι εικόνες για το "πόσο καθυστερημένο είναι να μαλώνεις στο internet". Παράτα τον ρόλο του σερίφη της ηθικής για λίγο και σταμάτα να είσαι douchebag. Δεν έχασες ευκαιρία να στραβώσεις μ' αυτό που έγραψα, αλλά μάλλον δεν έκανες τον κόπο να σκεφτείς γιατί τοποθέτησα σε bold το "μικροαστικές αντιλήψεις" ακριβώς από πάνω. Το post μου δεν πήγαινε ούτε σε σένα, ούτε στην eva(αν και το post της με βόλεψε τρομερά). Απαντούσα στον TS. Ξέρω ότι δεν είμαι και τόσο αστείος, αλλά το να κάθομαι και να εξηγώ πράγματα μου δίνει την εντύπωση πως είτε είμαι ηλίθιος, είτε απευθύνομαι σε ηλίθιους. Αλλά είμαι εγωιστής, οπότε...
-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν χρειαζεται να εξηγεις, ουτε το παιζω σεριφης της ηθικης. Απλα οπως ποσταρεις εσυ αυτο που γουσταρεις, ποσταρω και γω αντιστοιχα οτι μου βγαινει. Ομως εντελως διαφορετικο αυτο που λες εσυ παραπανω , δηλαδη το να θιχτουν , και αλλο να λες οτι της αξιζει ο βιασμος . Αν αυτο δεν ειναι τρολλαρισμα τοτε τι ειναι ? Δεν ειμαι douchebag απλα να ξερεις οτι το θεμα του βιασμου ειναι ευαισθητο για μενα, και ενας λογος ειναι οτι τα ειχα με μια τετοια κοπελα που ειχε κακοποιηθει σε μικρη κιολας ηλικια και ακομα και σε αυτην την ηλικια λογω κοινωνιας κυριως ειχε την αισθηση οτι εφταιγε κιολας που το επαθε.
xouskarle Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Και λεω δεν θα πεταξει κανεις αυτην την υπερμεγιστη παπαρια? Newsflash: You dick isn't a key. Unless it's that thin and short . . Κι εσύ που το ξέρεις; @nick: ... Παράτα τον ρόλο του σερίφη της ηθικής για λίγο και σταμάτα να είσαι douchebag... Το αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις